Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Su pirmuoju leliuku, tai 19 sav. wub.gif
Atsakyti
mums 18 savaiciu. antras vaikutis ir judesiukai pasijuto nuo 16sav(manau ,kad tai buvo judesiukai) labai nestiprus svelnuciai,bet dabar ketvirta diena tyluma.ir jau labai neramu,kai laukiausi pirmos dukrytes buvau kudesne ,judesius pajutau anksti. lyg ir tureciau jaust anksciau su antru,bet gal del svorio nesijaucia ,nes nebegaleciau pavadint saves labai kuda. metu praejo,svorio priaugau,bet kantrybes daugiau neatsirado.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2009 07 07, 21:51)
o man vis burbuliuoja ten, kartais atrodo kad burbulas ridenasi biggrin.gif bet gine sako kad dar anksti sad.gif tai laukiu kada stipriai bakstels biggrin.gif kad as tikrai suprasciau jog cia musu lialius biggrin.gif  nestuke.gif  ax.gif

Manau tikrai pajausi, kad ne viduriai, o kleckiukas kilnojasi... is pradziu tokie svelnus prisilietimai, pabraukimai, o kuo toliau, tuo smarkiau apie save pranes .. dabar tik kantrybes thumbup.gif
Papildyta:
Skaiciau, kad nuo 16 sav. gali pajusti:mamytes kurios laukiasi antro leliuko ir yra labai kudutes.
As abu savo lelkas pajutau apie 20 sav... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2009 07 04, 23:42)
as pirma vaikeli pajutau 20 sav,antra 18 sav...uztat dabar llaukiuosi dvynuku,man 20 sav...ir as nieko nejauciu,ir tai mane kasdien varo i nevelti...prisigalvoju visokiu baisibiu... sad.gif nors viskas gerai tonus isklauso echo irgi gerai... tik as kazkokia nejautri... sad.gif

Viskas bus gerai, pajausi... 4u.gif
p.s. kam mamyte baksnot, vienas kita jie turi... is pradziu tarpusavy atsiduos, veliau mamyte atakuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man pirmas nėštumas. 16 sav. Judesiukų dar nejaučiu, bet jau taip jų laukiu, kad nusakyti sunku. Dažnai atsigulu ant nugaros ir kantriai laukiu. Dar sulaukti nepavyko smile.gif
Atsakyti
siandien pajauciau pirmuosius aiskius judesius thumbup.gif jega thumbup.gif
mums beveik 19 savaiciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 17 liepos 2009 - 14:34
Aš pajutau 18 ar 17 savaitę, neužfiksavau dienos doh.gif verysad.gif .... labai dėl to liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2009 06 30, 23:25)
Su pirmaja mazyle pajutau 18 savaite  thumbup.gif
O laukiamas mazylis pradejo stuksentis 13 savaite wub.gif , ir nuo to laiko kiekviena dienele beldziasi  bigsmile.gif

Kaip gera, kad taip anksti,nes tada žinai, kad kūdikiui viskas gerai.
Atsakyti
mano pirmasis apie save pranese 15sav wub.gif
Atsakyti
As pajutau pirnuosius judesius kazkur pries 3 dieneles. Tai yra netoli 17 savaites. Is pradziu netikejau, kad ten vaikiukas, taciau, kai visas dienas jauciu ta pati plasdenima, tai neabejoju wub.gif
Atsakyti
Ir aš prisijungiu prie Jūsų. Mums jau 17 sav. ir aš taipogi niekaip nesuprantu ar tai mano lelius jau nuo 14 sav. juda ar cia skrandis? Toks jausmas kad burbuliukai sproginetu viduj, lyg gurguliuotų, tačiau kai pridedu ranką prie pilvelionieko nejaučiu...

Gal kas galėtų aprašyti kaip tie judesiukai pirmieji atrodo. daug kas rašo, kad kaip drudelio plazdejimas, bet kur Jūs juos pajaučiat ar viduje ar labiau išorėje? Ar pridėjus ranką jautėte virpėjimą, ar tas jausmas daugiau vidinis nei išorinis?

As jei ką jaučiu tai toks vaizdas kad giliai giliai pilve, ir lyg man vidaus organus daugiau kas spragentu nei išorę...

Atsakyti
Sveikutes. Kiek pamenu, per pirma nestuma 17 sav. man padare echo ir parode, kaip leliukas juda. wub.gif Tai parejusi namo atsiguliau ramiai ir pajutau, kaip zemiau bambos lyg tai kas krebzdetu, tuksetu... wub.gif Tai nuo to laiko susikaupusi pajusdavau lengvus spyriukus, kol jie tapo tokiais spyriais, kad net prisesti prireikdavo lotuliukas.gif
O dabar jau laukiu nesulaukiu to jausmelio vel nestuke.gif
Atsakyti
O aš užfiksvau smile.gif Pimuosius bumsiukus su guziukais pilve pajauciau ir pamaciau 16sav. + 2 dienos. Nerealus jausmas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingins: 21 liepos 2009 - 18:24