Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

15 sav. wub.gif
Atsakyti
Mums poryt bus lygiai 16 sav pagal mmm,o pagal echo savaite didesni,reiskia 17sav. bet dar nieko nejauciu,sako,kad kudutes anksciau pajaucia,as nepriaugau nei vieno kg,ir nieko nejauciu,nors maziukas pilvukas jau pupso... wub.gif Uz keliu savaiciu pas gine,tikiuosi,kad viskas gerai,nes pradedu nerimauti blush2.gif
Atsakyti
aš pirmą kartą pajutau šiek tiek daugiau nei 16 sav. smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes, as judesiukus atrodo jauciu nuo 21 savaites, praeita savaite kazkaip pagalvojau kad dujos ar kas panasaus, bet karts nuo karto tie puskenimai kartojasi, vakarais atsigulus jauciu,. tai manau pirmieji mano leliuko tuksenimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2009 06 23, 13:09)
man jau bus 18 savaiteliu bet as dar nejauciu  nestuke.gif jokiu judesiuku,kelis kartus 15 savaiciu kazka jauciau,bet nesu tikra ar ten 2.gif  g.gif todel laukiu stipresniu spiriu nestuke.gif  wub.gif

kai buvo lygiai 18 savaitele mano 2.gif pakibino mane nestuke.gif taigi 18 savaiciu isitikinau kad lelius mane jau kibina nuo 16 savateles nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos mamytes ir busimosios wink.gif kaip faina jum, kad jau galit pasidziaugt pirmaisiai judesiukais, mes tik vasaros pabaigoje lauksim pirmu judesiuku nes dar tik 8 savaites mums ir kadangi pirmas bus vaikelis, tai net neisivaizduoju koks tai jausmas, bet manau nepakartojamas, laukiu nesulaukiu kada jis susiformuos ir galesiu pajausti maziuka thumbup.gif
Atsakyti
O as pirmuosius spyrius pradejau jausti 20 savaite tongue.gif
Tik dar tuo metu nezinojau ko tiketis, todel nelabai buvau tikra kad cia jau tie pirmieji bakstelejimai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Pirmaji rimta spyri pajutau 19-ta savaite wub.gif O ivairius pakrebzdenimus, pabruzdejimus jau jauciau pora savaiciu anksciau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės na mums jau eina trilikta savaitė, zinau kad judesiukus tureciau pajusti nuo 16 iki 22 savaitės bet man toks jausmas kartais buna kad vaikas juda ir net keista darosi. na su pirmu nestumu kad taip nebuvo.
Atsakyti
Su pirmaja mazyle pajutau 18 savaite thumbup.gif
O laukiamas mazylis pradejo stuksentis 13 savaite wub.gif , ir nuo to laiko kiekviena dienele beldziasi bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos
as pirmuosius judesiukus pajutau 17 sav. ir kasdien jie vis stipresni,labai malonu kai mazyle siunta pilveli rolleyes.gif
Atsakyti
18 ta savaitele man drugeliai vakarais zvilbia pilvuky 4u.gif wub.gif
Atsakyti