man 20sav ir 4d.ir arba man nieks nespardo arba as drambliaode nieko nesuprantu lyg ir gurgia, kazkas ten vyksta, jauciu kazka, bet pridejusi delna tikrai nieko....
liudziu, pergyvenu ir laukiu. kada gi?
Pirmaji bum-bum pajauciau 16 sav. 4 d.
QUOTE(Auryte_ @ 2009 06 23, 09:58)
man 20sav ir 4d.ir arba man nieks nespardo arba as drambliaode nieko nesuprantu lyg ir gurgia, kazkas ten vyksta, jauciu kazka, bet pridejusi delna tikrai nieko....
Na jau tikrai turėtum jausti judesiukus
man jau bus 18 savaiteliu bet as dar nejauciu jokiu judesiuku,kelis kartus 15 savaiciu kazka jauciau,bet nesu tikra ar ten todel laukiu stipresniu spiriu
QUOTE(Auryte_ @ 2009 06 23, 10:58)
Sveikute
Nepergyvenk taip, manau greitai jau pajusi tuos tikruosius judesiukus. Pirma karta besilaukiancioms judesiuku terminas yra 20-24sav., taip kad, dar turi siek tiek laiko, o be to, juk mes visos skirtingos, kiekvienom individualiai judesiukai prasideda. Sekmes.
pirmas spardesi nuo 20 sav. o antras nuo 18 sav.
Mano pirmasis leliukas pradejo spradytis nuo 20sav., antroji nuo 17sav., o dabar laukiam kada gi trecias prades savo spyrius.
sveikos,mamytes.pirmus judesiukus pajutau gal 15sav,bet tai buvo lb svelnus judesiukai,lyg kazkas pilvely sukuteno,sujudejo.o db mes 19sav,ir as ir vyras laukiam kai pagaliau ispirs kaip reikiant,bet dar nesulaukiam siaip as kasdien jau jauciu jo judesius,bet visdar svelniai.ir jauciu kai isispiria i pilva,net matosi na tiesa,pilvo visai nera pas mane taciau ar normalu,kad tuos isispyrimus jauciu tik vienoj pivo pusej,pilvo apacioje ir beveik visada toje pat vietoje?kodel taip yra,ar viskas gerai?aciu uz atsakymus
su pirma pajutau kai buvo apie 22 sav...
šįkart dar nejaučiu, nors jau 19sav... bet jau laukiu labai labai..
šįkart dar nejaučiu, nors jau 19sav... bet jau laukiu labai labai..
svekutės pirmuosius judesiukus pajutau 17 savaičių
Pirmuosius judesius - kazkoki burbuliavima - pajutau lygiai 19ta savaite. Kazkaip netiketai vakare tai ivyko, tai buvo labai smagu su mintimi uzmigti, kad jau vaikutis pasake labas!!!