Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Na pagaliau ir antras džiaugsmelis spurdėti pradėjo. Taigi, mums 18 savaiteių, o su pirmąja dukra pajutau 19, tai jau ir neramu buvo, nes visi sakė, kad su antru net mėnesiu ankščiau jausti reiktų. O dėl jausmo, tai manau, kad kai pajunti, tai tiksliai žinai, kad tai leliukas. Taigi kantrybės laukiančioms 4u.gif
Atsakyti
as pajutau kai man buvo 15 sav.6 d. Tai mano pirmas vaikas. jausmas buvo labai svelnus prisilietimas, tikrai nesisparde dar tada. bet taip svelniai kaip su plunksna pagloste, manau gal kojyte istiese ir po pivo apacia pratrauke taip. po to toki pat judesi kiekviena diena jauciau. dabar tiksliai neatsimenu, al pora savaiciu taip po viena karta per diena. na o kai vaikutis augo tai ir judesiu daugejo smile.gif bet pacioje pradzioje idomiausia buvo, kad kiekviena diena laukiau kada gi pajausiu ir bijojau nepraziopsuoti smile.gif

mamytes, nesijaudinkite, jeigu 20 sav dar nejauciate, viskas tvarkoje, paprasciausiai kiekvienos moters struktura skirtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis mazylis pradejo kruteti kai mums buvo 15 sav ir 2 dienos wub.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona spanguole @ 2009 06 16, 13:35)
maniskis mazylis pradejo kruteti kai mums buvo 15 sav ir 2 dienos  wub.gif  nestuke.gif  wub.gif

smagu smile.gif ir as jau labai laukiu kada pajusiu wub.gif
Atsakyti
smagu as ta9i nieko nejauciu arba nesuprantu o man jau eina 19 sav bet sia sav dare echoskopa tai esu rami kad viskas ok
Atsakyti
Laba, pirmuosius judesiukus pajutau 16 sav. jausmas buvo neapsakomas wub.gif
Atsakyti
pirmagimio laukiuos, judesiuka pajutau apie 16-17 savaite. pamenu vakaras buvo, gulejau ir negalejau patiket, kad ten taip pilvas burbuliuot galetu... toks isispyrimo-braukimo jausmas ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
18 sav. pasijuto judėsiai, taip nuo to laiko ir duodasi kasdien - smagu, kad susitikimas jau netoli lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!

mums eina 17 sav. ir jau kelinta dienele pilvo apatineje dalyje jauciu stuksenima, tai vienam sone,tai kitam - manau,tai judesiukai 4u.gif Laukiu nesulaukiu ju stipresniu smile.gif P.S. Man pirmasis nestumas ir laukiuosi dvynuku wink.gif
Atsakyti
Aš pajaučiau tik 21 sav. Jau pradėjau save visiška nejautra laikyti, bet ginė nuramino, kad čia visom individualiai.
Atsakyti
Sveikutes,

Ryt bus 18 savaičių, jau kelias dienas jaučiu nestiprius prisilietimus, labai džiugu... ax.gif
Atsakyti
Niu mums tai jau 14 savaitėlė eina. Kai gydytoja echoskopą darė, tai sakė, kad judrus vaikutis, tai galvoju gal anksčiau nei 20 savaite pradėsiu jausti. Dar vyras juokauja, kad babys mamytės charaktrio bus ax.gif Šiaip ištikrųjų labai laukiu pirmųjų judėsiu nestuke.gif
Atsakyti