Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

pirmuosius judesius pajutau 18 savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pucukas @ 2009 05 17, 21:19)
Sveikos mamytes ir busimos mamytes nestuke.gif  Noriu paklausti kada pradejot jausti leliuko judesiukus? smile.gif

Sveikutes 4u.gif As pajutau savo mazyli 15 savaite, nestuke.gif nors sake ,kad pirmagimi pajusiu tik 19sav. smagu jausti mazylio judesius blush2.gif [COLOR=red]
Atsakyti
Man 20 sav ir vis laukiu, gal galit aprašyti na kokie tie judesiukai buna? Gal ir mano pilvuko gyventojas bumsi tik nesuprantu dar as g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2009 06 03, 13:35)
Man 20 sav ir vis laukiu, gal galit aprašyti na kokie tie judesiukai buna? Gal ir mano pilvuko gyventojas bumsi tik nesuprantu dar as g.gif

kai buvo 20-21 sav jautesi pirmieji judesiukai, taciau nesupratau dar as, galvojau pilvas gurgia arba dujos kokios kaupiasi nuo maisto. po kokios savaites ar dvieju jausdavau, kad kazkas lyg pakrebzda viduj, bet jausdavau tik ant pilvo atsigulus ir taip svelniai svelniai, tai gine kai suzinojo, liepe taip daugiau nebedaryt nes vaikiukas spaudziamas. gerus spyrius tik veliau pajutau, tada ir patikejau, kai kulnas islysdavo pilvo sone nestuke.gif
Atsakyti
as pirmą spyrį pajaučiau kai 20 savaitė buvo ipusėjusi. Kažkaip iš karto supratau , kad tai pilvuko gyventojas. smile.gif
Atsakyti
pajutau 14 sav, kai guledavau ant nugaros uzdedavau ranka ant pilvo,zemiau bambos, jauciau, lyg kazkas juda. pasipasakojau ginekologei, tai sake g.b. ir lieknos daznai jaucia, nes drauge sake "nesamone,kad taip anksti" blush2.gif . bet drugeliu ar skruzdeliuku dar nejauciu ax.gif
Atsakyti
18 savaiteliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien thumbup.gif . Man 17 savaiciu ir 3 dienos. Ryte gulejau ant nugaros, uzdejusi ranka ant pilvo ir pajauciau silpnus bumsenimus i delna. O paskui iskilo gumbelis ir vel dingo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 09 birželio 2009 - 17:49
QUOTE(zarza @ 2009 06 09, 19:47)
Siandien  thumbup.gif . Man 17 savaiciu ir 3 dienos. Ryte gulejau ant nugaros, uzdejusi ranka ant pilvo ir pajauciau silpnus bumsenimus i delna. O paskui iskilo gumbelis ir vel dingo smile.gif

juk ant pilvo negalima guleti,kam kankini taip vaikiuka rolleyes.gif ir siaip pirmieji bumsiai kai buna tai tikrai manau islindimu dar nesimato,na nebent as jau siuo atveju klystu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2009 06 10, 09:19)
juk ant pilvo negalima guleti,kam kankini taip vaikiuka rolleyes.gif  ir siaip pirmieji bumsiai kai buna tai tikrai manau islindimu dar nesimato,na nebent as jau siuo atveju klystu unsure.gif

tai raso gi kad gulejo ant nugaros lotuliukas.gif
Atsakyti
as pajutau judesiukus 17 sav.einant i pabaiga.toks vaizdas buvo,kad lyg kas su pirsciuku spusteltu ta vieta.mano drauges sake,kad per anksti dar man cia jausti judesiukus,bet begant laikui,buvo tas pats jausmas,tik stipresnis.dabar mums 23 sav.ir jau kai kuiciasi pilvuke,tai jau mato ir tetukas.
Atsakyti
As pajutau labai anksti, gal kokia 16 sav, bet galvojau dar anksti, bet judesiukai stipredavo kiekviena savaite. wub.gif Dabar pas mane 40 savaite ir kaip spiria tai net kvapo pritruksta doh.gif
Atsakyti