Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Man pasibeldė 17 savaitės pirmą dieną... Gydytoja sakė, kad negali būti - jai pasirodė, kad per anksti, bet yra kaip yra bigsmile.gif
Atsakyti
Tokia tema jau yra ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
su pirmaja pajauciau apie 20sav. o su antru jau nuo 15sav. jauciu bigsmile.gif
Atsakyti
Man pirmas spyris buvo kai atsiguliau ekoskopijos daryt biggrin.gif Matyt nujaute biggrin.gif
Tai buvo 18sav. Ir nuo tada vis dazniau pasispardo biggrin.gif Judesiukai labai lengvi dar wink.gif
Atsakyti
Sveikas,pucuk mirksiukas.gif
Na, as savo leliuko (lelytes) blush2.gif judesiukus pajutau 14 savaite thumbup.gif Ir nors man tai pirmas nestumas, gydytoja bande sakyt,kad dar negaliu jausti, bet kai padare echoskopa, tai sako: gali jausti, nes placenta palankioj padety rolleyes.gif
Dabar man jau 22 savaite, tai leliukas (lelyte) spardosi labai smarkiai thumbup.gif ir jau jauciu tai ne tik vakarais, bet visa para wub.gif
Atsakyti
mano kinderis pasibeldė 17savaičių ir 4dienų wub.gif
Atsakyti
16 savaite.
Atsakyti
Sveikos, nestukes

Per pirma nestuma judesius pajutau labai anksti - 11 sav ir 2 d. Staiga pilvo apacioje subangavo, sujudejo, lyg kas verstusi. Tiesa, pirmasias savaites judesiai buvo reti ir silpni - lyg vandens bangavimas. Pasakiau savo ginei, tai nepatikejo, kol 14 sav. apziuros metu pati uzdejo ranka ir pajutusi judesius, patvirtino, kad tai tikrai vaikelis spurda. O mazdaug nuo 14 sav. taip spardytis ir sukinetis pradejo, kad budavo net per valanda laiko apsivercia aukstyn zemyn po kelis kartus. Kai veliau reikejo judesiu stipruma ir dazni sekti, tai budavo 2-3 kartus daugiau judesiu, nei iprasta. Gine pati skaiciavo judesius, - netikejo tuo, ka uzrasinejau, - atseit taip nebuna. Bet teko pripazinti, kad ne visi leliukai standartiniai smile.gif Deja, tas judesiu perteklius, kaip veliau paaiskejo, reiske deguonies trukuma vaisiui, teko guleti po laselinemis... Vis del to smagiausi prisiminimai - is paskutiniu menesiu, kai mazylis razydavosi ir pedom isiremdavo i priekine pilvo siena. Tada pilve issokdavo toks gumbas, kuri pakutenus, jis staigiai atitraukdavo koja. O po kiek laiko ir vel - kyst koja, - tai as vel pakutenu ir jis vel paslepia pedute:) Taciau paskutinius menesius tokie energingi pasispardymai jau buvo skausmingi, - maniau, kad jis kiaurai pilva tom savo kojom pradurs... Daktarai juokesi, kad bus futbolininkas, o auga labai labai ramus vaikas...
Atsakyti
17 sav. wub.gif
Atsakyti
jei esi kūdutė, pajusi anksčiau, jei nelabai - tai apie 20 sav. ax.gif
Atsakyti
As pirma karta pajutau 15 savaite wub.gif
Bet reguliai kiekviena diena pradejau jausti nuo 19 savaites, tuomet jau ir pilvukas ryskiau padidejo. Nes iki tol tik daugiau pavalgiusi atrodziau ir tiek blush2.gif
Atsakyti
Mums jau turbūt 17 savaičių ir aš turbūt be reikalo nerimauju, kad nejaučiu judesių rolleyes.gif Nors echoskopuotojas prieš savaitę sakė, kad vartosi, kaip padūkę ax.gif
Paskaudenimai ir visokie pojūčiai prasidėjo prieš kelias savaites, bet nemanau, kad tai tie pirmieji judesiai, kuriuos jau galima pavadinti tikraisiais. Ankstoka. Ginekologė prisakė laukti 18 savaitės, o dėl tų paskaudenimų ir pagurgenimų nuramino ir pavadino tai gimdos raiščių tempimosi skausmais g.gif .
Man pirmas nėštumas ir dvynukai.. rolleyes.gif Gal kuri gali pasidalinti apie dvynukų judesius? Gal kokie judesių ypatumai yra? Kada jų laukti?
Atsakyti