Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

su pirmuoju judesiukus pajutau 19savaite, su antru nuo 16 savaiteles smile.gif
Atsakyti
man tai kaip kažkoks kunkuliavimas pasijuto..tik po keliu dienu spyriai lengvi...o kaip dabar bus-nežinau ax.gif
Atsakyti
aiskutis...aciu jums visoms... smile.gif kai pasiskaiciau jusu nuomoniu apsiraminau... nes man jau 18 sav ir nieko panasaus dar nepajutau...buvau jau susirupinusi... nes man tai pirmas nestumas wub.gif smile.gif na teks dar paluketi tu judesiuku... mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pirmuosius pajutau (tada dar abejojau ar tikrai) 17 sav. pabaigoje 18 pradzioje, o jau bumpset rimtai pradejo 18 sa. pabaigoje tongue.gif dabar duodasi kaip turi but wub.gif
Atsakyti
apie 18 sav cool.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes,
Siandien pirma karta kada suvokiau kad tai tikrieji judesiukai smile.gif kelias dienas pries labai maude kaires puses apacia visa diena. vakar pries miega jauciau tarsi drugelius skraidziojancius, virpesiukus tokius pilvelyje. Anksciau irgi kazka pan jausdavau bet nesureguodavau, o uzdejus ranka nieko nepajusdavau. O siandien apie 9.50 pajutau pirmuosius spyrius. Netgi spejau ranka uzdeti ir tada vel spyre, tai pajutau kaip pilvelis pakilo. Buvo labai nuostabus jausmas smile.gif Pajutau apatineje pilvo dalyje, kiausidziu aukstyje, tiesiai po bamba rolleyes.gif
Linkiu visoms pajusti si nuostabu jausma smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainute9: 11 gegužės 2009 - 09:41
Sveikutes nestuke.gif ,
per pirma nestuma judesiukus pajutau labai anksti apie 16 sav., dabar antrasis ir jau 18 sav, o judesiuku nera. Gal todel, kad po pirmo esu nemazai svorio priaugusi, o gal, kad bandau itikinti save, jog tai tik pilvo peristaltika (zarnynas juda).. blink.gif Lauksiu didelio ir tikro, kad su niekuo nesupainiotum doh.gif Nors pirmieji judesiukai buna kaip kutenimas, opaskui cirkai prasideda, kad net atrodo nuo kedes numes nestuke.gif
Atsakyti
Aš jau 16 sav. 2 d. sulaukiau pirmųjų judesių, bet buvo sunku suvokti, ar tai tikrai jie. Dabar eina 18 savaitė ir vis dar jaučiu tokius pat silpnokus judesius, bet dabar tiksliai žinau, kad tai jis ten barbena smile.gif
Atsakyti
as pirma karta judesiukus pajutau 17savaite smile.gif
Atsakyti
as pirma karta pajutau 14 sav ir 4 d. kai drauge sake, kad ji pajuto 14os savaites (irgi buvo pirmas nestumas)- nepatikejau, kad tai- imanoma. pirmai pilvukas lyg subangavo (lyg jis kulversti padare) ir iskart- lyg koja ar rankyte spyre i sona. paskui visa savaite- jokiu panasiu spyriu, o paskui jau -reguliarus paspardymai smile.gif
nuo 16-os savaites prasidejo visiskai aiskus kutenimai, ir bendravimas smile.gif
labai smagiai jausti, kaip jis atsako man - nezinau ar tai imanoma, bet konkreciai atrodo, lyg jis atsako i klausimus. o sia savaite, kai vyras uzdejo ranka ant pilvo vaikutis net kelis kart is eiles "pabagsnojo" atgal, pirmai pagalvojau, kad tai vyras "kviecia" vaika i pokalbi, bet jis atsake, kad tai vaikas. man jis taip "kelis kart is eiles" nedaro blush2.gif
Atsakyti
Su pirmaja 18 savaiciu, su antraja 13 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos mamytes nestuke.gif Noriu paklausti kada pradejot jausti leliuko judesiukus? smile.gif
Atsakyti