Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

QUOTE(atide1985 @ 2009 03 30, 09:23)
nepergyvenk, tikrai pajusi mirksiukas.gif  as taip pat tik 22-23savaite pajutau ir tai nebuvo kazkokie stiprus spyriai.. netgi dabar mano angeliukas ramus smile.gif

Man irgi panašiai kažkur apie 20-22 sav. ir iki kokios 30 savaitės nestiprūs buvo. Nors dabar kartais jau kai dės į šoną tai maža nepasirodo. doh.gif
Atsakyti
Pirmus judesiukus pajuciau uzvakar wub.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu pirmuju judesiuku biggrin.gif sako galima ir anksciau pajausti, paprasciausiai sunku atpazint. ax.gif skaiciau kad netgi nuo 16sav galima pajaust. deje su pirmu vaikeliu vaikstau, teks dar luktelt biggrin.gif
pasakykit mergaites koks jausmas, kaip jauciate tuos pirmus judesiukus, ar jie aiskus??gal ka primena??kaip juos atpazinti?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 04 01, 14:59)
laukiu nesulaukiu pirmuju judesiuku biggrin.gif  sako galima ir anksciau pajausti, paprasciausiai sunku atpazint.  ax.gif  skaiciau kad netgi nuo 16sav galima pajaust. deje su pirmu vaikeliu vaikstau, teks dar luktelt biggrin.gif
pasakykit mergaites koks jausmas, kaip jauciate tuos pirmus judesiukus, ar jie aiskus??gal ka primena??kaip juos atpazinti??  4u.gif

na man tai kaip burbuliukai pilve atrode sproginetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmuosius judesiukus pajauciau ~18-19 savaite. Dabar mums eina 20 sav. taciau judesiukus jauciu ne kiekviena diena, kartais keleta dienu nieko nejauciu, o kai jau jauciu, tai tik pora kartu per diena ir vel ramu. Ar taip ir turi buti? Nuo kada judesiai taps intensyvesni ir daznesni?
Atsakyti
pirmuosius judesiukus pajaučiau vestuvių vakarą ax.gif tada mums buvo 19 savaičių ir nuo to laiko reguliariai vakare nuo 22 val susibumsenam ax.gif o neseniai pradėjo jau ir žadint mane savo bumsikais ax.gif
Atsakyti
Manoji kruopyte jau nuo 16 savaiteles pasispardo wub.gif
Per pirmaji nestuma pradejau judesiukus jausti apie 21-22 sav., o dabar, su antruoju, jau zymiai anksciau.
Taip, judesiukai bent jau pradzioj tikrai nebuna stiprus ir pastovus, tai normalu.
Atsakyti
tai burbuliukus as ir kartais jauciu , laukiu stipresniu judesiu, bet mums dar anksti. ax.gif As irgi skaiciau,kad kiekvienai ksirtingai ir,kad per pirma nestuma pajunti veliau,o per 2 greiciau. na laukiam laukiam ir sulauksim manau jau greitai nestuke.gif
Atsakyti
Pirmojo judesiukus pajaučiau 17 sav, o antrojo 14sav.
Ir dabar taip pasispardo, kad visas pilvūzas siūbuoja, net norisi paslėpt, jei kokioj viešoj vietoj.. lotuliukas.gif jausmas pradžioje panašus į kokios žuvytės gal plaukiojimą... bet visom skirtingai, kai kurių leliukai ramūs būna, kitos gal mažiau jautrios, taip kad nepergyvenkit, pajausit, kai ateis laikas nestuke.gif
o dabar tai man jau dažnokai net skauda, ypač kai įsiremia virš bambos, matyt ten kažkokia jautresnė vieta blink.gif
Atsakyti
Jau kurį laiką jaučiau silpnus pakrebždenimus pilve, bet šiandien, t.y. suėjus lygiai 17 sav., pajaučiau pirmuosius tikrus spyrius ... Ir dar kokius ... lotuliukas.gif Buvome aerodrome ir tik užvedus vieno iš lėktuvų variklį mažiukas turbūt labai išsigando tokio staigaus ir baisaus garso. O paskiau kaip pradėjo duotis ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo vaikiuko, pirmus judesiukus pajutau 18 sav. esu labai liekna gal del to? bigsmile.gif
Atsakyti
pirmuosius "burbuliukus" pajutau 17-tą sav. tą dieną darė echo, tai matyt labai įsiaudrino mažiukas...
po savaitėlės jau gavau bumsiuką kaip reikalas biggrin.gif net tėtukas pajautė thumbup.gif ir kas dieną vis dažniau ir stipriau susibumsenam drinks_cheers.gif
šiandien jau net pažadino anksti ryte biggrin.gif dabar 19-ta savaitė, pirmas nėštumas
Atsakyti