Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Tikrus spyrius, kurių nesumaišysi su jokia žarnyno veikla pirmąkart pajutau 19 sav. ir 3 dienos... ax.gif
Kitų burbuliavimų, gurguliavimų iki tol neskaičiau judesiais schmoll.gif
Atsakyti
Aš pajutau prieš kelias dienas. Dabar 18 savaitė.
Atsakyti
o man jau astuoniolikta savaite bet as dar nejauciu verysad.gif tik kelis kartus gurguliavima jauciua
Atsakyti
Pirmus judesiukus pajaučiau kai mums buvo 18sav,tikėjausi kad jausiu kažkokius gurguliavimus,bet pas mane sportininkas arba šokėja auga,tai iškart atakų griebėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2009 03 27, 20:24)
o man jau astuoniolikta savaite bet as dar nejauciu  verysad.gif tik kelis kartus gurguliavima jauciua

Man tas pats. verysad.gif Jau 18sav, bet nieko kolkas.
Atsakyti
Pajutau tik 19-20 savaite.
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2009 03 27, 21:24)
o man jau astuoniolikta savaite bet as dar nejauciu  verysad.gif tik kelis kartus gurguliavima jauciua

luktelk dar, tikrai pajausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkur 14sav.. bet nelabai is pradziu supratau, kas tas yra smile.gif Aiskiau pasidare 17sav.
Atsakyti
As iki siol nieko nejauciu, jokiu judesiuku ar burbuliavimu, nors jau 20 savaite prasidejo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dajanka @ 2009 03 30, 08:52)
As iki siol nieko nejauciu, jokiu judesiuku ar burbuliavimu, nors jau 20 savaite prasidejo...  verysad.gif

nepergyvenk, tikrai pajusi mirksiukas.gif as taip pat tik 22-23savaite pajutau ir tai nebuvo kazkokie stiprus spyriai.. netgi dabar mano angeliukas ramus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2009 03 27, 21:24)

Nesijaudink, pajutau 21 savaite spyrius ir dabar vis stipreja smile.gif
Atsakyti
pajutau 15 sawaite. tai buvo per pacius naujus metus smile.gif
Atsakyti