As judesiukus pajutau tapr 15 - 16sav., o man buvo pirmas nestumas. Is pradziu buvo labai svelnus, tik karta per diena bet su kiekviena savaite vis stiprejo ir daznejo
QUOTE(gerda2 @ 2009 03 09, 18:14)
Sveikos.
Eina jau 21 savaite, o as vis nejauciu judesiu
18 sav. dare ehoskopija, psake, jog viskas tvarkoj. Bet dauguma jauciu judesius jau 19 savaite, o as vis dar ne Ar daug tokiu? aciu.
Eina jau 21 savaite, o as vis nejauciu judesiu
18 sav. dare ehoskopija, psake, jog viskas tvarkoj. Bet dauguma jauciu judesius jau 19 savaite, o as vis dar ne Ar daug tokiu? aciu.
na as tik 22savaite pajutau..
as judesiukus-pakutenimus pajutau 15sav, kadangi zinau kaip tikrieji atrodo, nes antras nestumas, o su pirma pajutau 18 sav.
17 savaites pabaigoj pajutau pirma karta judesiuka, kaip kutenima, kaip burbuliukai viduje
o jau 20 savaite pajutai pirmus spyrius buvo nerealu
o jau 20 savaite pajutai pirmus spyrius buvo nerealu
Mums jau eina 17 sav. Kadangi pirmas, tai net nežinau kaip tuos judesius atskirti Nenumanau, kad tas jausmas kai žuvytė viduje plaukioja turėtų atrodyti
QUOTE(googa @ 2009 03 12, 11:17)
Mums jau eina 17 sav. Kadangi pirmas, tai net nežinau kaip tuos judesius atskirti Nenumanau, kad tas jausmas kai žuvytė viduje plaukioja turėtų atrodyti
zinok, kai pajausi kazka "burbuliuojant, sproginejant" pilve, tai tikrai suprasi, kad cia lelius O jei esi pirma karta , tai i silpnesni burbuliavima tiesiog nekreipi demesio
QUOTE(googa @ 2009 03 12, 12:17)
Na,man irgi pirmasis ir kaip tik pajutau butent 17 savaite judesiukus, nors net neisivaizdavau kas tai ir kaip turetu buti o pasirodo toks lengvas patuksenimas, kuris kitais kartais vis drasesnis budavo
O dabar mastau kaip reikes atskirti saremius, juk irgi nezinau kas ir kaip
QUOTE(Panelee @ 2009 03 16, 14:06)
Na,man irgi pirmasis ir kaip tik pajutau butent 17 savaite judesiukus, nors net neisivaizdavau kas tai ir kaip turetu buti o pasirodo toks lengvas patuksenimas, kuris kitais kartais vis drasesnis budavo
aha, as irgi manau, kad vis nerimauja, ar atskirs judesiukus nuo zarnu burbuliavimo, paskui saremius, paskui kaip su leliuku elgtis... o kai visa tai ateina, viskas buna aisku
man antras nestumas ,taciau su tais judesiais man kazkaip sunkiais sekasi Primagymio judesiai buvo silpni,ir jis nesidave mamos pilvelyje kaip kitu mamu vaikuciai As kazkaip dar galvojau kad jis bus silpnutis arba tinginiukas,bet gime normalus ,ramus vaikas.Na man atrodo kad jau irgi pajutau judesius tai ivyko 16savaite. (nezinau man tai sunku suprasti,ar tai pilvas burbuliuoja ar jau mazylis spardosi )Sekmes visoms
Pirmus judesius pajutau būdama lygiai 18 savaičių.
QUOTE(Brela @ 2009 03 16, 16:27)
aha, as irgi manau, kad vis nerimauja, ar atskirs judesiukus nuo zarnu burbuliavimo, paskui saremius, paskui kaip su leliuku elgtis... o kai visa tai ateina, viskas buna aisku
Tai jau taip, baimes pilnos akys
Laukiuosi pirmagimio. Pirmus judesiukus pajutau 18 savaite: gulejau vakare lovoje ir laikiau ranka ant pilvo... ogi jauciu kaip kelis kartus sujudejo stiprokai kazkas ir apeme toks neapsakomas jausmas Po to ir teveliui leidau tai pajust