Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

As judesiukus pajutau tapr 15 - 16sav., o man buvo pirmas nestumas. Is pradziu buvo labai svelnus, tik karta per diena ax.gif smile.gif bet su kiekviena savaite vis stiprejo ir daznejo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda2 @ 2009 03 09, 18:14)
Sveikos.
Eina jau 21 savaite, o as vis nejauciu judesiu  g.gif
18 sav. dare ehoskopija, psake, jog viskas tvarkoj. Bet dauguma jauciu judesius  jau 19 savaite, o as vis dar ne sad.gif Ar daug tokiu?  aciu.

na as tik 22savaite pajutau..
Atsakyti
as judesiukus-pakutenimus pajutau 15sav, kadangi zinau kaip tikrieji atrodo, nes antras nestumas, o su pirma pajutau 18 sav. wub.gif
Atsakyti
17 savaites pabaigoj pajutau pirma karta judesiuka, kaip kutenima, kaip burbuliukai viduje nestuke.gif lotuliukas.gif
o jau 20 savaite pajutai pirmus spyrius thumbup.gif buvo nerealu clap.gif wub.gif
Atsakyti
Mums jau eina 17 sav. Kadangi nestuke.gif pirmas, tai net nežinau kaip tuos judesius atskirti g.gif Nenumanau, kad tas jausmas kai žuvytė viduje plaukioja turėtų atrodyti unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2009 03 12, 11:17)
Mums jau eina 17 sav. Kadangi  nestuke.gif pirmas, tai net nežinau kaip tuos judesius atskirti g.gif Nenumanau, kad tas jausmas kai žuvytė viduje plaukioja turėtų atrodyti  unsure.gif  lotuliukas.gif

zinok, kai pajausi kazka "burbuliuojant, sproginejant" pilve, tai tikrai suprasi, kad cia lelius wub.gif O jei esi pirma karta nestuke.gif , tai i silpnesni burbuliavima tiesiog nekreipi demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2009 03 12, 12:17)
Mums jau eina 17 sav. Kadangi  nestuke.gif pirmas, tai net nežinau kaip tuos judesius atskirti g.gif Nenumanau, kad tas jausmas kai žuvytė viduje plaukioja turėtų atrodyti  unsure.gif  lotuliukas.gif

Na,man irgi pirmasis nestuke.gif ir kaip tik pajutau butent 17 savaite judesiukus, nors net neisivaizdavau kas tai ir kaip turetu buti smile.gif o pasirodo toks lengvas patuksenimas, kuris kitais kartais vis drasesnis budavo ax.gif
O dabar mastau kaip reikes atskirti saremius, juk irgi nezinau kas ir kaip g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 03 16, 14:06)
Na,man irgi pirmasis  nestuke.gif  ir kaip tik pajutau butent 17 savaite judesiukus, nors net neisivaizdavau kas tai ir kaip turetu buti  smile.gif  o pasirodo toks lengvas patuksenimas, kuris kitais kartais vis drasesnis budavo  ax.gif
O dabar mastau kaip reikes atskirti saremius, juk irgi nezinau kas ir kaip  g.gif  biggrin.gif

hihihi.gif aha, as irgi manau, kad nestuke.gif vis nerimauja, ar atskirs judesiukus nuo zarnu burbuliavimo, paskui saremius, paskui kaip su leliuku elgtis... ax.gif o kai visa tai ateina, viskas buna aisku rolleyes.gif
Atsakyti
man antras nestumas ,taciau su tais judesiais man kazkaip sunkiais sekasi blush2.gif Primagymio judesiai buvo silpni,ir jis nesidave mamos pilvelyje kaip kitu mamu vaikuciai biggrin.gif As kazkaip dar galvojau kad jis bus silpnutis arba tinginiukas,bet gime normalus ,ramus vaikas.Na man atrodo kad jau irgi pajutau judesius tai ivyko 16savaite. 4u.gif (nezinau man tai sunku suprasti,ar tai pilvas burbuliuoja ar jau mazylis spardosi g.gif )Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Pirmus judesius pajutau būdama nestuke.gif lygiai 18 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 03 16, 16:27)
hihihi.gif aha, as irgi manau, kad  nestuke.gif  vis nerimauja, ar atskirs judesiukus nuo zarnu burbuliavimo, paskui saremius, paskui kaip su leliuku elgtis...  ax.gif o kai visa tai ateina, viskas buna aisku  rolleyes.gif

hihihi.gif hihihi.gif Tai jau taip, baimes pilnos akys doh.gif
Atsakyti
Laukiuosi pirmagimio. Pirmus judesiukus pajutau 18 savaite: gulejau vakare lovoje ir laikiau ranka ant pilvo... ogi jauciu kaip kelis kartus sujudejo stiprokai kazkas ir apeme toks neapsakomas jausmas wub.gif Po to ir teveliui leidau tai pajust smile.gif
Atsakyti