Man atrodo, aš jau rašiau, kad pirmieji drugeliai, žuvytės pilvelyje pasirodė apie 16 sav., o vakar (18 sav., 4 d.) pajutau tokius judesiukus kad su niekuo kitu jų nesupainiosi ir kas įdomiausia, taip stipriai, kad jei vyras būtų uždėjęs ranką, irgi būtų pajutęs. Dabar suprantu, kad greičiausiai jau ir anksčiau jutau stipresnius judesiukus nei žuvytes, tačiau dar nemokėjau jų atskirti (man jie buvo panašūs į švelnų raumenų susitraukimą ar tiką)
pirmus bumsiukus pajutau 16 sav
Na as cia prisiskaiciusi kitu mumu patirties sau nervu prisigadinau kaip reikiant... kai paskaitai, tai visos taip anksti pajaute, o as tik 21sav... Ir iki to laiko galvoju nuprotesiu...KODEL GI AS NEJAUCIU?
jei kazkam taip pat - nesijaudinkit... Gal jusu mazius toks pats ramutis kiap ir mano... Abu su mazium esame sveikuteliai (tfju tfju tfju), pasivartome ir pasispardome kiek priklauso, bet siaip beveik visa laika miegam...
Net daktare, juokaisi, kad seniai beteko matyti toki leliu, kuris uzltragarso tyrimo metu net nepakrutetu... Manasis taip gerai parpe, jog jam buvo ne i motais, kad kazkas ji stebi...
jei kazkam taip pat - nesijaudinkit... Gal jusu mazius toks pats ramutis kiap ir mano... Abu su mazium esame sveikuteliai (tfju tfju tfju), pasivartome ir pasispardome kiek priklauso, bet siaip beveik visa laika miegam...
Net daktare, juokaisi, kad seniai beteko matyti toki leliu, kuris uzltragarso tyrimo metu net nepakrutetu... Manasis taip gerai parpe, jog jam buvo ne i motais, kad kazkas ji stebi...
Sveikos merginos,noriu patarimo
Esu nescia,tik kokia 5-6 sav..dar ne pas pas daktare pirmo vizito nebuvom Todel negaliu pasakyti tiksliai kiek laiko laukiames
Bet vakar ir siandien darbe pajutau neiprasta jausma viduje,lyg kazkas sugurgejo,sujudejo,lyg kokia kirmele butu pilve,niekad nesu to pajautus,sakyciau judesiams butu gerokai per anksti..Cia mano pirmas nestumas,Taigi gal galit mane nuraminti ir pasakyti kas cia buvo,ir ne paciam centre pilvelio,o siek tiek kairiau.
Esu nescia,tik kokia 5-6 sav..dar ne pas pas daktare pirmo vizito nebuvom Todel negaliu pasakyti tiksliai kiek laiko laukiames
Bet vakar ir siandien darbe pajutau neiprasta jausma viduje,lyg kazkas sugurgejo,sujudejo,lyg kokia kirmele butu pilve,niekad nesu to pajautus,sakyciau judesiams butu gerokai per anksti..Cia mano pirmas nestumas,Taigi gal galit mane nuraminti ir pasakyti kas cia buvo,ir ne paciam centre pilvelio,o siek tiek kairiau.
Na kazkoki keista jausmeli ir as jauciau, bet tikrai abeboju ar tai buvo mazylis... Paprasciausiia db jusu organizme vyksta labai daug pokyciu, kurie ir sukelia kazkokius keistus pojucius...
Bent jau as taip manau...
QUOTE(Punce @ 2009 03 07, 22:35)
Na kazkoki keista jausmeli ir as jauciau, bet tikrai abeboju ar tai buvo mazylis... Paprasciausiia db jusu organizme vyksta labai daug pokyciu, kurie ir sukelia kazkokius keistus pojucius...
Dekui,nuraminai ,manau aiskiau paaiskins daktare kita savaite ,o mes su nekantrumu lauksim judesiuku ateityje
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 03 08, 01:18)
Dekui,nuraminai ,manau aiskiau paaiskins daktare kita savaite ,o mes su nekantrumu lauksim judesiuku ateityje
Bet, del savo sventos ramybes vis tiek patarciau pasiklausti pas savo gydytoja... As pradzioje kazkaip gedijausi klausineti viskom bet veliau pamaniau, o pas ka man daugiau klausti? Juk tik daktare nuramins ir pasakys gerai blogai normalu naturalu...
Todel nepabijok ir tu net ir del to keisto jausmelio pas ja pasiklausti...
mums dabar 16 sav., antras jau pajutau judesiukus
Su pirmaja pajutau 17-ta sav. Tad teoriskai antrasis turetu duoti zenkla anksciau. Vis laukiu su kiekviena diena..ir vis lenda visokiu minciu..(va, kazkodel su siuo nestumu galvojasi apie pacius blogioausius dalykus...)
Sveikos.
Eina jau 21 savaite, o as vis nejauciu judesiu
18 sav. dare ehoskopija, psake, jog viskas tvarkoj. Bet dauguma jauciu judesius jau 19 savaite, o as vis dar ne Ar daug tokiu? aciu.
Eina jau 21 savaite, o as vis nejauciu judesiu
18 sav. dare ehoskopija, psake, jog viskas tvarkoj. Bet dauguma jauciu judesius jau 19 savaite, o as vis dar ne Ar daug tokiu? aciu.