Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Aš pirmuosius spyriukus pajutau,kai buvo 16 savaičių.Keistas buvo jausmas...Bet malonus.
Atsakyti
Man pirmi stipresni ir suprantami judesiukai pasijuto tik be keliu dienu 20 savaite tongue.gif maniau, kad isvis nesulauksiu ju, labai jaudinausi del to, bet dabar jauciu kiekviena savo maziukes pasisukima ir dukima mano pilvelyje 4u.gif biggrin.gif net sonkauliai kartais isiskauda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau smile.gif
Atsakyti
As samoningai pajutau judeselius 18-ta savaite, pries tai nurasydavau viduriu veiklai blush2.gif

Atsakyti
As pajutau 19sav.2d.Ziuriu,kad kitos daug anksciau smile.gif .
Idomu kaip su antru bus,man jau siandien pasirode,kad jauciu biggrin.gif ,nors dar tik 10-a savaite.Bet turbut tai neimanoma blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif )
QUOTE(Shalna @ 2008 05 09, 17:30)
As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau smile.gif

manau ne visada tai pasiteisina g.gif tikrai nesu is apkuniuju ( siaip buvau ir manekene ir sokeja blush2.gif biggrin.gif ) tiesiog, tuos nesuprantamus keistus burbuliavimus plvuke nurasydavau tik mano vaizduotei, kol pajutau tikrus spyriukus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
As pradejau justi 19 savaiciu.Tokius svelnius mielus nestuke.gif Gal kiek anksciau jie prasidejo, bet vis dvejodavau, ar cia tikrai jie lotuliukas.gif O dabar abejoniu nekyla, ypac ryte ir vakare nestuke.gif Dar darbe neleidzia uzsnusti wub.gif
Atsakyti
As pajutau kai buvo 14 savaičių, paskui dingo, o nuo 17 savaites bendraujam kiekviena diena thumbup.gif labai malonus jausmas wub.gif
Atsakyti
sveikutes.tikra tiesa, kad pirmuju judesiuku reik kantriai lauk iki 20tos savaites.Mano atveju-pirmo ir antro vaikuciu judesiukus pajutau 16savaite,o dabar laukiames treciojo, tai judesiukus pajutau 15savaite biggrin.gif
Atsakyti
As labai jaudinausi kai drauges pilvukas tuksejo nuo 16 savaites, o mano ne jokio judesiuko. Labai bijojau kokiu nors nesklandumu, nes apie nestuma suzinojau tik 4 men. o iki tol labai sunkiai dirbau ir negeriau jokiu vitaminu (folio ir etc.)

Bet va 20 savaites 1 diena eme ir apsiverte smile.gif paskui po 2 dienu dar karta ir paskui vel nurimo. Vel as i panika buvau pulus, bet po savaiteles pradejo intensyviai tukseti nestuke.gif thumbup.gif
Dabar jau darbe bandant susikaupti kaip spiria tai visas rimtas mintis isblasko lotuliukas.gif
Atsakyti
As savo stebukliuko pumsiukus pajutau 16sav thumbup.gif , nors tikrai turiu virssvorio.O vyras pajuto apie 20sav wub.gif .
Atsakyti
Man nors ir pirmasis nėštumas, bet pajutau pirmuosius judesiukus 17 sav. ir 3 d., manau, pakankamai anksti, ale kaip smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti