Man pirmi stipresni ir suprantami judesiukai pasijuto tik be keliu dienu 20 savaite maniau, kad isvis nesulauksiu ju, labai jaudinausi del to, bet dabar jauciu kiekviena savo maziukes pasisukima ir dukima mano pilvelyje net sonkauliai kartais isiskauda
As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau
As samoningai pajutau judeselius 18-ta savaite, pries tai nurasydavau viduriu veiklai
As pajutau 19sav.2d.Ziuriu,kad kitos daug anksciau .
Idomu kaip su antru bus,man jau siandien pasirode,kad jauciu ,nors dar tik 10-a savaite.Bet turbut tai neimanoma
Idomu kaip su antru bus,man jau siandien pasirode,kad jauciu ,nors dar tik 10-a savaite.Bet turbut tai neimanoma
)
manau ne visada tai pasiteisina tikrai nesu is apkuniuju ( siaip buvau ir manekene ir sokeja ) tiesiog, tuos nesuprantamus keistus burbuliavimus plvuke nurasydavau tik mano vaizduotei, kol pajutau tikrus spyriukus
QUOTE(Shalna @ 2008 05 09, 17:30)
As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau
manau ne visada tai pasiteisina tikrai nesu is apkuniuju ( siaip buvau ir manekene ir sokeja ) tiesiog, tuos nesuprantamus keistus burbuliavimus plvuke nurasydavau tik mano vaizduotei, kol pajutau tikrus spyriukus
As pradejau justi 19 savaiciu.Tokius svelnius mielus Gal kiek anksciau jie prasidejo, bet vis dvejodavau, ar cia tikrai jie O dabar abejoniu nekyla, ypac ryte ir vakare Dar darbe neleidzia uzsnusti
As pajutau kai buvo 14 savaičių, paskui dingo, o nuo 17 savaites bendraujam kiekviena diena labai malonus jausmas
sveikutes.tikra tiesa, kad pirmuju judesiuku reik kantriai lauk iki 20tos savaites.Mano atveju-pirmo ir antro vaikuciu judesiukus pajutau 16savaite,o dabar laukiames treciojo, tai judesiukus pajutau 15savaite
As labai jaudinausi kai drauges pilvukas tuksejo nuo 16 savaites, o mano ne jokio judesiuko. Labai bijojau kokiu nors nesklandumu, nes apie nestuma suzinojau tik 4 men. o iki tol labai sunkiai dirbau ir negeriau jokiu vitaminu (folio ir etc.)
Bet va 20 savaites 1 diena eme ir apsiverte paskui po 2 dienu dar karta ir paskui vel nurimo. Vel as i panika buvau pulus, bet po savaiteles pradejo intensyviai tukseti
Dabar jau darbe bandant susikaupti kaip spiria tai visas rimtas mintis isblasko
Bet va 20 savaites 1 diena eme ir apsiverte paskui po 2 dienu dar karta ir paskui vel nurimo. Vel as i panika buvau pulus, bet po savaiteles pradejo intensyviai tukseti
Dabar jau darbe bandant susikaupti kaip spiria tai visas rimtas mintis isblasko
As savo stebukliuko pumsiukus pajutau 16sav , nors tikrai turiu virssvorio.O vyras pajuto apie 20sav .
Man nors ir pirmasis nėštumas, bet pajutau pirmuosius judesiukus 17 sav. ir 3 d., manau, pakankamai anksti, ale kaip smagu buvo