Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 26, 02:02)
Šiaip tai pradžioj taip ir būna.Būdavo,kad ir savaitę nesijausdavo,kadangi vaikiukas nusisuka į nugaros pusę ir ten makaluojasi.Pabaigoje nėštumo turi jaustis kasdieną.
O jeigu neramu,visada geriau tiesiai pas gydytoją lėkti,kad pažiūrėtų mirksiukas.gif

dekui Tomulyte smile.gif ko gero taip ir bus kaip tu sakai, nes siandien, po 4 dienu tylos, pagaliau sugrizo burbuliavimas i mano pilvuka bigsmile.gif tikiuosi greit ir judesiukai sugris.... rolleyes.gif bet gi visos mamytes ko gero zino kaip buna, ko tik neprisigalvoji per ta jauduli... ax.gif o jei galeciau pas daktare lekt vos tik kas ne taip man pasirodo, buciau ja jau seniai uzknisus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(endi @ 2009 02 25, 22:00)
dekui Tomulyte smile.gif ko gero taip ir bus kaip tu sakai, nes siandien, po 4 dienu tylos, pagaliau sugrizo burbuliavimas i mano pilvuka bigsmile.gif tikiuosi greit ir judesiukai sugris.... rolleyes.gif  bet gi visos mamytes ko gero zino kaip buna, ko tik neprisigalvoji per ta jauduli... ax.gif o jei galeciau pas daktare lekt vos tik kas ne taip man pasirodo, buciau ja jau seniai uzknisus... ax.gif

Džiaugiuosi,kad viskas gerai mirksiukas.gif O aš žinok dažnai nuvažiuodavau pas gydytoją,jei tik kas neramu būdavo.Tam jie ir yra,kad mus nuramintų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 26, 11:11)
Džiaugiuosi,kad viskas gerai mirksiukas.gif  O aš žinok dažnai nuvažiuodavau pas gydytoją,jei tik kas neramu būdavo.Tam jie ir yra,kad mus nuramintų mirksiukas.gif

as irgi nulekiu pas gydytoja, kai mane kas neramina smile.gif
Atsakyti
Pirmi rimti stuksenimai buvo 19 savaiciu.
Atsakyti
Gal galetumet su manim pasidalinti patirtim? ax.gif
Laukiu pirmo vaikelio, man 20 savaite, irgi laukiu judesiu, sia savaite jauciau viena vakara, kaip kazkas pilvelyje plaukioja, kazka ten daro, juda, bet paskui ir vel tyla, vakarais buna kazka jauciu, bet tikrai nestipriai.... nelabai suprantu, jei jau pradejai jausti, tai pastoviai jausi judesius, g.gif ar laikas nuo laiko... turejau sia savaite vaziuot pas gin., bet ji isvaziavo i kursus, tai labai nerimauju dabar... unsure.gif nepasakyciau, kad turiu antsvorio 174/64 pries nestuma blink.gif
Atsakyti
as laukiuosi pirmagymio ir judesiukus pajutau 16sav. 2d. 4u.gif wub.gif ginekologe pasake, kad tai yra visiskai normalu ir neisgastavo " kaip tu gali jausti judesius " ? Nes kai vaziavau i ligonine, tai priemime moteris buvo nustebusi, pirmas vaikutis, o jau jauti.... Kadangi esu smulkute judesiukus jauciu anksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 02 28, 00:21)
Gal galetumet su manim pasidalinti patirtim? ax.gif
Laukiu pirmo vaikelio, man 20 savaite, irgi laukiu judesiu, sia savaite jauciau viena vakara, kaip kazkas pilvelyje plaukioja, kazka ten daro, juda, bet paskui ir vel tyla, vakarais buna kazka jauciu, bet tikrai nestipriai.... nelabai suprantu, jei jau pradejai jausti, tai pastoviai jausi judesius,  g.gif  ar laikas nuo laiko... turejau sia savaite vaziuot pas gin., bet ji isvaziavo i kursus, tai labai nerimauju dabar...  unsure.gif  nepasakyciau, kad turiu antsvorio 174/64 pries nestuma blink.gif

Tikrai viskas gerai is pradziu jie retoki ir karts nuo karto,veliau kai pilvinukui bus vietos maziau jausi daug stipresnius ir daznesnius judesiukus bet ir tai nera kad juda nuolatos istisai,buna juk ir miega lelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2009 03 01, 23:38)
Tikrai viskas gerai is pradziu jie retoki ir karts nuo karto,veliau kai pilvinukui bus vietos maziau jausi daug stipresnius ir daznesnius judesiukus bet ir tai nera kad juda nuolatos istisai,buna juk ir miega lelius 4u.gif

Va truputi pasiskaitymui dar http://www.mamoszurn...m...t&task=view
Atsakyti
noreciau paklausti mamyciu, ar tai normalu, kad nuo 20 savaites juntu silpnus lyg judesiukus pilvo apacioj, bet jau praejo 3 beveik savaites ir jie nei kiek nepastiprejo. Labai jaudinuosi, daktare sake kad viskas gerai, bet as vistiek nerimauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrelee @ 2009 03 03, 14:21)
noreciau paklausti mamyciu, ar tai normalu, kad nuo 20 savaites juntu silpnus lyg judesiukus pilvo apacioj, bet jau praejo 3 beveik savaites ir jie nei kiek nepastiprejo. Labai jaudinuosi, daktare sake kad viskas gerai, bet as vistiek nerimauju rolleyes.gif

sveikute 4u.gif na as judesiukus pirmus pajutau 17 savaiciu, o po to nebejutau.. Prasidejo tik nuo 22 savaites. Bet ir dabar jie galima sakyti nepastiprejo, o jau ir 32 savaites bus. Tai nesijaudink, jei gydytoja sako, kad viskas gerai, tai matyt taip ir yra, vistiek jos gi mato smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif as atsimenu labai laukiau pirmuju judesiu, ejau is proto nes nejauciau, o vaikucio burbuliavima maisiau su zarnyno gurguliavimu, iki siol nezinau, kas ten burbuliavo blush2.gif o va tikruosius judesius, tokius silpnus spyrius pajutau tik 22 sav, kelias savaites jie tokie silpni ir buvo, na dabar tai stipriai mazius spardosi, is miego kartais pazadina bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi labai ilgai laukiau judesiuku. jau nuo kokios 17sav vis stengdavausi pajusti juos, bet tai yra negerai... nes jei pirmas nestumas, kaip kad man, tai paskui prisigalvoji,kad kazkas negerai. visos jaucia, o tu- ne g.gif bet is tikruju, viskas atsitinka netiketai 4u.gif as pajutau jau spyriuka kazkur apie 19sav. is karto supratau,kad cia ne pilvas groja, o judesiukas blush2.gif nes tiesiog kitoks ir jauti ji kitaip bigsmile.gif paskui aprimo, po poros dienu- vel pajutau pasimuistima,paskui vel aprimo... jiems juk jegu reikia, miegoti daug reikia, kad energijos gautu tai ir nesidauzo pastoviai mirksiukas.gif beje, pas vienas buna gimda jautresne, pas kitas- netokia jautri, tos ir pajaucia veliau, ne taip daznai. ir priklauso, kaip vaikiukas isitaiso pilve. as kartais nei su ziburiu negaliu rast kur jis ilindes- tylu, ramu! biggrin.gif bet gine sake, kad tai normalu... vaikas augs ir veliau jusi dazniau ax.gif
Atsakyti