Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 01, 19:00)
Aš pajutau beveik 15 savaičių.Pamenu,dar viena gydytoja pasityčiojo iš manęs,kad taip anksti negali būti.Bet buvo,ir tie judesiukai kas kart stiprėjo.
O priežastis paprasta ax.gif prieš nėštumą labai kūda buvau ir vaikiukas didelis buvo (visuomet kai žiūrėdavo echo,būdavo vyresnis dviem savaitėm).

as pajutau 15-ta savaite, irgi nesupratau is pradziu, paklausiau drauges, ji turi laliu 3 men, ar jai taip buvo, ji patvirtino, kad tie vaiksciuojantis burbuliukai tai ir yra pirmi judesiukai, bet kol vaisius dr nedidelis, tai ir juciasi silpnokai, o pajutau, kai atsiguliau ant kairio sono ir prispaudziau pilvuka, po 3 savaiciu vel pajutau. rolleyes.gif
Atsakyti
gurguliuoja jau seniai pilvas, o toki aiskesni pirma judesiuka pajutau pries keleta dienu (15 sav. ir 4d.) stovejau ta kart pardej ir ciuzt kazkas per pilva is vidaus ir praslydo bigsmile.gif issiviepiau kaip rubli radus yahoo.gif jausmas nerealus wub.gif bet daugiau taip aiskiai nebejauciu, lygtai kazkas ten vyksta, bet neaisku ar tai tikrai kudikelis juda ax.gif dar palaukt teks, ankstoka ko gero pradet nuolat jaust.... rolleyes.gif
Atsakyti
nuo 16 sav pradejo gurguliuot keistai, o db beveik 20 sav, tai jauciu judesiukus daznai wub.gif
Atsakyti
Jauciau keistus bumpsenimus ir burbulianimus gana anksi.. Bet 17 savaitę tikrai jau jaučiau savo mergytę. Kiekvieną dieną judesiukai stiprėja. Dabar mums 23 savaitėlės ir pilvukas vakarais stipriai banguoja smile.gif Tėtis pajuto spyriuką delnan apie 21 savaitę. biggrin.gif O vakar iš džiaugmos vos neapsiverkė kai pamatė pilvuką banguojantį wub.gif
Atsakyti
na o as tai net ir nebezinau kaip cia su tais judesiais biggrin.gif man atrodo,kad ir anksciau kazka jausdavau,bet nezinau ar ten judesiukai... bet va nuo ketvirtadienio ,kai buvo 16savaiciu ir 4dienos,tai bum bum bum man kazkas pabarbeno i pilva biggrin.gif o labiausiai jauciu ties ta vieta,kur dzinsu juosmuo eina,jis platokas,nes nesciuju kelnytes jau tenka nesiot biggrin.gif tai ir jauciu:) vakar tiesa nesijaute kaip ir judesiu,o va siandien nuo ryto vel prajuokino mane,sedziu issisiepus darbe dabar biggrin.gif toks jauasmas,kad jis ten repuoja ar kaip kitaip soka thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na o as tai net ir nebezinau kaip cia su tais judesiais biggrin.gif man atrodo,kad ir anksciau kazka jausdavau,bet nezinau ar ten judesiukai... bet va nuo ketvirtadienio ,kai buvo 16savaiciu ir 4dienos,tai bum bum bum man kazkas pabarbeno i pilva biggrin.gif o labiausiai jauciu ties ta vieta,kur dzinsu juosmuo eina,jis platokas,nes nesciuju kelnytes jau tenka nesiot biggrin.gif tai ir jauciu:) vakar tiesa nesijaute kaip ir judesiu,o va siandien nuo ryto vel prajuokino mane,sedziu issisiepus darbe dabar biggrin.gif toks jauasmas,kad jis ten repuoja ar kaip kitaip soka thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2009 02 17, 08:38)
na o as tai net ir nebezinau kaip cia su tais judesiais biggrin.gif  man atrodo,kad ir anksciau kazka jausdavau,bet nezinau ar ten judesiukai... bet va nuo ketvirtadienio ,kai buvo 16savaiciu ir 4dienos,tai bum bum bum man kazkas pabarbeno i pilva biggrin.gif  o labiausiai jauciu ties ta vieta,kur dzinsu juosmuo eina,jis platokas,nes nesciuju kelnytes jau tenka nesiot biggrin.gif  tai ir jauciu:) vakar tiesa nesijaute kaip ir judesiu,o va siandien nuo ryto vel prajuokino mane,sedziu issisiepus darbe dabar biggrin.gif toks jauasmas,kad jis ten repuoja ar kaip kitaip soka thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kazkoks uzkeiktas internetas rytais buna,amzinai po kelis atsakymus ikelia sm forume:) sorry:) p.s. ne 16 o 15savaiciu 4d:)
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2009 02 17, 09:15)
kazkoks uzkeiktas internetas rytais buna,amzinai po kelis atsakymus ikelia sm forume:) sorry:) p.s. ne 16 o 15savaiciu 4d:)

o tai labai anksti smile.gif labai faina jausti savo angeliuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 02 17, 09:36)
o tai labai anksti smile.gif labai faina jausti savo angeliuka wub.gif  wub.gif  wub.gif

man irgi ispradziu atrode ,kad anstoka gal,bet kad niekur nepabeksiu gi,nes bumsejimus tikrai jauciu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, labai prasau nuraminkit mane jei galit-pirmuosius judesiukus kaip jau anksciau rasiau pajutau apie 16 savaite, paskutinem dienom pasiekus 18-a jie sustiprejo, ypac sedint ir valgant ar pavalgius,krebzdejo mazius kaip reikiant, taciau jau daugiau nei pora dienu tylu tylu..... unsure.gif sestadieni apturejau streso biskuti, nors ir siaip jo nemazai, ar gali but kad mazius nustoja judet kuri laika nors jam ir viskas ok?pas gydytoja tik uz poros dienu...labai jaudinuos verysad.gif vos pavalgius begu prigult ir laukiu nors mazo zenklo...bet kaip tylu taip tylu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(endi @ 2009 02 24, 11:59)
sveikos mamytes, labai prasau nuraminkit mane jei galit-pirmuosius judesiukus kaip jau anksciau rasiau pajutau apie 16 savaite, paskutinem dienom pasiekus 18-a jie sustiprejo, ypac sedint ir valgant ar pavalgius,krebzdejo mazius kaip reikiant, taciau jau daugiau nei pora dienu tylu tylu..... unsure.gif sestadieni apturejau streso biskuti, nors ir siaip jo nemazai, ar gali but kad mazius nustoja judet kuri laika nors jam ir viskas ok?pas gydytoja tik uz poros dienu...labai jaudinuos verysad.gif vos pavalgius begu prigult ir laukiu nors mazo zenklo...bet kaip tylu taip tylu verysad.gif

Šiaip tai pradžioj taip ir būna.Būdavo,kad ir savaitę nesijausdavo,kadangi vaikiukas nusisuka į nugaros pusę ir ten makaluojasi.Pabaigoje nėštumo turi jaustis kasdieną.
O jeigu neramu,visada geriau tiesiai pas gydytoją lėkti,kad pažiūrėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau daugiau kaip savaitę jaučiu wub.gif burbuliukus ir žuvytės uodegėlę palei pilvą thumbup.gif Ypač spurdena mano vaikutis, kai pasakėlę skaitau thumbup.gif
Atsakyti