Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

QUOTE(lorkiukas @ 2009 01 27, 21:43)
As pajauciau 17 sav,tai ginius sake kad arba labai muzikali,arba paranoja  lotuliukas.gif  bet tikrai zinau kad neapsirikau  rolleyes.gif

man buvo 17 sav. ir 5 dienos,ir tikrai manau,kad tikri judesiukai,nors iki tol bijojau,kad neatpazinsiu.O ir gydytoja nieko nesake,kad per anksti ar panasiai smile.gif
Atsakyti
as tai pajutau 12 savaiciu, cia antras nestumas. Manau tikrai labai anksti, su pirmu pajutau gal 16-17 savaiciu tik.
Atsakyti
Judesiukus pradejau jausti suejus 16-kai savaiciu. Bet tada dar neuzskaiciau ju kaip judesiuku, nes vis dar dvejojau, kad gal dar ne... blush2.gif Bet vat, suejus 17-kai savaiciu pajauciau ta pati, ka jauciau 16-kos savaiciu, tik stipriau. ax.gif Tad nebeliko abejones, kad mazylis, jau nuo 16-kos savaiciu sveikinasi. wub.gif O judesiukai buvo tokie keisti paburbuliavimai ir bumsiukai. wub.gif Dabar bumsiukai vis stipreja ir stipreja... wub.gif
Atsakyti
smagu
Atsakyti
as tai labiau jauciu kaip keliauja is vienos pilvelio vietos i kita.. Nelabai spardosi mano maziukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 01 31, 16:59)
as tai labiau jauciu kaip keliauja is vienos pilvelio vietos i kita.. Nelabai spardosi mano maziukas smile.gif

Ko gero pradine stadija yra spardymasis,o veliau "keliavimas" po pilva.Nes man dabar irgi tas pats. smile.gif
Atsakyti
as savuosius "bumbum" pajutau 17 sav. nors knygose rasoma, kad tikrieji prasideda 19-20, gydytojas pasake , kad pajutau taip anksti, nes kuda labai smile.gif
bet jau malonumas neispasakytas.... 4u.gif
Atsakyti
Aš pajutau beveik 15 savaičių.Pamenu,dar viena gydytoja pasityčiojo iš manęs,kad taip anksti negali būti.Bet buvo,ir tie judesiukai kas kart stiprėjo.
O priežastis paprasta ax.gif prieš nėštumą labai kūda buvau ir vaikiukas didelis buvo (visuomet kai žiūrėdavo echo,būdavo vyresnis dviem savaitėm).
Atsakyti
Pajutau judesiukus 16 savaite. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita salkauske @ 2008 05 05, 22:48)
Sveikos!
Perziurejau visas temas,ir lyg tai neradau apie pirmuosius judesius.
Mums jau 16 savaite prasidejo,bet vis tebelaukiu judesiuku.
Kada jus pajautet?
Aciu uz atsakymus!

As tiksliai kazkaip ir neuztaikiau,nes nesupratau,kad tai judesiukai.Bet manau gana velai,apie22sav. Nebent pries tai jie nebuvo tokie stiprus.Uztat dbr(30sav) vos uzmigt galiu biggrin.gif
Atsakyti
As pajutau 18-19 sav., nors iskart nesupratau, kad tai tie tikrieji judesiukai. Bet gydytoja sake, kai pradesiu jausti, tai jausiu kiekviena diena, tai nuo tos dienos jie vis daznejo ir stiprejo, o dabar (32sav.) juokauju, kad auga sportininkas arba akrobatas smile.gif
Atsakyti
oi kaip smagu kas anksti pajaucia....Jau 18 savaite,bet dar laukiu ax.gif kartais pajauciu toki kaip plazdenima pilvuki,bet norisi pajusti stipru judesiuka..Na kantrybes dar reikia.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliutexxx: 03 vasario 2009 - 21:35