As tai pirmus judesiukus pajutau 19 sav. Labai smagu budavo jausti kaip pilvelyje drugeliai plasnoja... Veliau judesiukai daresi vis stipresni ir dabar vietoje drugeliu pilvuke gyvena mazas futbolistas
na as pirmus pajutau kaip ir 17 savaite, bet po to vel kaip ir nejauciau, tai 21savaite atsirado, bet dar nera labai stiprus
15 savaiciu tik nezinau apie kokius plazdenimus rasot, nes as pajutau toki lengva bumbtelejima dar atsimenu 16 savaite buvo tyla, o kasdienis musu bendravimas prasidejo nuo 17 sav
su pirmaja apie 18 sav pradejau justi, o dabar jau laukiu nesulaukiu...tikiuos anksciau
AS pirmus tokius plazdenimus, tai jauciu jau kokia antra savaite ( o mums dar tik 13sav), gydytoja sako, kad nesamone, kad dar per anksti, bet as zinau, kad ten tikrai vaikai mano malasi Gal del to kad 2 tai ir jauciasi anksciau, nezinau... dabar keleta dienu aprime, tai laukiu kokio stipresnio bum bum
man jau 18 savaitė eina, o judesiukus jaučiu su pertraukom dar, tai labai laukiu, kada jau kiekvieną dieną rimtai pradės apie save pranešinėti, labai lengva pirmuosius mažiuko bakstelėjimus su žarnyno veikla sumaišyti. Laukiu nesulaukiu jau tų rimtų spyrių, taip pat visoms labai laukiančioms linkiu kantrybės, tai pat prašom
as su pirmu mazium judesius pajutau kai man buvo 4,5men nestumo...o su antru daug anksciau 3,5 men .nestumo...
sveika, as pirma karta pajauciau 15sav taip uztikrintai, kai pries miega maziukas pradejo duotis kaip paseles mums jau 16 sav ir 3d bet vyras dar judesiuku nejaucia, bet labai jau laukia kiekv karta padejes ranka ant pilvo tikrina o gal pajaus tai va ir laukiu, kada si akimirka ateis
na as dar nejauciu,o gal nesuprantu,kad tai judesiukai tai mano pirmas nestumas todel labai laukiu kol tikrai pajusiu spyri
QUOTE(dadute @ 2009 01 26, 14:41)
na as dar nejauciu,o gal nesuprantu,kad tai judesiukai tai mano pirmas nestumas todel labai laukiu kol tikrai pajusiu spyri
na man tai tai pat pirmas nestumas, tai pirmus judesiukus pajutau 17savaite, bet po to ju nebuvo, o pastovius judesiukus tai tik nuo 22 savaites pradejau jausti.. Labai laukiau kol galesiu jausti savo stebukliuka
As pajauciau 17 sav,tai ginius sake kad arba labai muzikali,arba paranoja bet tikrai zinau kad neapsirikau