Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Man jau nuo 15 sav. užeina tokie burbuliavimai pilve, tik nežinau ar tai tie judesiukai. Ypač užeina netikėtai, pavalgius, atsigulus ir t.t. g.gif
Atsakyti
5 nestumo men pajutau pirmus judesiukus ax.gif ,pasiilgau jau tu pasispardaliojimu,nerealus jausmas budavo kai maziukas ispirdavo 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaikucio judesiukus pajauciau tik 19, o su antru 16 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2008 12 11, 17:52)
Kai laukiausi pirmo vaikucio judesiukus pajauciau tik 19, o su antru 16  4u.gif

O ką jūs laikot judesiukais?Spyrius ar tiesiog kaip žuvytė,kai plaukioja.Nes mano pirmas nėštumas,o jau 14savaičių pajaučiau tarsi žuvytė kad plaukiotų. wub.gif tongue.gif
Atsakyti
As irgi judesiukus pradejau jausti anksti, dar 14-ta savaite abejojau, ar tai tikrai judesiukai, nes atrode labai anksti, bet jie vis po truputeli stipreja, ir dabar, 16-ta savaite, kasdien (kazkodel dazniausiai i antra dienos puse) jauciu tarsi zuvyte ar maza drugeli spurdant papilveje bigsmile.gif taip gera jausti, kaip maziukas bendrauja bigsmile.gif Judesiukus dazniausiai jauciu sededama (susilenkusi), kai pavalgau ir kai pusle pilnoka tongue.gif Butu taip smagu, kad leliukas ir gimes butu toks bendraujantis wub.gif Esu liekna, neturiu antsvorio, svorio priaugau tik siek tiek ant pilvo, turbut todel anksti jauciu leliuka spurdant 4u.gif
Atsakyti
sveikos busimos ir esamos mamytes.
tik pries savaite klausiau kada pradeda jaustis dvynuku judesiai, o jie jau pradejo judeti lotuliukas.gif
taigi, dvieju vaisiu judesiukus pajutau kai buvo 16 sav ir 4 dienos. nestuke.gif
Atsakyti
Pas mane pirmas leliukas,bet judesiukus pajutau nesenai,tai yra 20 savaiciu...
Atsakyti
na man jau 21 savaite, bet as dar nejauciu g.gif
Atsakyti
Kaip buvo idomu pasiskaityti apie pirmuosius judesiukus. rolleyes.gif Ir as jau po truputuka pradedu laukti judesiuku. wub.gif Tikiuosi sugebesiu juos atpazinti... bigsmile.gif
Atsakyti
pagal echo man 15sav, pagal mmm 14 sav. jau nuo pirmadienio pradėjau jaust lyg burbulenimą pilve, ir sakyčiau dažnokai, ko anksčiau nebūdavo schmoll.gif negi mano mažutis jau bendrauja su manim g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2009 01 07, 05:48)
pagal echo man 15sav, pagal mmm 14 sav. jau nuo pirmadienio pradėjau jaust lyg burbulenimą pilve, ir sakyčiau dažnokai, ko anksčiau nebūdavo  schmoll.gif  negi mano mažutis jau bendrauja su manim  g.gif  bigsmile.gif

Sakyciau ankstokai dar... g.gif Juolab, kad pagal mmm dar tik 14 sav. Burbuliavimus pilvuke tai ir as jauciu kuri laika, bet nurasau tai viduriu veiklai. cool.gif blush2.gif Lauksiu kazko tikresnio... wub.gif
Atsakyti
15 savaiciu, ir daznokai jauciu toki tuksenima, bigsmile.gif , ir tikrai ten ne pilvo gurguliavimas biggrin.gif , antra nestuma judesiai pasijaucia anksciau.
Atsakyti