Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

kaip smagu paskaitineti,ka kiekviena jaute wub.gif na as taip pat nekantrauju sulaukti sito jausmo,manau,kad tai yra nuostabu,bet esu girdejusi nuomuoniu,kad kai kurioms nelabai patinka kai vaikelis juda....nors manau kad man tai bus nepakartojamas jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele9 @ 2008 11 14, 16:59)
kaip smagu paskaitineti,ka kiekviena jaute  wub.gif  na as taip pat nekantrauju sulaukti sito jausmo,manau,kad tai yra nuostabu,bet esu girdejusi nuomuoniu,kad kai kurioms nelabai patinka kai vaikelis juda....nors manau kad man tai bus nepakartojamas jausmas  rolleyes.gif

aš tai nuo ketvirto mėn. jutau kažką bigsmile.gif iš pradžių taip keista buvo, o ir ginė sako ankstoka judesiams, bet jutau nors tu ką lotuliukas.gif o dėl patikimo...hmmmm...ne tik, kad patiks, bet prieš galą kiekvieno judesio, kaip saulės ryte lauksi blink.gif nes tik jie ir signalizuos, kad vaikelis gyvas...o prieš galą jis pradeda mažiau judėt, aišku ir skausmingiau ax.gif bet tas skausmas-žinant kokie dar laukia-tai gėlytės lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirma nestuma judesiukus pajutau 16 savaiciu, o dabar, su antruoju - 18 savaite. Taip kad ne dviem savaitem anksciau (kaip visur raso), o dviem veliau smile.gif jau buvau pradejusi nerimaut, bet dabar duodasi kaip paseles smile.gif
Atsakyti
As rasiau,kad pradejau jausti judesiukus pries mazdaug 2 savaites, dabar galvoju,kad ten gimdos raumenys gal taip idomiai traukesi ar pletesi...Nes jau savaite laiko jokiu keistu judesiu schmoll.gif Dar ankstoka gal...o taip laukiu!!!!
Atsakyti
Aš savo mažiuko pirmuosius judesiukus pradėjau jausti 17 sav. wub.gif Daktarė sakė, kad ankstoka, bet aš kadangi jų labai laukiau, stebėjau savo organizmą, tikrai žinau, kad tai ne pietūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siuo metu man 20 savaite, judesiukus pajauciau mazdaug 17-aja. Tai tikrai labai anksti. Juolab, kad nesu "smilga" ir ant pilvuko turiu ne tik odos sluoksni smile.gif Anyway, visoms sakau, kad lengviausia pirmaji karta juos pajusti, kai esi pavalgius ir guli visiskoje ramybeje.

Man nutiko taip, jog pries ryta eilini karta kursavau i vonios kamary, prispaudus reikalui. Matyt, prizadinau ir pilvo keleivi. Tad grizus i lova pajutau gana stiprius pavienius burbuliukus. Visiskoje ryto tamsoje ir tyloje...supratau, jog tai mano vaikutis ir niekas kitas. Veliau pradejau juos atpazint ir darbe ir vairuojant, suprantama del to, jog jie stipreja smile.gif

Sekmes visoms ir maloniu akimirku smile.gif
Atsakyti
tikruosius pajutau 17sav6dienos kai buvo wub.gif
Atsakyti
su pirmu pajutau gana velai,pirmus judesiukus nuo 20.5,o normalius spyriukus gal nuo 23 sav. Irgi pergyenau del to baisia smile.gif
Dabar su antru 19sav 3 d. tai dar tik viena kita svelnu kutenima jauciau,irgi nerimauju unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sagdo @ 2008 10 27, 15:06)
as su pirmais nestumais apie 17 sav pajutau,o su treciu tai tik kazkur apie 22 sav. g.gif

na stai tai ir taip buna g.gif
Atsakyti
blush2.gif prisidedu ir aš prie tu nerimaujanciu ir nekantriai laukiančių spyriukų g.gif Mano nėštumas jau antras, turiu truputi višsvorio, kam kaltę ir metu blush2.gif Šiandien 18sav. 2 d., bet judesiuku dar laukiu g.gif Tokius silpnus pakutenimus jauciu jau nuo 15sav., bet su pertraukom.. Tai todel labai nekantriai laukiu to tikrojo spyrio mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane tie tikrieji judesiukai pasijaute apie 18sav viduri...iki tol buvo kazkas bet nelabai aisku...
Atsakyti
As pajauciau labai anksti, nors ir pirmas leliukas unsure.gif
13sav+5 dienos jauciau lyg plunksna kas braukytu viduj.
16sav+3 dienos jau jauciau bumsiukus, po keliu dienu ir mano vyras pajaute ranka pridejes.

Dabar nuo 24sav pilvas eina kalnais pakalnem, liuliuoja i visas 4 puses ir jau net baisu darosi, kas bus dar po keliu savaiciu doh.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
o kelinta savaite pradeda jaustis dvynuku judesiai? ar taip kaip pavieniu vaikeliu ar anksciau? blush2.gif
Atsakyti