Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Vakar pasiskundžiau čia, kad nejuda.. gryžau nusikalus po darbo ir darbų, atsiguliau ir kad parsidėjo 3-ų metų senumo vaizdelis bet visitek ant tiek jaudinantis... rolleyes.gif pilvas banguoti pradėjo, mažylis vartės, spardės ar tai rankytėm kutenos.... rolleyes.gif nenusakomas malonumas ypač po beveik savaitės tylos ir ramybės. Berods jau ir per išorę galima pajust judesiukus, nes pilvas greit keičia padėtį thumbup.gif
Taip kad visos mielosiso mamytės, kantrybės! group.gif
Atsakyti
Pirmo nestuke.gif metu pajaučiau maždaug 18sav, dabar 15sav., labai malonus jausmas wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As pirmuolius leliuko judesiukus pajutau 16sav thumbup.gif
Atsakyti
labukas,

as labai laukiu judesiuku, bet doh.gif vis nejauciu doh.gif dare ketvirtadieni echo, tai toks judrus leliukas wub.gif
Atsakyti
Pas mane buvo pirmas nestumas ir pirmus judesius pajauciau gan velai, apie 23 sav. Nezinau kodel, gal nesuprasdavau kad tai judesiukai blush2.gif blush2.gif Ir nepasakyciau kad daug riebaliuku turejau, tiesiog pajauciau veliau ir viskas. O kai atsimenu kaip pergyvenau, kaip laukiau, kaip klausiau kas pilve daros lotuliukas.gif

tai kad nepergyvenkit, kad nejauciat judesiu jau 15 sav. kaip kitos mamytes. Visos mes skirtingos, ir vaikuciai musu skirtingi thumbup.gif
Atsakyti
Labas, sakykit kaip judesiukai priklauso nuo placentos padeties? Kurios anksciau pajunta? kai placenta priekineje ar kai uzpakalineje dalyje?
Atsakyti
Lyg ir sukutenimus tokius tai nuo 15-16sav, bet tiksliai nežinojau, kas ten. O neabejotini judesiai nuo 18,5 sav rolleyes.gif
Atsakyti
Aš realiai supratau, kad tai judesiukai - 22 savaičių. Nes uždėjus ranką ant "gurgėjimo" - jis ne pasibaigė, o persikėlė į kitą vietą. lotuliukas.gif
O dar gera savaitė iki to laiko tik gydytojos žodžiai po apžiūros buvo "nu negali būti, kad nejauti - ten toks triukšmas..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tėveliui tai nesakydavau, kad tūsas vyksta. Galvojau, neliūdinsiu, kad jam nepavyksta "pagauti". Vieną rytą pajutusi judesiukus tiesiog uždėjau jo ranką ant pilvuko (na, tipo, paglostyk man pilvuką) - o mažius kad spyrė. Tėvelis pats suprato. Kad pašoko iš lovos: "mažius tūsinasi, taip?!" ax.gif 4u.gif Net ašaros akyse pasirodė. Nesitikėjo. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 07 lapkričio 2008 - 10:20
O as vakar pradejau jausti kazka keisto pilve smile.gif Manau,kad tai leliukas..Siandien vel kartojasi tas pats..Jausmas neapsakomas!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Laba nestuke.gif
As judesiukus pajutau 16sav, jausmas tikrai nenusakomas. Lyg kažkokie burbuliukai sproginėtų, lyg kažkoks švelnus plėvesenimas. Tuo momentu kai leliukas juda, nieko aplink nebegirdžiu blush2.gif . Kai sededama nustoju kalbeti ir išsišiepiu iki ausu, visi bendradarbiai žino - mano leliukas juda wub.gif

QUOTE(linosska @ 2008 11 04, 10:23)
Labas, sakykit kaip judesiukai priklauso nuo placentos padeties? Kurios anksciau pajunta? kai placenta priekineje ar kai uzpakalineje dalyje?

man gydytoja sake, kad priklauso nuo placentos padeties. Kazkaip jei uzpakalineje dalyje yra tikimybe siek tiek anksciau pajust, o kai priekineje, tai veliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta003: 07 lapkričio 2008 - 16:57
Sveikos, kai laukiausi pirmojo tai pirmąkart pajutau 15 sav. ir tikrai neapsirikau, nes tai dažnai kartodavosi. Dabar laukiuosi antrojo ir mums 16-ta savaitė, o aš dar nieko nejaučiu. Tiesa, dabar esu pilnenė blush2.gif gali būti ir to priežastis biggrin.gif Labai laukiu, kada paradėsiu jausti, nes tai tikrai maloniausia nėštumo metu smile.gif
Atsakyti
Aš pajaučiau judesiukus 20 sav, tą pačią dieną, kai grįžau iš ligoninės, kur gulėjau dėl gresiančio. Matyt leliukas apsidžiaugė grįžęs namo ir parodė man kad viskas gerai thumbup.gif Buvau laaaabai laiminga wub.gif
Atsakyti