Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Su pirmu pajutau apie 18-19 sav., o dabar jau 15 sav. , o nuo 16 sav. maniškai jau ir uždėjus ranką ant pilvuzo jaučia ax.gif
Atsakyti
O as dar nieko nejauciu smile.gif jau greit lyg ir tureciau pajust. Labai laukiu
Atsakyti
Judesiukus pajaučiau beveik 18 savaičių smile.gif
Atsakyti
Oi mergaites, as taip laukiu laukiu savojo zhirniuko pasisveikinimo, bet tikriausiai as labiau nekantresne nei jis biggrin.gif kazkaip skaiciau, kad visos daugmaz iki 20 savaites pajuto judesiukus, o as net nezinau.. nes tai pirmas leliukas ir net nezinau kokio jausmo laukti ax.gif gydytoja nuramino, kad apie 20-22 savaite tureciau pajusti, tad dar palauksiu ir pasistengsiu labiau ji pakalbinti wub.gif
Atsakyti
Mano pirmas nėštumas buvo ir pajutau 15 savaitę...Tą tokį mielą kutenimą pilvuke wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu, kada mano mazylis prades sportuoti wub.gif wub.gif su pirmais nestumais pajutau 15-16 savaiciu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 27, 15:01)
laukiu nesulaukiu, kada mano mazylis prades sportuoti wub.gif  wub.gif  su pirmais nestumais pajutau 15-16 savaiciu wub.gif  wub.gif

as su pirmais nestumais apie 17 sav pajutau,o su treciu tai tik kazkur apie 22 sav. g.gif
Atsakyti
Man 15 sav,o gydytoja sake,kad judesiukus tureciau pradeti jausti gruodzio pradzioje,o gal kartais lapkricio pabaigoje.Paskaiciavus iseina apie 20 sav.Bet cia paskaiciau ir nudziugau,kad tai gali atsitikti ir gerokai anksciau,tik labai bijau,kad nesuprasiu,kad tai butent tai ko ir laukiu g.gif
Atsakyti
Na o as tai irgi gana anksti. kadangi man cia pirmas vaikiukas tai pajutau 15 savaite. ir tikrai aiskiai tris kartus spyre biggrin.gif o dabar tai visas boksininkas biggrin.gif
Atsakyti
o ar imanoma kad aš 14 savaitę jausčiau judesiukus., man antras neštumas., ir jau 3 diena kaip atrodo ,kad jaučiu tuos judesėlius ,bet kažkaip nesitiki kad taip anksti smile.gif
Atsakyti
su pirmuoju pajutau 19svaitę, o va su antruoju- 16-17sav.. bet bėda tame, kad dabar jau suėjo 19sav ir aš rodos ketvirta diena nieko beveik nejaučiu ar visai nejaučiu.. nežinau nes iš to streso arba vaidentis pradeda arba jau ašaros reida kad nieko nematyt ir nejaust.. unsure.gif
Atsakyti
Sulauksim, tik reikia daugiau kantrybės, man jau 19 sav., visi aplink klausinėja, ar jau ar jau juda, bet negaliu pasakyti, nei kad taip, nei kad ne, nes, kadangi man tai ir pirmasis vaikelis, tai draugės sako, kad gal nesuprantu, o iš tiesų jau juda, nes pirmieji tie judesiukai labiau panašūs į pilvo gurgimą tongue.gif
Na pagyvensim - pamatysim, tiksliau pajausim mirksiukas.gif

QUOTE(sticho @ 2008 10 24, 10:32)
Oi mergaites, as taip laukiu laukiu savojo zhirniuko pasisveikinimo, bet tikriausiai as labiau nekantresne nei jis  biggrin.gif kazkaip skaiciau, kad visos daugmaz iki 20 savaites pajuto judesiukus, o as net nezinau.. nes tai pirmas leliukas ir net nezinau kokio jausmo laukti  ax.gif  gydytoja nuramino, kad apie 20-22 savaite tureciau pajusti, tad dar palauksiu ir pasistengsiu labiau ji pakalbinti  wub.gif

Atsakyti