su pirmuoju judesiukus pajutau 19sav. O dabar 16 sav.
Laukiames pirmagimio
Pirmuosius judesiukus (arba kaip as sakau vidaus organu pasistumdymus) pajutau 16 sav. 5 d. O jau tokius pastovesnius ir stipresnius 19 sav. 4d.
Jausmas nenusakomas
Musu tetukas irgi laukia kada gales pajusti. Bet atrodo, jog brangiausiajam angeliukui patinka zaisti "slepynes" , nes vos tik tetis uzdeda savo ranka - viskas ramu, o kai tik patraukia - vel prasideda "vakarelis"
Pirmuosius judesiukus (arba kaip as sakau vidaus organu pasistumdymus) pajutau 16 sav. 5 d. O jau tokius pastovesnius ir stipresnius 19 sav. 4d.
Jausmas nenusakomas
Musu tetukas irgi laukia kada gales pajusti. Bet atrodo, jog brangiausiajam angeliukui patinka zaisti "slepynes" , nes vos tik tetis uzdeda savo ranka - viskas ramu, o kai tik patraukia - vel prasideda "vakarelis"
Laukiames pirmagimio
Jausmas nenusakomas
Jausmas nenusakomas
Stipresni judesiukai 18 sav., o kažką panašaus pradėjau jaust 17sav., bet dar buvo suku suprast ar ten lelius, ar oras žarnose vaikšto tą patį vakarą judesiukus pajuto ir tėvelis, kolkas jam ir teko stipriausias "spyris", nors buvau perspejus, kad gali ir nesispardyt, kai jis rankytę uždės
as laukiuosi naujagimio ir pirmus judesiukus pajutau apie 16 sav
dabar mum 18 savaitele.
judesiukus jauciu jau seniai - gal nuo 15 sav.
lyg mazyte zuvyte pilvelyje spurdetu ypac kai guliu ant nugaros
judesiukus jauciu jau seniai - gal nuo 15 sav.
lyg mazyte zuvyte pilvelyje spurdetu ypac kai guliu ant nugaros
sveikos mamytes, esamos ir busimos as savo leliuko judesiukus jutau nuo 17 sav. tik niekaip nesuprasdavau ar tai tikrai yra tai bet ana savaite, susijaudinau iki asaru kai supratau kad tai mano mazulis, jis taip spurdejo intensyvei kad buvau nustebus, ir vyras judesius pajuto zodiu laimes pilnos kelnes bet, as siek tiek sunerimau, gal galite patarti... jau antra diena kai nejauciu jokiu judeiuku ar tai normalu? as laukiuos pirma karta ir neisivaizduoju kaip ten viskas turi buti. o knygose nerandu norimo atsakymo...
Pirmus judesiukus pradejau jausti nuo 17sav.bet jie dar buvo labai svelnus ir atsargus,todel daznai suabejodavau ar cia tikrai maziukas Suejus lygiai 19sav pirma karta eme baksnoti jau stipriau,jauciasi net pridejus delna prie pilvelio Na va ,dabar gales jau ir tevelis bendrauti su pilvuko gyventoju
Labai malonus jausmas
Labai malonus jausmas
Na o man 19 sav. dar nelabai kas jauciasi Tik kutena atrodo pilvuko viduje ir viskas Kazkaip jau neramu darosi, taip laukiu tu judesiuku . Raminu save tik tuo, kad pilvukas tai tikrai pastebimai auga
Pirmuosius pakrebzdejimus pajutau 16 sav. Jausmas buvo toks, tarsi kokie drugeliai pilvelyje plazdentu ir gydytoja patvirtino, kad tai jau maziukas mane kibina O pirmuosius tvirtus spyrius pajutau lygiai 20 sav , teveliui dar po poros dienu ispyre
As judesiukus pajutau 16sav.... Na, o dabar kai mums jau 18sav. tai ir tevelis uzdejas ranka jaucia... , bet viena diena judesiukai buna stipresni ir daznesni kita kiek ramesni ir retesni....
na taip - judesiai labai malonus dalykas.
man atrodo, kad as pirmuosius pakutenimus/paburbuliavimus pajutai 15 sav. bet gydytoja sake neali buti - mol per anksti, nes pirmas nestumas. o kai veliau paklause, kada pajutot pirmuosius judesius, tai net nezinojau ka atsakyti, nes tie jausmai nuo 15 sav. tiesiog nuolat stiprejo.
O tevelis pajuto 20 sav. T apacia savaite pajuto ir kate
Bet musu maze tai juda visa diena - nuo pat ankstaus ryto iki pat vakaro. labai jau aktyvi. intensyviausias paros metas 12-15.30 val.
man atrodo, kad as pirmuosius pakutenimus/paburbuliavimus pajutai 15 sav. bet gydytoja sake neali buti - mol per anksti, nes pirmas nestumas. o kai veliau paklause, kada pajutot pirmuosius judesius, tai net nezinojau ka atsakyti, nes tie jausmai nuo 15 sav. tiesiog nuolat stiprejo.
O tevelis pajuto 20 sav. T apacia savaite pajuto ir kate
Bet musu maze tai juda visa diena - nuo pat ankstaus ryto iki pat vakaro. labai jau aktyvi. intensyviausias paros metas 12-15.30 val.