
Kauno Bijoloje tų krepšelių nėra
. Pati ieškojau jų pirkt dukrytės gimtadieniui, tai sakė, kad jie tokiais neprekiauja ir pasiūlė nueiti pas Gulbinienę, arba į Alkavą.

QUOTE(Jūja @ 2008 05 27, 14:45)
Kauno Bijoloje tų krepšelių nėra
. Pati ieškojau jų pirkt dukrytės gimtadieniui, tai sakė, kad jie tokiais neprekiauja ir pasiūlė nueiti pas Gulbinienę, arba į Alkavą.




QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 26, 20:43)
Mama_Tania, o ar aš nedažlibyju, ar nesuprantu kažko, bet kur tie žemaičių blynai? Ar čia pas tave kitaip gaminami?
virsutineje nuotraukoje, tik biski as kitaip suformavau ir dar patroskinau (o kadangi labai labai norejau valgyti, tai blynai nebuvo sudeginti


QUOTE(Owly @ 2008 05 26, 21:30)

QUOTE(Srove @ 2008 05 26, 22:27)
QUOTE(bea @ 2008 05 27, 10:20)
Aš vakarienei dariau baklažanų pakora


QUOTE(zebra @ 2008 05 27, 11:17)


QUOTE(Nerytė @ 2008 05 27, 09:33)
apie kokius krepselius kalbi - sluoksniuotos teslos ar tokios miltines?
As bazei kelis kartus esu pirkus teslinius kazkur 30 vnt. apie 9 litus mokejau
As bazei kelis kartus esu pirkus teslinius kazkur 30 vnt. apie 9 litus mokejau
tai dabar sakyk, kuriam mieste


QUOTE(JoanaS @ 2008 05 27, 15:13)
tai dabar sakyk, kuriam mieste
man jų reikėtų maždaug po mėnesio, bet domiuosi, nes nežinau, kur gaut 


mes ka tik uzsisakem,Kaune bijoloj

Elena,foto nuostabi



Sveikos, kulinarės
Jau tiek laiko atidžiai seku temą, kad nenumalšinau noro ir aš pasirodyti
Nuotraukytės gal ir nelabai kokios, ale ir fotikas, ir fotografė toli gražu neprofesionalūs
Tai štai, bandau debiutuot, vakarykščiai pietūs - žuvies kotlečiukai su varške
Reikia: ~250g žuvies filė (aš ėmiau pengasijos),
~120g varškės,
kiaušinio,
25g išbrinkintų avižinių dribsnių,
pusė nemažo svogūno,
druskos, pipiriukų, kitokių prieskonių.
Viską susmulkinam, sumaišom ir kepam keptuvėj. Aš pasinaudojau blenderiu, tai viens, du - ir niam!
Tikrai labai labai skanu 
Na, ir šiandienos pietukai - tiuninguotas kažkurios kulinarės vištienos ir grybų troškinukas
Tik aš naudojau kalakutieną, kepinau kartu su grybais, svogūnu, česnaku, morkom, pomidorais, trupučiu grietinėlės, adžika, druska ir baziliku

Jau tiek laiko atidžiai seku temą, kad nenumalšinau noro ir aš pasirodyti

Nuotraukytės gal ir nelabai kokios, ale ir fotikas, ir fotografė toli gražu neprofesionalūs


Tai štai, bandau debiutuot, vakarykščiai pietūs - žuvies kotlečiukai su varške
Reikia: ~250g žuvies filė (aš ėmiau pengasijos),
~120g varškės,
kiaušinio,
25g išbrinkintų avižinių dribsnių,
pusė nemažo svogūno,
druskos, pipiriukų, kitokių prieskonių.
Viską susmulkinam, sumaišom ir kepam keptuvėj. Aš pasinaudojau blenderiu, tai viens, du - ir niam!


Na, ir šiandienos pietukai - tiuninguotas kažkurios kulinarės vištienos ir grybų troškinukas


NOriuuuu valgyt!!!
Zuvies kotleciukai su varske ar skanu?keistai skamba,nors atrodo tai skaniai.



Zuvies kotleciukai su varske ar skanu?keistai skamba,nors atrodo tai skaniai.
QUOTE(JoanaS @ 2008 05 27, 14:13)
tai dabar sakyk, kuriam mieste
man jų reikėtų maždaug po mėnesio, bet domiuosi, nes nežinau, kur gaut 


Kauno urbo bazej. sandelio nepasakysiu, nes nepamenu...

kaip cia dabar plikyti pyragaiciai atkeliavo i antuosius patiekalus

QUOTE(Nerytė @ 2008 05 27, 11:25)
idomus receptukas, o is kur gauti zirniu miltu? yra pirkti visose parduotuvese ar tik kokiose specializuotose, nes niekad neteko matyti (nors ir neiskojau
)

Maximoj tikrai yra. Musu tai prie miltu, selenu, blynu teslos misinuku.
QUOTE(Wild Flower @ 2008 05 27, 16:43)
Oi tie kotleciukai, tai



O kam as turiu dekoti uz koldunu uzkepele?Nepamenu


N u bet kaip skanu buvo, tik as be kumpio uzkepiau su saldzia grietinele, krapais ir suriu(o koldunus estiskus pirkau IVAN vadinasi, mums tai labai skanus)

O kadangi liko sonkauliuku nuo vakar, tai paslaksciau citrinu sultim, patepiau medumi truputi ir iskepiau ir butinai salsa padazo(jis nenusibostantis mums)

As net jau pavalgius negaliu ramiai visu situ grozybiu perziuret
Saunuoles visos

