Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 05 27, 09:11)

o tai kur alia plovo receptas  biggrin.gif

Alia tuoj bus lotuliukas.gif
Aš gaminu plovą orkaitėje, tokiam pailgam špižiniam bliude (nežinau kaip jis vadinasi...gal troškintuvas)
Mėsą biški pamarinuoju su prieskoniais, imu daug morkų, svogūnų ir viską apkepinu.Tada sudedu į tą puodą, įpilu biški sultinio, įdedu lauro lapo,supilu ryžius, į ryžius įkišu galvutę česnako (nevalyto), uždengiu ir troškinu 4u.gif

QUOTE(JoanaS @ 2008 05 27, 09:14)
kaip norėčiau  wub.gif

Elena, gal gali parašyti, kurioj vietoj perki krepšelius? kiek atsimenu, tu iš Kauno, ir rašei, kad 50 vnt. kainuoja berods 12 lt?  4u.gif

Aš iš Vilniaus, perku Bijolos firminėje parduotuvėje.
Va Kauno Bijola:

Kaunas
Kovo 11- osios g. 67A
Tel. (8~37) 314170 (8 ~37) 337033
Faks. (8~37) 337035

Parduotuvės (8~37) 337034
Darbo laikas
I 8.00- 19.00 val , II-VI 8.00-20.00 val , VII 9.00-18.00val

V.Lašo g. 2 / Eivenių g. 21
Tel.(8~37) 795917
Darbo laikas
I-V 8.30-18.00 val, VI 8.30-15.00 val

Atsakyti
o cia mano karbonadas pagal Neryte biggrin.gif

user posted image

Buvo tikrai labai skanu smile.gif
Atsakyti
Aš vakarienei dariau baklažanų pakora
user posted image

225 g. žirnių miltų
250 g vandens
1 arbt. šaukšt. kepimo miltelių
1/2 arbt. šaukšt. cinamono
2 arbt. šaukšt. druskos
1/2 arbt. šaukšt. raudonų maltų pipirų
1/2 arbt. šaukšt. kurkumos

aš papildomai dėjau 1 arbt. šaukšt. indiškų prieskonių mišinio Sambar masala.
tešlai sumaišot visus sausus ingredientus, tada iš lėto pilat vandenį ir maišot. baklažanus skiltelėmis mirkot ir kepat karštam aliejuje.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 27, 09:16)
o cia mano karbonadas pagal Neryte  biggrin.gif

thumbup.gif as dar kai darau su vistiena tai dedu suri ir kumpio plona gabaleli irgi labai skanu
QUOTE(bea @ 2008 05 27, 09:20)

idomus receptukas, o is kur gauti zirniu miltu? yra pirkti visose parduotuvese ar tik kokiose specializuotose, nes niekad neteko matyti (nors ir neiskojau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 26, 20:43)
Lera, na, gausis ne taip įspūdingai, bet bus skanu-garantuoju  4u.gif  man pievagrybiai labai patinka.

nu tikios šiandien bandysiu kažka chimičint ax.gif
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 26, 23:41)
t Bandziau jas sildyti, kad butu ne tokios traskios, bet tada visai vos ne kaip lietinio blynas tapo.. doh.gif

mažiau idaro dek ir nekris taip , o šildyt reikia laba trumpai tada nebus kaip blynas smile.gif
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 27, 10:16)
o cia mano karbonadas pagal Neryte 

tikiu kad buvo skanu blink.gif norėčiau kad ir man skanu butu tai kad prašyčiau greitai išsamiai su visom smulkmenom išdėstyt receptą blink.gif
Atsakyti
Kaip dabar norėčiau Elenos alia plovo biggrin.gif essen.gif ax.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 05 27, 11:25)
idomus receptukas, o is kur gauti zirniu miltu? yra pirkti visose parduotuvese ar tik kokiose specializuotose, nes niekad neteko matyti (nors ir neiskojau smile.gif )

Esu pirkus, bet tai buvo senokai, nepamenu, gal Maximoj, o gal Rimi. Man rodos ir dabar esu mačius, pažiūrėk prie visų kitų miltų wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 27 gegužės 2008 - 11:28
QUOTE(Lera @ 2008 05 27, 11:59)
tikiu kad buvo skanu  blink.gif  norėčiau kad ir man skanu butu tai kad prašyčiau greitai išsamiai su visom smulkmenom išdėstyt receptą  blink.gif

biggrin.gif imi karbonadine mesyte,pamusi, paprieskoniuoji,tada dedi surio gabaleli ant mesytes,karbonada sulenki.pavilgai kiausinio plakinyje ir dziuveseliuose.kepi keptuveje.uuum kaip skanu biggrin.gif Verta pasidaryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 27, 12:58)
biggrin.gif  imi karbonadine mesyte,pamusi, paprieskoniuoji,tada dedi surio gabaleli ant mesytes,karbonada sulenki.pavilgai kiausinio plakinyje ir dziuveseliuose.kepi keptuveje.uuum kaip skanu  biggrin.gif Verta pasidaryti  tongue.gif

verta tai matau kad verta o mesite neišsiskleidžia arba kaip padaryt kad neišsiskleistu? čia kiaulenos tie pjaustyti karbonadai kur būna ane? su riebaliukais? mesytė ju buna ketoka nesigauna kepsniukas kietai kaip guma? unsure.gif
Atsakyti
Elena,o gal turi nuotraukyte tu krepseliu bigsmile.gif ,ir idaru receptu,labai reik 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2008 05 27, 10:20)

Vat cia tai as suprantu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 05 27, 13:38)
Elena,o gal turi nuotraukyte tu krepseliu bigsmile.gif ,ir idaru receptu,labai reik 4u.gif  4u.gif

Čia aš dariau paprastai..su ikrais ir sūdyta lašiša 4u.gif
O įdaru galima įvairių prigalvoti...pvz pikantiškos salotos, gabaliukas avokado+krevetė, liežuvio salotos, galima žuvies karšto rūkymo su kiaušiniu virtu ir majonezu,kumpio salotos ir tttttt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
*spygle*, minejau kad darau su vistiena, kumpiu ir suriu, tai kaip tik siandien pasidariau ax.gif antrieji pietus bus koldunai kai MB gris...

taigi mano pietus
kopustiene
user posted image

kepsniukas
user posted image
Atsakyti