Pusryciai
Vakar kepti sluoksniuotos teslos pyrageliai su :
1. voverusku, kumpio farsu
2. kons. persikais
(veziausi pas anyta)
1. voverusku, kumpio farsu
2. kons. persikais
(veziausi pas anyta)
gal gali parasyti recepteli pyrageliu su voveruskom ir kumpio farsu. o tesla pati dareis ar pirkai?
visai cia gera uzkandele butu per koki baliu
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 05 26, 12:34)
gal gali parasyti recepteli pyrageliu su voveruskom ir kumpio farsu. o tesla pati dareis ar pirkai?
galiu
voveruskas pakepini su svogunais ant sviesto, idedi siek tiek cesnako, sudedi kumpi ir prieskonius, pacioj pabaigoj idedi arba grietines sauksteli arba majonezo, viska gerai ismaisai ir kai siek tiek praves tepi ant teslos (tesla pirktine)
Acha - super uzkandele per balius, labai greitai dingsta nuo stalo, o ir siaip MB juos labai megsta
Neryte,labai liuksiski pyragiukai,as irgi tokius megstu
Nerytė man ta tešla tikras išsigelbėjimas.Visada turiu šaldytuve Kartais tiesiog tarkuotu sūrių apibarstau ir kepu O vaikams daugiausiai patinka su razinkom
QUOTE(daividija @ 2008 05 26, 13:13)
Neryte,labai liuksiski pyragiukai,as irgi tokius megstu
papietavau....
kotletai, bulves su lupena ir grudeta varske+cesnakas+svoguno laskai+druska+pipirai
labai skaniai sukirtau
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 05 26, 13:16)
Nerytė man ta tešla tikras išsigelbėjimas.Visada turiu šaldytuve Kartais tiesiog tarkuotu sūrių apibarstau ir kepu O vaikams daugiausiai patinka su razinkom
man irgi, kai as nemegeja terliotis su miltais tai si tesla man super! ir su saldziais ir su astriais produktais
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 26, 14:18)
papietavau....
kotletai, bulves su lupena ir grudeta varske+cesnakas+svoguno laskai+druska+pipirai
Kotletus gali sau palikti bet jau už bulvės su varškė viską atiduočiau na gal dar ir pomidorą paimčiau
Aš perku va tokia dažniausiai:
http://www.mantinga....ex.php?cid=4297
http://www.mantinga....ex.php?cid=4297
QUOTE(Reda.P @ 2008 05 26, 14:50)
Merginos apie kokia tesla konkreciai kalbate, nes ju ten yra visokiu ir firmu man rodos kelios:hm ?
as naudoju sluoksniuota bemiele tesla
Mes šiandien pietavom panašiai kaip Nerytė
mėsos kukuliukai, troškinti grybų padaže su virtom apkeptom bulvėm
mėsos kukuliukai, troškinti grybų padaže su virtom apkeptom bulvėm
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 26, 16:19)
Mes šiandien pietavom panašiai kaip Nerytė
o as dar kopustiene issiviriau