[quote=RDA,2008 05 24, 19:19]
o as tokius blynus darau kitaip sumetu silkes gabalikus i tesla ismaisau ir paskui semiu saukstu kad butu silkes ir teslos ir pilu
Papildyta:
oi kaip idomiai butinai pabandysiu kitus variantus
[quote=6663,2008 05 24, 19:21]
..nu Kuzios...ner ka pasakyt..
tiesiog arkli dabar suvalgyciau..
[/quote]
Nafanička prašom visko daug vaišinkis
QUOTE(Lera @ 2008 05 24, 13:26)
alfa159 ačiū bet tavo nuraminimas jau pavieluotas nes jau pavalgem vyro ivertinimas būvo toks : -" va tokia ir turi but tikra pica " manau tuom viskas pasakyta, gavosi laaaabai skaniai viskas :
o štai vaizdelis
o štai vaizdelis
matai,o tu bijojai,tai ir man neklius jei ka
QUOTE(Cinside @ 2008 05 24, 13:32)
Makaronų apkepas su varške ir mangų uogiene
http://forelle.bloga...nu-apkepas.html
Persikų tingėjau eiti į parduotuvę, tai varškę sumaišiau mangų uogiene. Skonis dieviškas.
http://forelle.bloga...nu-apkepas.html
Persikų tingėjau eiti į parduotuvę, tai varškę sumaišiau mangų uogiene. Skonis dieviškas.
Skanu skanu,as irgi kazkada kepiau,tik su grudeta varske
QUOTE(RDA @ 2008 05 24, 16:19)
o as tokius blynus darau kitaip sumetu silkes gabalikus i tesla ismaisau ir paskui semiu saukstu kad butu silkes ir teslos ir pilu
o ar liko dar saslyko, noriuuuuuu
o ar liko dar saslyko, noriuuuuuu
Liko liko,daug turejom
musu pietus
karbonatai priprieskoniuoti, susukti ir apvynioti sonine, pakepinti su svoguniukaisi ir troskinti grietineleje, buvo laaabai skanu, MB valge ir ausys linko... kai grizo namo sako tai tu cia tas bulvytes skrudini, net laiptinej kvepia tik deja nedave labai apskrudinti, nes labai alkanas grizo:D
karbonatai priprieskoniuoti, susukti ir apvynioti sonine, pakepinti su svoguniukaisi ir troskinti grietineleje, buvo laaabai skanu, MB valge ir ausys linko... kai grizo namo sako tai tu cia tas bulvytes skrudini, net laiptinej kvepia tik deja nedave labai apskrudinti, nes labai alkanas grizo:D
QUOTE(Lera @ 2008 05 24, 16:26)
alfa159 ačiū bet tavo nuraminimas jau pavieluotas nes jau pavalgem vyro ivertinimas būvo toks : -" va tokia ir turi but tikra pica " manau tuom viskas pasakyta, gavosi laaaabai skaniai viskas :
o štai vaizdelis
o štai vaizdelis
Šaunu, kad gerai gavosi iš to mišinio man jie pica atrodo nuostabiai... aš tai pati darau mielinę. Kažkada malsenos mišinio bulviniams blynams nusipirkau, tai šlykštukai gavosi, daugiau neberizikuosiu mano mama tokia tešlinė-jai sekasi su tešlom, tai gal aš į ją, nes vyras valgo manąsias ir nors jau nebebūna tešlos, prašo pagaminti dar vakar kaip tik kepiau ir nufotkinau, tik neįkėliau jums parodyt
dariau su ananasais ir kumpiu, nedaug kas tokias mėgsta, bet aš dievinu
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 24, 20:17)
dariau su ananasais ir kumpiu, nedaug kas tokias mėgsta, bet aš dievinu
Musu megstamiausia Praktiskai, jei namie nera ananasu, tai ir picos nedarau, man tas derinys - ananasai ir kumpis - dieviskas
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 19:58)
musu pietus
karbonatai priprieskoniuoti, susukti ir apvynioti sonine, pakepinti su svoguniukaisi ir troskinti grietineleje
karbonatai priprieskoniuoti, susukti ir apvynioti sonine, pakepinti su svoguniukaisi ir troskinti grietineleje
Kaip skanu kokią šoninę naudojai?
Va tokias visai neseniai dariau
Desreles, kumpis, ananasai, suris, padaziukas
ir tokia
Kumpis, rukyta desrele, marinuoti agurkeliai, truputeli ananasu, suris, padaziukas
Desreles, kumpis, ananasai, suris, padaziukas
ir tokia
Kumpis, rukyta desrele, marinuoti agurkeliai, truputeli ananasu, suris, padaziukas
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 16:58)
musu pietus
Labai jau apetitiski!!!
QUOTE(6663 @ 2008 05 24, 17:44)
O cia mano saslykai,visos moka,marinuota su citrina.Tik darau toki padaza:smulkiai pjaustau pomidora,agurko,svoguna,kelias skilteles cesnako,petrazoliu,krapu,uzpilu kecupu.Prie saslykiuku labai
QUOTE(JoanaS @ 2008 05 24, 12:48)
išbandžiau seniai girdėtą receptuką, labai patiko blynai su silke ant blyno išdėliojam silkės gabaliukus, dar užpilam šiek tiek tešlos ir kepam
Mama daznai kepdavo,tai jau pasiilgau tokiu blyneliu
QUOTE(Lera @ 2008 05 24, 13:24)
mūsų koldūnu užkepele su grietinė kumpiu ir sūriu buvo labai skanu :
vištienos suktinukai su cukinija ir majonezu :
vištienos suktinukai su cukinija ir majonezu :
imu koldunus
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 13:49)
nu ir skaniai prigaminot, jus jau su pietumis, o as dar tik su priespieciais
(bulves apskrudintos, mesgaliukas ir grudeta varske su cesnaku, svoguno laiskais, druska ir pipirais)
(bulves apskrudintos, mesgaliukas ir grudeta varske su cesnaku, svoguno laiskais, druska ir pipirais)
niam
QUOTE(Lera @ 2008 05 24, 13:57)
nu šakes ar yra dar kam tokia patirtis dėl picos miltu????
kiek esu kepusi,visada gaunasi skani pica,todel niekada pati ir nesiterlioju su miltais Darau tik is malsenos misinio
QUOTE(Srove @ 2008 05 24, 16:06)
Oi mamulytes labai senai pas jus buvau, o kiek visko daug prisiziurejau ir uzsinorejau.Buvo prapuoles visiskai apetitas, ka nors gaminti, bet pamazu gryztu i savo vezes.Pusrycius pradejom paprastu omletu
O pietums virtu bulviu cepelinai(tingejau tarkuoti)
O pietums virtu bulviu cepelinai(tingejau tarkuoti)
gryzo srove su savo skanumynais
QUOTE(Lera @ 2008 05 24, 16:26)
Saunu,kad gavosi
QUOTE(Cinside @ 2008 05 24, 16:32)
Patiko visiems. Modifikavau pagal šį receptą: http://forelle.bloga...nu-apkepas.html
musu pietus
karbonatai priprieskoniuoti, susukti ir apvynioti sonine, pakepinti su svoguniukaisi ir troskinti grietineleje, buvo laaabai skanu, MB valge ir ausys linko... kai grizo namo sako tai tu cia tas bulvytes skrudini, net laiptinej kvepia tik deja nedave labai apskrudinti, nes labai alkanas grizo
karbonatai priprieskoniuoti, susukti ir apvynioti sonine, pakepinti su svoguniukaisi ir troskinti grietineleje, buvo laaabai skanu, MB valge ir ausys linko... kai grizo namo sako tai tu cia tas bulvytes skrudini, net laiptinej kvepia tik deja nedave labai apskrudinti, nes labai alkanas grizo
imu
QUOTE(daividija @ 2008 05 24, 21:12)
O cia mano saslykai,visos moka,marinuota su citrina.Tik darau toki padaza:smulkiai pjaustau pomidora,agurko,svoguna,kelias skilteles cesnako,petrazoliu,krapu,uzpilu kecupu.Prie saslykiuku labai
dar ir saslykai.. Na tikrai galima infarkta gauti
QUOTE(alfa159 @ 2008 05 24, 20:28)
Ingule20, is foto matosi, kad kepi storapade. Gal tikrai Malsena tada nelabai tinka, nes storapadems reikia puresnes teslos. Tada geriau su mielem paciai padaryti. O plonapadem Malsena tinka.
Nea, ne storapadę. Iškočiojau taip, kad vos ne skylutėm nuėjo-ji tik kepdama pasipučia truputį, bet gavosi plona ir pakankamai traški. SB kepu truputį storesnę-bet tik truputį ir trumpiau kepu, kad minkšta būtų
*Marija*, aš irgi be jų neįsivaizduoju. O vyrui darau panašią į tavo-kumpis+dešrelės+agurkėliai+grybukai
musu pietus
Labai skaniai atrodo , o sonine salto rukymo ?