QUOTE(Owly @ 2008 05 24, 01:36)
Šaltibarščius aš tai tik raudonus valgau
Kaip tik darėm užvakar
Net dviejų rūšių Vieni su kefyru, kiti: tiesiog virti tarkuoti burokėliai užpilti šaltu virintu vandenuku ir grietinės šaukštas. Na ir abiejuose: tarkuotas šviežias agurkas, smulkiai supjaustyti svogūnų laiškai, svogūnas ir krapai, bei prieskoniai.
Kiaušinių nėra, nes nebuvo namie
Bet man ir be jų gerai
man saltibarsciau turi buti su kiausiniu
ir ziurint i tavo variantus tai man noretusi tarpinio :)vienas per tirstas, o kitas perskystas (ot isranki boba
)
QUOTE(Owly @ 2008 05 24, 01:55)
O čia vakarykščiai pietūs - Tarkuotų bulvių cepelinai su malta mėsa Šioje nuotraukoje su spirgučių padažu. Kitas variantas buvo su grybų padažu, tik jau liko nenufotografuoti
niam niam, saunuole, kad pati darai, as neapsiemu, man perdaug darbo
QUOTE(JoanaS @ 2008 05 24, 06:29)
aš ant lengvų pasinešiau savaitgalį, pusryčiams omletas įdaro liko nuo krepšelių masės, tai ir sukroviau (ryžiai, pomidoras, snieginis krabas, žalia paprika, majonezas + kečupas,), dar uždėjau kelis gabaliukus sūrio
salotos iš žirnelių ir žalios paprikos, maišyta su majonezu
skaniai atrodo
QUOTE(maprigo @ 2008 05 24, 06:54)
na va, mūsų vakarykštė vakarienė: išdeliotos batono riekės suteptos lydytu sūriu, ant virsaus pjaustyta dešrytė, marinuoti agurkėliai, pomidorai, tarkuotas sūris ir viskas užpilta kiaušinio plakiniu su prieskoniais. Pasiskolinau kažkieno receptuką iš senesnių temų. niam niam
idomus receptukas, kazkaip nesugalvociau batono riekeliu iskloti kaip pado
visad jei kepu orkaitej batono riekeles, tai kaip sumustinius
QUOTE(davija @ 2008 05 24, 08:27)
Sveikos,
norėjau paklaust kaip jūs darot makaroniukam padažą? pvz. mačiau Nerytės ir 6663 - makaronai su kumpiu
viskas labai paprasta atrodo, bet man skaniai nesigauna, aš dedu grietnėlės, tada pieno biški damaklinu, paskui biški grietinės bet kažkas ne to ir viskas
O gal darot makaronus su špinatais? man labai skanu, bet kad to padažo skanaus balto iki galo nepadarau
as baltus padazus darau taip:
arba pilu giretineles ir patroskinu kol sutirsteja arba darau su pienu - pakepinu miltus, ipilu pieno ir pakaitinu kol sutirsteja, kartais darau ir is grietines, kai nei grietineles nei pieno nera, tada skiedziu su vandeniu. nu man visad skaniai gaunasi
gal nepakankamai prieskoniu dedi ir jauciasi grietine, riebumas? as prie makaronu naudoju bazilika, oregana visada! man jie labai dera su makaronais ir aisku kiti prieskoniai
su spinatais nedarau, nes MB nemegsta