Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(maprigo @ 2008 05 24, 07:54)
http://keep4u.ru/ful...ac02ae57811/jpg

na va, mūsų vakarykštė vakarienė: išdeliotos batono riekės suteptos lydytu sūriu, ant virsaus pjaustyta dešrytė, marinuoti agurkėliai, pomidorai, tarkuotas sūris ir viskas užpilta kiaušinio plakiniu su prieskoniais. Pasiskolinau kažkieno receptuką iš senesnių temų. niam niam  ax.gif



labai labai thumbup.gif kiek laiko kepti orkaitej?
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklaust kaip jūs darot makaroniukam padažą? pvz. mačiau Nerytės ir 6663 - makaronai su kumpiu bigsmile.gif viskas labai paprasta atrodo, bet man skaniai nesigauna, aš dedu grietnėlės, tada pieno biški damaklinu, paskui biški grietinės bet kažkas ne to ir viskas schmoll.gif
O gal darot makaronus su špinatais? man labai skanu, bet kad to padažo skanaus balto iki galo nepadarau verysad.gif

Kibinų savaitė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 05 24, 01:36)

Šaltibarščius aš tai tik raudonus valgau  ax.gif  Kaip tik darėm užvakar  rolleyes.gif  Net dviejų rūšių    Vieni su kefyru, kiti: tiesiog virti tarkuoti burokėliai užpilti šaltu virintu vandenuku ir grietinės šaukštas. Na ir abiejuose: tarkuotas šviežias agurkas, smulkiai supjaustyti svogūnų laiškai, svogūnas ir krapai, bei prieskoniai.
Kiaušinių nėra, nes nebuvo namie hihihi.gif  Bet man ir be jų gerai



man saltibarsciau turi buti su kiausiniu ax.gif ir ziurint i tavo variantus tai man noretusi tarpinio :)vienas per tirstas, o kitas perskystas (ot isranki boba doh.gif )
QUOTE(Owly @ 2008 05 24, 01:55)
O čia vakarykščiai pietūs - Tarkuotų bulvių cepelinai su malta mėsa  Šioje nuotraukoje su spirgučių padažu.  Kitas variantas buvo su grybų padažu, tik jau liko nenufotografuoti

niam niam, saunuole, kad pati darai, as neapsiemu, man perdaug darbo smile.gif

QUOTE(JoanaS @ 2008 05 24, 06:29)
aš ant lengvų pasinešiau savaitgalį, pusryčiams omletas įdaro liko nuo krepšelių masės, tai ir sukroviau (ryžiai, pomidoras, snieginis krabas, žalia paprika, majonezas + kečupas,), dar uždėjau kelis gabaliukus sūrio  smile.gif salotos iš žirnelių ir žalios paprikos, maišyta su majonezu


skaniai atrodo bigsmile.gif

QUOTE(maprigo @ 2008 05 24, 06:54)
na va, mūsų vakarykštė vakarienė: išdeliotos batono riekės suteptos lydytu sūriu, ant virsaus pjaustyta dešrytė, marinuoti agurkėliai, pomidorai, tarkuotas sūris ir viskas užpilta kiaušinio plakiniu su prieskoniais. Pasiskolinau kažkieno receptuką iš senesnių temų. niam niam

idomus receptukas, kazkaip nesugalvociau batono riekeliu iskloti kaip pado blush2.gif visad jei kepu orkaitej batono riekeles, tai kaip sumustinius

QUOTE(davija @ 2008 05 24, 08:27)
Sveikos,
norėjau paklaust kaip jūs darot makaroniukam padažą? pvz. mačiau Nerytės ir 6663 - makaronai su kumpiu bigsmile.gif viskas labai paprasta atrodo, bet man skaniai nesigauna, aš dedu grietnėlės, tada pieno biški damaklinu, paskui biški grietinės bet kažkas ne to ir viskas
O gal darot makaronus su špinatais? man labai skanu, bet kad to padažo skanaus  balto iki galo nepadarau verysad.gif


as baltus padazus darau taip:
arba pilu giretineles ir patroskinu kol sutirsteja arba darau su pienu - pakepinu miltus, ipilu pieno ir pakaitinu kol sutirsteja, kartais darau ir is grietines, kai nei grietineles nei pieno nera, tada skiedziu su vandeniu. nu man visad skaniai gaunasi blush2.gif gal nepakankamai prieskoniu dedi ir jauciasi grietine, riebumas? as prie makaronu naudoju bazilika, oregana visada! man jie labai dera su makaronais ir aisku kiti prieskoniai mirksiukas.gif
su spinatais nedarau, nes MB nemegsta
Atsakyti
Neryte, parašyki ką man pasigaminti su kaimiška grietine (kepimui), nes ji jau savaitės laiko ir nelabai šeip tinkama naudoti. Pas tave, kiek žinai, apstu idėjų. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2008 05 24, 08:41)
Neryte, parašyki ką man pasigaminti su kaimiška grietine (kepimui), nes ji jau savaitės laiko ir nelabai šeip tinkama naudoti. Pas tave, kiek žinai, apstu idėjų. Ačiū.

zinok nezinau g.gif gal skruzdelyna ax.gif siaip as nelabai su kepimais, man keptuve, puodai, troskintuvai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 08:45)
zinok nezinau  g.gif  gal skruzdelyna ax.gif siaip as nelabai su kepimais, man keptuve, puodai, troskintuvai  biggrin.gif

mano mama tai tuoj koki pyraga israitytu, bet as sioj sriti ne kokia patareja... nueik gal i skyreli saldus receptai su nuotraukom, ten merginos aktyvistes gal patars
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 09:47)
zinok nezinau  g.gif  gal skruzdelyna ax.gif siaip as nelabai su kepimais, man keptuve, puodai, troskintuvai  biggrin.gif
Papildyta:

mano mama tai tuoj koki pyraga israitytu, bet as sioj sriti ne kokia patareja... nueik gal i skyreli saldus receptai su nuotraukom, ten merginos aktyvistes gal patars

Ok. Galvojau gal švilpikus, bet kad ten grietinė nesideda, jos tik padažui reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 23, 20:42)
o del saltibarsciu tai as megstu tik su burokeliais  ax.gif  balti man nelabai apetitnai atrodo  cool.gif



QUOTE(6663 @ 2008 05 23, 20:44)

ash ir labiau uz raudonus, bet valgau ir shiuos smile.gif ..

Mb raudonu saltybarsciu visai nevalgo,o ir as pati burokeliu nelabai schmoll.gif Tai mes daromes tik baltus ax.gif

QUOTE(Owly @ 2008 05 24, 02:55)
O čia vakarykščiai pietūs - Tarkuotų bulvių cepelinai su malta mėsa essen.gif  Šioje nuotraukoje su spirgučių padažu.  Kitas variantas buvo su grybų padažu, tik jau liko nenufotografuoti  smile.gif


na jau kaip skanu thumbup.gif
QUOTE(maprigo @ 2008 05 24, 07:54)
na va, mūsų vakarykštė vakarienė: išdeliotos batono riekės suteptos lydytu sūriu, ant virsaus pjaustyta dešrytė, marinuoti agurkėliai, pomidorai, tarkuotas sūris ir viskas užpilta kiaušinio plakiniu su prieskoniais. Pasiskolinau kažkieno receptuką iš senesnių temų. niam niam  ax.gif

nia m thumbup.gif
Papildyta:
na tikrai mano kibinu nebesimato blush2.gif
pakartosim biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
gerai, kad vakar vakare tu kibinu nemaciau laugh.gif o as burokeliu labai megstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 05 24, 06:27)
O gal darot makaronus su špinatais? man labai skanu, bet kad to padažo skanaus  balto iki galo nepadarau verysad.gif

Kibinų savaitė thumbup.gif



QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 06:38)
as baltus padazus darau taip:
arba pilu giretineles ir patroskinu kol sutirsteja arba darau su pienu - pakepinu miltus, ipilu pieno ir pakaitinu kol sutirsteja, kartais darau ir is grietines, kai nei grietineles nei pieno nera, tada skiedziu su vandeniu. nu man visad skaniai gaunasi blush2.gif  gal nepakankamai prieskoniu dedi ir jauciasi grietine, riebumas? as prie makaronu naudoju bazilika, oregana visada! man jie labai dera su makaronais ir aisku kiti prieskoniai mirksiukas.gif
su spinatais nedarau, nes MB nemegsta

As darau panasiai kaip ir Neryte.Ant trupucio sviesto pakepinu miltus,tada maisant,geriausia sluotele,kad nesusoktu gabaliukais,pilu piena,pienu reguliuoju tirstuma,tada dedu muskato,druskos,pipiru ir dar tarkuoto surio iberiu,labai skanus tas padazas blush2.gif
O su pinatais,tai darau su Ricotos suriu.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 05 24, 09:27)
Sveikos,
norėjau paklaust kaip jūs darot makaroniukam padažą? pvz. mačiau Nerytės ir 6663 - makaronai su kumpiu bigsmile.gif viskas labai paprasta atrodo, bet man skaniai nesigauna, aš dedu grietnėlės, tada pieno biški damaklinu, paskui biški grietinės bet kažkas ne to ir viskas schmoll.gif


Gal del to ir nelabai skanu, kad visko per daug...
Balto padazo daug ivairiausiu variantu. va ir merginos auksciau jau aprase.
Galima daryt ivariai:
vien grietineleje patroskint, prieskoniu zinoma idet (druskyte, pipiriukai, krapai ir t.t pagal savo skoni) arba idet dar tarkuoto surio
grietineje troskint. jei per tirsta grietine as skiedziu vandenuku arba sultiniu. + prieskoniai
Miltai kepinti svieste + pienas + prieskoniai (muskato riesutas pvz.)

tai cia patys paprasciausi variantai.
ax.gif

Klasikinis Besamelio (baltas) padazas (is receptu knygos "Naujojo sauksto receptai):
70g sviesto
50g miltu
250ml salto pieno
400ml darzoviu/vistienos sultinio
1 ziupsnelis tarkuoto muskato riesuto
100g grietineles
1 kiausinio trynys

sviesta istirpinti, subertin miltus ir visa laika maisant kepinti. nuolat maisant supilti salta piena ir uzvirti. nuolat maisant supilti sultini. padaza pagardinti druska, muskato riesutuir 15 min pavirti. supilti grietinele ir dar karta uzvirti. nukelti nuo vyrykles ir imaisyti tryni.

as asmenikai grietinele pilu tik tada truputi, jei netycia pasidarau per skysta padaza, trynio niekada nededu. ir verdu trumpiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 24 gegužės 2008 - 10:43
nėryte aciuks.gif supratau ka ne taip darau, su grietinele nemoku elgtis, as biski miltu dadedu, nezinojau, tundra, kad ji pati gali sutirštėt doh.gif

sumuštinių apkepas ar pica tongue.gif thumbup.gif tik galvoju kaip ten tas lydytas surelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 05 24, 11:38)
sumuštinių apkepas ar pica tongue.gif  thumbup.gif tik galvoju kaip ten tas lydytas surelis g.gif

Lydytas surelis labai ten tinka, bent jau pagal mano skoni. O as tokia pica darau visada su formine duona ir labai thumbup.gif gaunasi, jokiu tarpu, jokiu nepatogumu del pjaustymo ir perkelimo i lekste rolleyes.gif
Atsakyti