As tai dedu ant kepimo popieriaus ir viskas. kitos skarda barsto miltais
QUOTE(aguonele @ 2008 05 23, 13:22)
As tai dedu ant kepimo popieriaus ir viskas. kitos skarda barsto miltais
as irgi taip dariau
QUOTE(Elena @ 2008 05 23, 08:46)
mmmm skanumelis as noreciau paklausit, o kai jus darot tokius makaronus, makaronai yra pries kepima apverdami kazkiek ar ne?
as kazkada meginau daryti, makaronu neviriau, bet i blieką įpyliau pomidoru sulciu kazkiek, man gavosi labai skaniai. O kaip jus darot?
QUOTE(malyna @ 2008 05 23, 12:18)
sveikos merginos norejau paklausti o kepant kibinus skardele reik patepti kokiu riebalu ar ne?uzsikreciau ir as tais kibinais
aš ir ant kepimo popieriaus dedu
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 05 23, 12:30)
mmmm skanumelis as noreciau paklausit, o kai jus darot tokius makaronus, makaronai yra pries kepima apverdami kazkiek ar ne?
as kazkada meginau daryti, makaronu neviriau, bet i blieką įpyliau pomidoru sulciu kazkiek, man gavosi labai skaniai. O kaip jus darot?
as kazkada meginau daryti, makaronu neviriau, bet i blieką įpyliau pomidoru sulciu kazkiek, man gavosi labai skaniai. O kaip jus darot?
aš kaip tik prikimšau tuos makarončikus,bet žalius,nevapviriau.
QUOTE(zebra @ 2008 05 23, 12:41)
bet žalius,nevapviriau.
Man atrodo, jei kas bandys virti, tai nekas gausis Niekad neverdu ir zaliu farsu kimsu
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 23, 13:52)
Man atrodo, jei kas bandys virti, tai nekas gausis Niekad neverdu ir zaliu farsu kimsu
as irgi ta pati darau tik lazanijai kazkada apviriau tai knisalines daug, tai nebedarau taip
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 05 23, 14:01)
as irgi ta pati darau tik lazanijai kazkada apviriau tai knisalines daug, tai nebedarau taip
Pagal ideja turetu sulipti tie lazanijos lapai, jei juos verdi
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 23, 10:52)
Man atrodo, jei kas bandys virti, tai nekas gausis Niekad neverdu ir zaliu farsu kimsu
As apverdu,bet tik truputi,maziau laiko kept tada orkaitej reikia.Ir kemsu apkeptu farsu su grybais
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 23, 14:09)
Pagal ideja turetu sulipti tie lazanijos lapai, jei juos verdi
nesulimpa jei po viena ar du apverdi, tik sakau kad laiko daug uzima todel ir nebezaidziu su jais
QUOTE(gija23 @ 2008 05 23, 11:15)
Aš dariau pagal šitą:
Kopūstų kotletai
Sutarkuoti kopūstą per burokinę tarką, įmušti kiaušinių, įdėti prieskonių, druskos, juodujų pipirų, įberti saujelę manų kruopų (čia rišamoji medžiaga). Masę išminkyti, formuoti kotletukus, kepti keptuveje.Patiekti su bulvių košyte ir tokiu padažiuku lygiom dalim grietinė ir majonezas plius įtarkuoti marinuotą agurkėlį.
Bet yra dar toks:
Smulkiai supjaustau pusę nedidelės kopūsto galvutės, kai užverda vanduo, paverdu apie 10min. Nukošiu vadinamu "duršlioku". Į masę dedu 1valg. šaukštą manų kruopų, 1v.š. miltų, įmušu 1 kiaušinį, vegeta, pipiriukai. Kartais paspirginu gražesnių lašinukų saujelę. Viską išmaišau ir kepu kotletukus. Baigiant kepti antrai pusei ant kiekvieno kotletuko uždedu po arbatinį šaukštelį grietinės, apiberiu smulkintais krapiukais arba petražole ir ant silpnos ugnelės 3min patroškinu. Valgau su agurkėliais ir pomidorais.
P/s Jei masė gaunasi skysta, daugiau įberiu miltų ir manų kruopų.
ir toks:
Kopūstų ir faršo kotletai
Susmulkinu kopūstą ir lengvai ji apverdu (tiek, kad suminkštėtų, bet į košę nepavirstų). Tada nupilu vandenuką ir ataušinus dedu kiaušinį, saują žalio faršo (sesė minėjo, kad darė su smulkiai susmulkinta dešra, bet aš pati nebandžiau), šiek tiek miltų ir prieskonių. Viską sumaišau ir dedu su šaukštu į keptuvę.
Viskas "sužvejota" SM
Kopūstų kotletai
Sutarkuoti kopūstą per burokinę tarką, įmušti kiaušinių, įdėti prieskonių, druskos, juodujų pipirų, įberti saujelę manų kruopų (čia rišamoji medžiaga). Masę išminkyti, formuoti kotletukus, kepti keptuveje.Patiekti su bulvių košyte ir tokiu padažiuku lygiom dalim grietinė ir majonezas plius įtarkuoti marinuotą agurkėlį.
Bet yra dar toks:
Smulkiai supjaustau pusę nedidelės kopūsto galvutės, kai užverda vanduo, paverdu apie 10min. Nukošiu vadinamu "duršlioku". Į masę dedu 1valg. šaukštą manų kruopų, 1v.š. miltų, įmušu 1 kiaušinį, vegeta, pipiriukai. Kartais paspirginu gražesnių lašinukų saujelę. Viską išmaišau ir kepu kotletukus. Baigiant kepti antrai pusei ant kiekvieno kotletuko uždedu po arbatinį šaukštelį grietinės, apiberiu smulkintais krapiukais arba petražole ir ant silpnos ugnelės 3min patroškinu. Valgau su agurkėliais ir pomidorais.
P/s Jei masė gaunasi skysta, daugiau įberiu miltų ir manų kruopų.
ir toks:
Kopūstų ir faršo kotletai
Susmulkinu kopūstą ir lengvai ji apverdu (tiek, kad suminkštėtų, bet į košę nepavirstų). Tada nupilu vandenuką ir ataušinus dedu kiaušinį, saują žalio faršo (sesė minėjo, kad darė su smulkiai susmulkinta dešra, bet aš pati nebandžiau), šiek tiek miltų ir prieskonių. Viską sumaišau ir dedu su šaukštu į keptuvę.
Viskas "sužvejota" SM
AČIŪ
Makaronai su kumpiu, alyvuogem (beje pirma karta isbandziau ir visai nieko), grietinele ir parmezanu