QUOTE(Lera @ 2008 05 21, 20:36)
nu va mano šiandienos pietus kaip sakiau deja galutinio vaizdo nupaveiksluot nepaviko
o šita nuotrauką nlb tokia dar tas siulas
nu bet rodau ką turiu nors skonis būvo pasakiškas
: seniai nieko anašaus nevalgiau
nu pasakiskai graziai atrodo,kaip is paveiksliuko
QUOTE(Lera @ 2008 05 21, 23:18)
na ikraiusiai kad mūsų niem
klausykit merginos ar teko daryt picos padą iš to mišinio kur būna (tereikia ipilti vandens) ? nusipirkau bet nedristu bandyt , kas patars? a gerai gaunasi? skanu?
as darau ir man labai patinka,skanu ir greita
QUOTE(6663 @ 2008 05 22, 08:03)
O cia kepti/idaryti baklazanai ir cukinijos:
Baklazanus perpjovus per puse pabarsciau druska ir palikau pusvalandukui. Per ta laika padarom idara: pakepiau alyvuogiu aliejuje svoguncika su cesnaku, kai apkepe, idejau kalakutienos farsho ir ivairiu prieskoniu...
Baklazana ir cukinijas ishskobiam ir idarom..Priesh pashaunant i orkaite dar apdejau pomidoro griezineliais, o baigiant kepti apiberiau trupuciu surio. Geras pusvalandukas ir prie stalo..
o ta baklazana irgi suvalgai,ar tik vidu
As dar niekada ju nekepiau,tai toks durnas klausimas ir iskilo
QUOTE(zebra @ 2008 05 22, 11:45)
Mano kibinai.Jau skonis tai ,nemirtingas.....
Jau visos rašėt receptus,tai nežinau ar bedėt.
ne,nu nori nenori teks kuria diena ir kibinus daryti,kiek as cia galiu seile varvinti i jusu kibinus ziuredama
siandien bus kepti ketvirciai,tai kibinais gal ryt uzsiimsim