Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 05 22, 08:48)
swoon.gif kaip skaniai atrodo... o tuos baklazanu, cukiniju vidurius nededi prie farso?

smile.gif dekui.
ish viduriuku padariau atskira padaza su ashtriais pipirais, tik nefotkinau:) Bet zinoma, galima deti, man paprasciausiai netilpo smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 05 22, 07:51)
smile.gif dekui.
ish viduriuku padariau atskira padaza su ashtriais pipirais, tik nefotkinau:) Bet zinoma, galima deti, man paprasciausiai netilpo smile.gif
4u.gif

4u.gif aciu. einu greiciau pusryciauti, nes nuo tavo skanumynu (buvau ir kt. temelej jau) skrandis marsus grot pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 22, 00:46)
blink.gif  lygiai tą patį šiandien gaminau  blink.gif  tik tiek kad mano orkaitė ne tokia krūta, višta nesisuka, tai kepė folijoj, paskiau nuėmiau, bet ir bulvės aplink buvo, ir lygiai taipo pat viršus traškus, o viduj minkšta. ale kai susitarę..
bet labai tingėjau fotkint, tiksliau laiko nebuvo  blush2.gif

nu va matai kaip būna hihihi.gif bet aš irgi ir folijose kepdavau ir visaip kitaip bet tokios kaip grilije nesigaudavo , nu skonis tikrai skiresi ax.gif nors po grilio man folijoi kepta skaniasia essen.gif:

QUOTE(6663 @ 2008 05 22, 08:03)
O cia kepti/idaryti baklazanai ir cukinijos:

ah tu , ah tu.... blink.gif begėde ph34r.gif
aš čia tik jogurčiuko užkandus ji čia su savo baklažanais lenda blink.gif gedos turek arba adresą iškart rašytum kur eit valgyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 21, 20:18)
na ikraiusiai kad mūsų niem lotuliukas.gif
klausykit merginos ar teko daryt picos padą iš to mišinio kur būna (tereikia ipilti vandens) ? nusipirkau bet nedristu bandyt , kas patars? a gerai gaunasi? skanu?

Ar cia "Malsenos"?Picos nezinau,bet kepiau bandeles is tos teslos,tai jau labai labai skanios gavosi thumbup.gif

QUOTE(6663 @ 2008 05 22, 05:03)
O cia kepti/idaryti baklazanai ir cukinijos:

labai skaniai atrodo tavo baklazanai,niekad neidarinedavau thumbup.gif
Atsakyti
Ne nu merginos,reik razumą turėt,dėt ir rodyt tokius skanumynus umn.gif essen.gif wacko.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atskirai nevardysiu,bet pas visas labai skaniai atrodo ir kvepia rolleyes.gif

Aš tai šiandien kibinus kepu,jau ir pas mane kvapelis.........mmmmmmmmm
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 22, 11:03)
Ar cia "Malsenos"?Picos nezinau,bet kepiau bandeles is tos teslos,tai jau labai labai skanios gavosi thumbup.gif
labai skaniai atrodo tavo baklazanai,niekad neidarinedavau thumbup.gif

ane? aš bandelem nedrystu pirkt, nu bet jei taip išgirei reikes pabandyt, jei kas neišeitu ar ką visos pretenzijos būtu tau hihihi.gif

QUOTE(zebra @ 2008 05 22, 11:07)
Aš tai šiandien kibinus kepu,jau ir pas mane kvapelis.........mmmmmmmmm

lauksim foto rolleyes.gif

o aš šiandien darysiu koldunus , užkeptus su kumpių ir sūriu essen.gif: ir kopustienė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 22, 08:09)
ane? aš bandelem nedrystu pirkt, nu bet jei taip išgirei reikes pabandyt, jei kas neišeitu ar ką visos pretenzijos būtu tau hihihi.gif
lauksim foto  rolleyes.gif

o aš šiandien darysiu koldunus , užkeptus su kumpių ir sūriu essen.gif: ir kopustienė tongue.gif

user posted image,daryk kaip parasyta,nenukrypk nuo temos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kibinai.Jau skonis tai ,nemirtingas..... blush2.gif lotuliukas.gif Jau visos rašėt receptus,tai nežinau ar bedėt.

user posted image
user posted image
user posted image

Tik mano orkaitė nekokia,tai nepagelsta,kaip turi būt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 05 22, 11:45)
Mano kibinai.Jau skonis tai ,nemirtingas..... blush2.gif  lotuliukas.gif Jau visos rašėt receptus,tai nežinau ar bedėt.

Zebra, nujomajo blink.gif Aš čia darbe..alkana kaip vilkas..o tu bac..kibinai lotuliukas.gif O lėkštės tai mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 22, 11:15)
user posted image,daryk kaip parasyta,nenukrypk nuo temos

nu stengsios biggrin.gif labai nenukripti cool.gif
QUOTE(Elena @ 2008 05 22, 11:48)
O lėkštės  tai mano  mirksiukas.gif

tai čia tau idejo, drošk namo greičiau kol karšti dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 05 22, 11:48)
Zebra, nujomajo  blink.gif Aš čia darbe..alkana kaip vilkas..o tu bac..kibinai  lotuliukas.gif O lėkštės  tai mano  mirksiukas.gif

blush2.gif lotuliukas.gif yra ne vienas ,prašom vaišintis nail.gif

lėkštes vakar pirkau maksimoj,niu kaip patiko,turbūt pirksiu dar,ir puošt nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
zebra, o ka i farsa ten privarei lens.gif toks spalvotas wub.gif pas mane irgi jau tesla saldytuve paruosta ax.gif o kiauso nereik i farsa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamūškė: 22 gegužės 2008 - 11:05