Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Linucia @ 2008 05 20, 19:28)
Kvepia net per monitorių thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O tas tepamas varškės sūris kokį skonį suteikė? Ar liko jo nors kiek suktinuko viduj, kai valgėt, ar jis susigėrė i mėsytę? bigsmile.gif

Suteike,nes buvo su svogunais ir dar kazkokiom zolem,viduj biski liko,bet mesyte buvo minksta thumbup.gif man patiko!!!
Lera, thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
daividija ačiū smile.gif
o klausyk man jau seniai norisi su tepamu sureliu pabandyt bet vis nedrystu skaniai gaunasi ? ax.gif sakyk tesiai švesiai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 20 gegužės 2008 - 21:59
QUOTE(Lera @ 2008 05 20, 22:52)
daividija ačiū smile.gif
o klausyk man jau seniai norisi su tepamu sureliu pabandyt bet vis nedrystu skaniai gaunasi ? ax.gif sakyk tesiai švesiai laugh.gif

As ji kisu visur, kur tik sugalvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 20, 23:03)
As ji kisu visur, kur tik sugalvoju blush2.gif

kodėl? skanu? kur dar kiši? rolleyes.gif bigsmile.gif
ta tepama sūrelį ar kur varške tepama su prieskoniais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 20, 23:09)
kodėl? skanu? kur dar kiši?  rolleyes.gif  bigsmile.gif
ta tepama sūrelį ar kur varške tepama su prieskoniais?  blush2.gif

Man skanu, uztat daug kur ir naudoju - i bet kokius makaronus, keptas, troskintas darzoves, siaip kokius troskinius, i padazus, i marinatus, kai orkaitej ivairiai mesyte uzkepineju - labai daug kur blush2.gif
Tepama, varske irgi naudoju, bet dazniausiai jos nekepu, o saltuose patekaluose ja naudoju - padazuose, pertipimuose ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Marija*: 20 gegužės 2008 - 22:16
Savaitgali kepiau kelmus..uzsiprase jubiliejui blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 20 gegužės 2008 - 22:15
Sparkling labai ispudingai atrodo essen.gif:
bet kiak valgiau skonis man niočen būvo unsure.gif kaip vidu darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 20, 23:16)
Sparkling labai ispudingai atrodo essen.gif:
bet kiak valgiau skonis man niočen būvo unsure.gif kaip vidu darei? ax.gif

Aš dabar supratau kaip skoni išgaut biggrin.gif .Šonkaulius marinuodama įpyliau acto obuolių (nes kitokio po ranka nebuvo).Tik per mažai doh.gif ,bet vistiek skirtumas buvo.O į vidų :kiaulienos faršas,kepinti svogūnai,morka,džiovintų grybų dėl skonio ir kiaušas biggrin.gif .
Ir dar nepatingėjau įkišau i kepimo rankovę.. kepimo laikas žymiai sutrumpėjo.
Su laiku dar ką nors atrasiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 20, 23:16)
As vis neisdristu blush2.gif

Tikrai nieko sunkaus schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 20 gegužės 2008 - 22:22
O mergickos kokiu skanumynu pridaret wub.gif
As sureli tepama dedu ir visur. Dabar grietines nenaudoju visai,o vietoj jos sureli dedu ir labai thumbup.gif Man net sakyciau daug skaniau ir tikrai lengviau( neziuriu as i firgura, bet kazkas seimoj pas mus negali grietines valgyt tai reikia moket suktis). Ryt kaip sykis darysiu koldunus, tai parodysiu kaip gavos ir nematysit skirtumo kad ne grietine thumbup.gif

6663 o del darbo , as tai megaujuos ta galimybe , kad tik puse etato dirbu bet gaunu vos ne kaip uz visa tai ir noras valgyt daryt yra wub.gif Bet siaip neilgai dar tai tesis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 20 gegužės 2008 - 22:26
QUOTE(Sparkling @ 2008 05 20, 23:14)
Savaitgali kepiau kelmus..uzsiprase jubiliejui  blush2.gif


WAU!!! ATRODO ĮSPŪDINGAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 20, 23:26)

6663 o del darbo , as tai megaujuos ta galimybe , kad tik puse etato dirbu bet gaunu vos ne kaip uz visa tai ir noras valgyt daryt yra  wub.gif Bet siaip neilgai dar tai tesis...

4u.gif shaunuoles..
ir svarbiausia, beveik visos su zaviais pipirais ir pipirem.., Zodziu, mamytes jegines esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 05 20, 15:42)
GRANGE,  o kiek mazdaug kibinu iseina is sito receptuko? g.gif  4u.gif

aš ne pagal tą receptą dariau rolleyes.gif
o man išėjo 18 berots.

pagal šitą:
QUOTE
kibinams reikes :600g miltų,250 g sviesto,220 g kefyro,truputi druskos.
Idarui: faršo,svogūno,prieskonių,druskos, majonezo, kiaušinio.

tik sviesto dedu šiek tiek mažiau .

kas čia klausė kaip sviestą, tai jį ištirpinu, sumaišau su kefyru ir druska, ir tada dedu miltus. ir išmaišau, išminkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 20 gegužės 2008 - 23:21