Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

QUOTE(Giedrius_one @ 2007 03 16, 19:37)
Karmėlavoje nebėra. Dar aplink Kauną, be minėtų vietų, galima pajoti:
prie Jonavos pas Eriką 868077188
prie Birštono pas Saulę 838256063(fantastiškos apylinkės!)
O kas netingi toliau pavažiuoti - Kurtuvėnuose pas Vytautą 868612479, tarp klaipėdos- Palangos Lenarto žirgynas 869929065, Šiauliuose - Jūratė 869823098. Man smagiausia Užutrakio parke pas Laimą 861548530. Ten ir su prabangiu fajetonu Gediminas gali pavėžinti, tel t.p..
O jei užsikabinsite ir užsinorėsite tinkamai apsirengti, įsigyti kai kurį savo inventorių jojimui - www.avena.lt - Reikmenys žirgams ir raiteliams-

Malonaus pasijodinėjimo!

oho, kokios placios zinios thumbup.gif
jodinejau tarp klaipedos ir palangos, labai patiko: pirma karta kai jojau labai fainai prie juros nusoliavom, o antra karta jau taip nepavyko, nukritau nuo zirgo tai jis pats, be manes i arklides grizo blush2.gif biggrin.gif
uzutraky buvau, bet nejojau, kazkaip man ten brangu pasirode, bet patiko, kad siulo ivairesnes paslaugas nei kitur thumbup.gif
o apranga turiu, dekuj drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, kazkuri minejote, kad Vaisvydavoje norejote pasijodiniti savo malonumui, o ternere reke, sauke ir sake ka daryti. Na, jei esate profesionali, ar bent jau gera jojike, tai nemanau, kad trenere butu labai sauksui ir rekusi, bet ji kaip tik labai rupinasi raitelio laikysena ir visa jojimo technika, ji nerekia, o papasrasciausia moko. Metus joju pas ja, bet nei karto nesauke, bet pradejus joti buvau visai zalia, tai ji maloniai ir kantriai moke mane, kol pramokau smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knyga @ 2007 03 30, 10:02)
na, kazkuri minejote, kad Vaisvydavoje norejote pasijodiniti savo malonumui, o ternere reke, sauke ir sake ka daryti. Na, jei esate profesionali, ar bent jau gera jojike, tai nemanau, kad trenere butu labai sauksui ir rekusi, bet ji kaip tik labai rupinasi raitelio laikysena ir visa jojimo technika, ji nerekia, o papasrasciausia moko. Metus joju pas ja, bet nei karto nesauke, bet pradejus joti buvau visai zalia, tai ji maloniai ir kantriai moke mane, kol pramokau  smile.gif  smile.gif

as minejau mirksiukas.gif
nesu profesionali, bet joti moku, kadangi kelis metus lankiau. o ta karta tai tiesiog norejau savo malonumui pazingsnioti, truputi pariscioti..
o trenere liepe daryti voltukus, kelti zovada ir pan.. Siaip nebuvau nusiteikus treniruotis g.gif
Nieko nesakau, gal ji ir gera trenere, bet mano pirmas ir vienintelis ispudis liko nemalonus. schmoll.gif
Atsakyti
dar kazkuri klausete, kur ura Dievogalos zirgynas. tai vaziuojant pro Akadmeija per viabaltika ir reikia sukti link Juragiu ir visa laika tiesiai, kol privaziuoji zalia angara, o cia sukti i desine ir jus jau zirgyne smile.gif Gero jodinejimo ir nuostabiu ispudziu su mielais padareliais. Be morku nesirodyti tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
O tai tau. Na 4 metai jojimo, ir norejai pajodineti sau ir pailseti, o ji moke? Na tai tikrai nesamone, net keista. Gal ne Rima buvo? smile.gif As pradejau pas ja nuo 0 tai ir moko, savo malonumui tai gal dar negreitai jodinesiu blush2.gif Na, bet tikiuosi radai, kur smagiai praleisti laika su arkliukais, kur niekas nenurodineja ir netrukdo bigsmile.gif O gal prie juros kas jodinejo ir kainas zino, bet vietas kur tai galima padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Knyga @ 2007 03 30, 10:10)
dar kazkuri klausete, kur ura Dievogalos zirgynas. tai vaziuojant pro Akadmeija per viabaltika ir reikia sukti link Juragiu ir visa laika tiesiai, kol privaziuoji zalia angara, o cia sukti i desine ir jus jau zirgyne  smile.gif Gero jodinejimo ir nuostabiu ispudziu su mielais padareliais. Be morku nesirodyti  tongue.gif  4u.gif
Papildyta:
O tai tau. Na 4 metai jojimo, ir norejai pajodineti sau ir pailseti, o ji moke? Na tai tikrai nesamone, net keista. Gal ne Rima buvo? smile.gif  As pradejau pas ja nuo 0 tai ir moko, savo malonumui tai gal dar negreitai jodinesiu  blush2.gif  Na, bet tikiuosi radai, kur smagiai praleisti laika su arkliukais, kur niekas nenurodineja ir netrukdo  bigsmile.gif O gal prie juros kas jodinejo ir kainas zino, bet vietas kur tai galima padaryti?

nezinau treneres vardo tai negaliu komentuot schmoll.gif ne 4 metus, bet kelis, o tiksliau- 3 mirksiukas.gif
siuo metu dairausi kokio zirgyno, bet nezinau ar galesiu nuolatos lankyt, nes darbas, seima ir pan... verysad.gif
Prie juros jodineju kiekviena vasara- arba tarp KLP ir Palangos, nezinau kaip ten vadinasi tas zirgynas arba Sventojoje, kur yra zirgu nuoma. Kainos panasios- prie juros apie 50-60 lt val.
Atsakyti
3. Jojimo mokykla-sporto klubas "Eskadronas" Pagynėje (3 km. už Babtų). Nurodytas tik telefonas: 868404757. kaip su laisvalaikio pajodinėjimas ir viskuo kitu nežinau, reikėtų pasiskambinti.

Šiandien buvome, jodinėjome. Labai patiko. Jodinėjom angare, kadangi laukuose dar šlapia, bet kai sušils būtinai važiuosim dar.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O sitoje mokykloje galima lankyti reguliariai? kaip kainos, treneriai? o siaip malonumui pajuodinet duoda? g.gif
Atsakyti
Mes ir jodinėjome malonumui. Valanda 30lt. Mums jodinėti padėjo jauna mergina. Labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2007 04 02, 14:19)
Mes ir jodinėjome malonumui. Valanda 30lt. Mums jodinėti padėjo jauna mergina. Labai patiko.

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Damos,o gal kuri zino koki zirgyna Panevezio rajone,aplink ji?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 04, 13:30)
Damos,o gal kuri zino koki zirgyna Panevezio rajone,aplink ji?

Nezinau g.gif bet viska lengva surast www.visalietuva.lt mirksiukas.gif
siandien bandysiu vaziuot i zirgyna netoli Kedainiu thumbup.gif
Atsakyti
niu ka merginos,bandau ir as i jusu tarpa isiterpti,tikiuosi isileisit smile.gif
zirgus myliu nuo pat vaikystes,kaip susirgau "koklisu" ir teko gert kumeles pieno,kad pasveikciau juos pamilau dar stipriau smile.gif visad norejau lankyt zirgyna,bet tevai neleido,bijojau traumu daznu siame sporte verysad.gif
bet meile zirgams nuo to visai nesumazejo,dbr manau pradet jodinet,po abituros egzaminu ir stojimu 4u.gif todel noreciau daugiau suzinot apie kaune esancius zirgynus,kainas ir trenerius ax.gif
tikiuosi padesit man smile.gif
be to keliu temele i virsu thumbup.gif
Atsakyti