tai ką, kaunietės mamos, nejodinėjate?
įdomu, kaip ten su tais žirgynais Karmėlavoje, Vaišvydavoje prieš keletą metų buvo keli arkliukai ir trenerė, toks privatus "mini" žirgynas... Gal kas ką žinote?

Na, kadangi, matau, niekas nieko nei šinpšt, tai aš pasidalinsiu su savo likimo draugėmis info, kurią sugebėjau atkapstyti, Sorry, jei būtų kokių netikslumų, bet bent jauentuziastės turėsite už ko užsikabinti.
Tai štai, Marvelės, kaip žinote, nebėra, ją praleidžiam.
1. Yra žirgynas Ilgakiemyje, kur nemažai kas mokosi joti ir sportuoja. Įdomu, kad vieni šaltiniai nurodo Ilgakiemį, kiti - Išlaužą, na, bet kadangi šios gyvenvietės greta, tai surasti, manau, nebūtų sunku.
2. Neretai minima Vaišvydava - Sūrės 19, trenerė Rima Naudžiūtė. Minėjo, kad pusvalandis pajodinėjimo 25 litai. Galima mokytis su treneriu, galima joti į smėlynus, laukus, miškus, aikštelėje. Tel užsakymams ir pasiteiravimui: 868875206 arba Kaune: 363140
3. Jojimo mokykla-sporto klubas "Eskadronas" Pagynėje (3 km. už Babtų). Nurodytas tik telefonas: 868404757. kaip su laisvalaikio pajodinėjimas ir viskuo kitu nežinau, reikėtų pasiskambinti.
tai tiek. Jei kas nors info papildytumėte, būtų smagu.
Tai štai, Marvelės, kaip žinote, nebėra, ją praleidžiam.
1. Yra žirgynas Ilgakiemyje, kur nemažai kas mokosi joti ir sportuoja. Įdomu, kad vieni šaltiniai nurodo Ilgakiemį, kiti - Išlaužą, na, bet kadangi šios gyvenvietės greta, tai surasti, manau, nebūtų sunku.
2. Neretai minima Vaišvydava - Sūrės 19, trenerė Rima Naudžiūtė. Minėjo, kad pusvalandis pajodinėjimo 25 litai. Galima mokytis su treneriu, galima joti į smėlynus, laukus, miškus, aikštelėje. Tel užsakymams ir pasiteiravimui: 868875206 arba Kaune: 363140
3. Jojimo mokykla-sporto klubas "Eskadronas" Pagynėje (3 km. už Babtų). Nurodytas tik telefonas: 868404757. kaip su laisvalaikio pajodinėjimas ir viskuo kitu nežinau, reikėtų pasiskambinti.
tai tiek. Jei kas nors info papildytumėte, būtų smagu.
Paskaičius net širdį suspaudė kai prisimenu jodinėjimą
bet reikės pasižvalgyti apjink žemaitiją kokį žirginėlį.Aš ir konkūro varžybose esu užėmus
tai yra nepakartojama prajodinėjau 4m.Tai jau tapo mano darbu mokyti kitus treniruotis pačiai ir prajodinėti žirgus kitiems.Tai darbas širdžiai malonu gali tapti ir darbaholiku.Bet teko nutraukti ir viską palikti.Bet galvoju sugrįžti.Tai yra nepakartojama
tik va mano vyras bijo jodinėti draugai taippat.Teks vienai pradėti.Tai tikrai brangus sportas užsiėmimas bet malonumas nepakartojamas

Marvelė nebedyrba?
...

Mano svajonė yra turėti nuosavą žirgyną

O kur yra tas Dievagolos zirgynas? Kokioj pusej kauno?
As esu megeja, tai labai patyrusiu noriu pasiteiraut- kodel kai joju su ilgaauliais batais zymiai geriau joju tuo paciu zirgu nei pavyzdziui su sportbaciais? ka darau ne taip?
cia snekejot paie vaisvydavos zirgyneli- asmeniskai man ten nepatiko, aisku tokia nuomone susidariau is vieno karto, nes man atmuse nora ten dar karta eit
trenere sauke, liepe daryt taip ir taip, nors as aiskiai sakiau sedama ant zirgo, kad noriu savo malonumui pajodinet, o ne treniruotis..

As esu megeja, tai labai patyrusiu noriu pasiteiraut- kodel kai joju su ilgaauliais batais zymiai geriau joju tuo paciu zirgu nei pavyzdziui su sportbaciais? ka darau ne taip?

cia snekejot paie vaisvydavos zirgyneli- asmeniskai man ten nepatiko, aisku tokia nuomone susidariau is vieno karto, nes man atmuse nora ten dar karta eit

trenere sauke, liepe daryt taip ir taip, nors as aiskiai sakiau sedama ant zirgo, kad noriu savo malonumui pajodinet, o ne treniruotis..

Kiek maždaug kainuoja mokinimasis jodinėti? Noriu vaiką leisti, bet bijau kad nepatempsiu finansiškai.
QUOTE(Enija @ 2007 03 11, 16:53)
Kiek maždaug kainuoja mokinimasis jodinėti? Noriu vaiką leisti, bet bijau kad nepatempsiu finansiškai.
nuo 15Lt uz karta, ziurint kur leisi mmokintis

O karmelavoj zirgynas yra ar jau nebe?

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 13, 13:41)
Karmėlavoje nebėra. Dar aplink Kauną, be minėtų vietų, galima pajoti:
prie Jonavos pas Eriką 868077188
prie Birštono pas Saulę 838256063(fantastiškos apylinkės!)
O kas netingi toliau pavažiuoti - Kurtuvėnuose pas Vytautą 868612479, tarp klaipėdos- Palangos Lenarto žirgynas 869929065, Šiauliuose - Jūratė 869823098. Man smagiausia Užutrakio parke pas Laimą 861548530. Ten ir su prabangiu fajetonu Gediminas gali pavėžinti, tel t.p..
O jei užsikabinsite ir užsinorėsite tinkamai apsirengti, įsigyti kai kurį savo inventorių jojimui - www.avena.lt - Reikmenys žirgams ir raiteliams-
Malonaus pasijodinėjimo!