Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

QUOTE(laina12 @ 2010 09 30, 14:01)
parasyk geriau i az jai...  susitarsit mirksiukas.gif
bet siaip is savo patirties galiu pasakyt, kad tikrai verta pabandyti.... nes ir pati pas laimosiuke lankau treniruotes. pradziamokslis tai tikrai  thumbup.gif , ypac kas liecia balansa, laikysena ir arkliuko valdyma.

tikrai taip, ir aš lankau pas ją, net iš Kauno važinėju, nes Kaune nelabai randu gero trenerio tongue.gif
Atsakyti
Puiki proga pajodineti uz gera kaina smile.gif http://dyl.lt/akcija...onto-apylinkese
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 10 10, 17:31)
Puiki proga pajodineti uz gera kaina  smile.gif  http://dyl.lt/akcija...onto-apylinkese

Akcija baigesi unsure.gif O gal dar zinote, kur nebrangiai Vilniaus apylinkese pajodineti?
Atsakyti
Apsilankaiu labai fainame zirgyne wink.gif Ir kaina nedidele ir grazus zirgai. Galiu drasiai rekomenduoti Dievogalos zirgyna Kaune. Dar seimininke dave 10Lt nuolaidu kuponu - jei kas noresit parasykit zinute arban i email wwitaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 15, 17:33)
Akcija baigesi  unsure.gif  O gal dar zinote, kur nebrangiai Vilniaus apylinkese pajodineti?

Buvome VU botanikos sode, grazu, nebrangu ir pasivaikscioti pazioplineti yra kur. Vasara , jauciu, is vis nerealus grozis thumbup.gif
Atsakyti
Na, nezinau, kaip jums, bet man atrodo, kad kiekvienam zmogui viskas savaip... as apie VU botanikos sodo zirgyneli nesu girdejusi nieko gero, bet negaliu komentuoti, nes pati ten nesilankiau... esu jojusi Vilniaus zirgyne, Rieseje, keleta menesiu, bet ne uz ka ten negrizciau, ne uz ka... siuo metu jodineju Belmonto zirgyne ir neplanuoju jo keisti, nes cia ir zmones kaip zmones, ir gamta pasakiskai grazi bei puikus zirgai smile.gif
Kiekvienas zirgyna vertina pagal save... taip kad spresti apie kazka pagal kazkieno pasisakymus yra nesamone...
Atsakyti
QUOTE(neniunia @ 2010 10 23, 21:24)
Na, nezinau, kaip jums, bet man atrodo, kad kiekvienam zmogui viskas savaip... as apie VU botanikos sodo zirgyneli nesu girdejusi nieko gero, bet negaliu komentuoti, nes pati ten nesilankiau... esu jojusi Vilniaus zirgyne, Rieseje, keleta menesiu, bet ne uz ka ten negrizciau, ne uz ka... siuo metu jodineju Belmonto zirgyne ir neplanuoju jo keisti, nes cia ir zmones kaip zmones, ir gamta pasakiskai grazi bei puikus zirgai smile.gif
Kiekvienas zirgyna vertina pagal save... taip kad spresti apie kazka pagal kazkieno pasisakymus yra nesamone...

Mes irgi kazkada buvome Blemonte, bet man asmeniskai visai tas pats, kokiame aptvare jodineti, kai as toks specas... rolleyes.gif Bet jei eiciau mokintis ir pastoviai lankyciau, tai nei i viena is ju greiciausia neiciau.
Atsakyti
As nuolat joju ir tikrai ne aptvare biggrin.gif yra miskas, kuriuo smagu pasuoliuoti, o vasara jojam i upe, kad zirgai galetu pasitaskyti smile.gif Be Belmonto, manau, geriausias galetu buti Bendoreliu zirgynas smile.gif
Atsakyti
Mane domina nare , pasivadinusi Avis smile.gif gal kas nors zinote jos varda ir kokiame zirgyne ji dirba?
Atsakyti
Jei domina, tai asmeniškai į AŽ ir kreipkis... Nesuprantu kam per aplinkui kažkokios info bandyt išpešt???
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2010 11 01, 19:54)
Jei domina, tai asmeniškai į AŽ ir kreipkis... Nesuprantu kam per aplinkui kažkokios info bandyt išpešt???

dovanok, bet as neketinu info kazkokiais juodais tikslais naudoti. ir maloniau bendrauti noretusi is tamstos puses, nereikia taip staciokiskai..
Atsakyti
QUOTE(neniunia @ 2010 10 24, 09:42)
As nuolat joju ir tikrai ne aptvare biggrin.gif yra miskas, kuriuo smagu pasuoliuoti, o vasara jojam i upe, kad zirgai galetu pasitaskyti smile.gif Be Belmonto, manau, geriausias galetu buti Bendoreliu zirgynas smile.gif

O cia pastoviems jojejams taip galima ar kiekvienam nors kiek mokanciam joti?
Atsakyti