Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

o mane domina zirgynas esantis karmelavoje ar uz jos .. blush2.gif is anksto aciu
Atsakyti
sveikos,
yra galimybe jonavoje ( ne zirgyne) mokytis joti, geriausia pradedanciajam. Mokoma ant ramios simpatiskos kumeles, mokantis daromi ivairus pratimai padedantys atsipalaiduoti ir geriau rasti balansa ant zirgo. daugiau info AZ
Atsakyti
Gal kas Anykščiuose jodinėjo su arklio muziejuje siūlomais žirgais po apylinkes? Kokie atsiliepimai?
Galbūt esate jodinėjusios kur nors kitur Anykščiuose ir galėtumėte pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
QUOTE(BouncY @ 2010 08 19, 18:58)
Gal kas Anykščiuose jodinėjo su arklio muziejuje siūlomais žirgais po apylinkes? Kokie atsiliepimai?
Galbūt esate jodinėjusios kur nors kitur Anykščiuose ir galėtumėte pasidalinti įspūdžiais?

sveiki, aš jodinėju. Oregono (buvusi Akela) žirgyne. dar yra vilartas kažkur, bet man ir čia labai patiko biggrin.gif maršrutai labai faini, pušynėlis, takelis išmintas. gera ir gražu. galima dar yra maršrutas palei upę ir "džiungles", ten ir dilgynių yra... na čia kam labiau extrymas patinka 4u.gif kiek žinau valanda 30 lt.
o šiaip kokius ten žirgus arklio muziejus siūlo tai nžn, ryt turėsiu treniruotę, jei nepamiršiu - užklausti galiu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už info. Planuojam pirmą kartą bandyti šią pramogą ir daug gerų atsiliepimų skaičiau apie Oregoną (jie dovanų čekius per laisvalaikiodovanos.lt platina). Už tą kainą ir lydintis kažkas kartu joja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BouncY: 19 rugpjūčio 2010 - 23:09
QUOTE(BouncY @ 2010 08 20, 00:07)
Ačiū už info. Planuojam pirmą kartą bandyti šią pramogą ir daug gerų atsiliepimų skaičiau apie Oregoną (jie dovanų čekius per laisvalaikiodovanos.lt platina). Už tą kainą ir lydintis kažkas kartu joja?

man žinok irgi patiko. taip už tą kainą joji su treneriu kartu. vienų tai ten niekas gal ir neleidžia, vienas dalykas dėl turisto saugumo kitas dalykas nežinosi kur joti ir kur parjoti biggrin.gif o arklio muziejaus arklaiai sake tik su vežimu traukia, nes ten lietuvos sunkieji, ant jų joti neduoda. bent jau man treneris taip sakė ax.gif
Atsakyti
Na, internete parašyta, kad ir jodinėjimas yra. Bet tikriausiai į Origoną važiuosime. Ten registraciją labai iš anksto reikia vykdyti?
Atsakyti
QUOTE(BouncY @ 2010 08 20, 13:23)
Na, internete parašyta, kad ir jodinėjimas yra. Bet tikriausiai į Origoną važiuosime. Ten registraciją labai iš anksto reikia vykdyti?

šiaip bandykit klaust, bet jeigu savaitgaliui, tai įtariu kad prieš savaitė kokią g.gif nes šiaip žmonių ten nuolat po truputį būna 4u.gif
Atsakyti
Staigiai sugalvojom, kad turim laiko ir reikia pabandyti šiandien. Pasiskambinom, buvo vietos. Bet pačiam žirgyne tikrai nemažai žmonių buvo, maniau, jog jau žirgų neužteks.
Viskas labai fainai, po mišką pražingsniavom, jojau Bembiu.
Atsakyti
QUOTE(BouncY @ 2010 08 21, 00:38)
Staigiai sugalvojom, kad turim laiko ir reikia pabandyti šiandien. Pasiskambinom, buvo vietos. Bet pačiam žirgyne tikrai nemažai žmonių buvo, maniau, jog jau žirgų neužteks.
Viskas labai fainai, po mišką pražingsniavom, jojau Bembiu.

nežinau tokio g.gif bet džiaugiuosi kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Ką daryti, jei žirgą stabdant, jis nesustoja. Tempiat pavadžius smarkiau, jis tiesiog eina atgal blink.gif
Atsakyti
čia paklauskit
http://www.supermama...;#entry39666893
Atsakyti