Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

noriu sužinoti kuo daugiau apie BELMONTO žirgyna! ACIU!!!!!! sad.gif
Atsakyti
Belmonto žirgynas randasi važiuojant link krioklių kairėje pusėje.Ten treniruojasi raitoji policija, Judros Kašarinos dailiojo jojimo sportininkai, penkiakovininkai(A.Zadneprovskis).Ir aišku pradedantieji,bei privatininkai, kurie ten pat ir savo žirgelius laiko.Šaltu sezonu treniruotės vyksta manieže viduje, o kai atšyla -lauke.Kas gerai laikosi balne joja į mišką, o aplink žirgyną tikrai yra kur pralėkti. thumbup.gif
Atsakyti
Mes karts nuo karto prasijojam Uzutrakyje. Vaziuojam ten vien del to, kad nereikia po manieza trintis nesvarbu vasara ar ziema. O pvz.: Prospero zirgyne tai man nepatiko schmoll.gif sutinku kad aplinka faina, yra kur kavytes isgerti, bet daugiau nieko. Jodinejau kelis kartus, tai neleidzia nei riscia pabegti, jau nekalbu apie zovada. Tai visa laika zingine, po to leidzia 5 minutes parisnoti ir vel letai...nu tai kas cia per jojimas? O ypac kai orientuojiesi ant zirgo ir gamtoje esu taip laksciusi, kad oj net baisu darosi kai prisimenu.
Taigi as pries visokius maniezus ir trenerius kurie ne moko, o ziuri kad tik zirgas nesuprakaituotu. O dar buvo mintis ten abonementa pirktis, tai kazkaip praejo tas noras. Man reikia laisves, kitaip malonumo jokio doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ui kaip paskaiciau cia jusu mintis apie jodinejima, tai dar stipriau uzsinorejau, nors tas noras jau kuris laikas yra manyje. bet sakau uztenka planuoti, reikia veikti, tik nezinau nuo ko pradeti, esu is Panevezio, o cia nelabai turiu kokios informacijos, gal jus kuri zinosite apie Panevezio rajone esancius zirgynus? Labai labai noriu pradeti jodineti, myliu zirgus, arkliukus labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
esu "jodinėjus" (jei taip galima pavadinti) kelis kartus.
Aš maniau, kad Belmonto žirgyną jau uždarė, nes gandai sklandė, kad jis ruošiamas uždaryti.
Kai atšils būtu įdomu vėl pajodinėti. Gal galėtumėte pasakyti kiek kainuoja Belmonte, ir kiek Užutraky šis malonumas?
Dar žinau Antaviliuose žirgyną, ten kainos apie 25Lt. valandai, bet jei jodinėji vieną kartą į metus, tai nuo 20min. jodinėjimo, sunku dvi dienas normaliai vaikščioti. biggrin.gif
Atsakyti
papasakok apie Antaviliu zirgyna daugiau. Koki telefoniuka parasyk ar siaip kokius kontaktus
Atsakyti
Telefono nežinau, buvau ten prieš kokius 3-4m. paskutinį kartą. Jaukus, nedidelis žirgynas... Pabandykite gal per informaciją tel. susirasti. 4u.gif
Šiaip jis yra pasukus į Antavilių gyvenvietę, link senelių namų ir visada tiesiai beveik iki pat galo. Man atrodo anksčiau net iškabų nebuvo, dabar gal jau yra.
Atsakyti
dekuio, pabandysiu pasieskoti. Nors gal kada pro sali vaziuodami ir uzsuksim
Atsakyti
Papasakokite, kaip jums pirma syki ant arklio uzlipus buvo? As miesto mergaite, ant asfalto uzaugus, man arklys labai didelis ir pavojingas gyvunas atrodo.... Numes, sutryps, ikas, brr... Bet turiu realia galimybe sia vasara ismokti jodineti, gaila butu praleisti, bet baisoka.
Atsakyti
na as tiesa pasakius niekada arkliu nebijojau. Gal tik sioks toks nesaugumo jausmas buvo kad ne ant zemes nes truputi aukscio bijau
Atsakyti
O kaip ten yra su sedimosios skausmais? Visi naujokai raiteliai tai mini. Ar labai skauda ir kiek trunka kol praeina? Gal kokia pagalve prie uzpakalio prisiristi ar ka
Atsakyti
Taigi pagalve nepades, skauda delto, kad raumenys neprate dirbti ir gaminasi pieno rugstis. Siaip siuo atveju veikia pasakymas, kuo susirgai, tuo ir gydykis, reikia vel eiti i treniruote, arba bent jau duoti kruvi kojoms (ale pritupimai ir pan.) tada greiciau issivaiksto tos pieno rugstys ir nebeskauda.
Atsakyti