Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

O tuose Bendoreliuose ta geroji trenere gal Elena Railiene? Kokios ten kainos?
Atsakyti
Kaip mėgstu jodinėti.... rolleyes.gif nesvarbu, kad jojau kokius 4 kartus tikrai, ir po to savaitę kaip žmogus atsisėsti negalėdavau biggrin.gif norėčiau tobulintis - kad tik būtų kur, ir būtų kas su manim užsiima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 10 07, 23:45)
O tuose Bendoreliuose ta geroji trenere gal Elena Railiene? Kokios ten kainos?

taip,Elena. pajodinėjimas 1h be trenerio - 25lt, su treneriu - 35lt, bet nemokantiems geriau su treneriu. abonementas 8 kartai 200lt,dar galima imti 4 arba 12 kartų, kaina atitinkamai keičiaisi;)
Atsakyti
Aš jodinėju "Belmonto"žirgyne pas Loretą.Man ten labai patinka viskas:žirgai, trenerė, aplinka, kolektyvas. thumbup.gif Daug kur buvau nuvažiavus pabandyti, bet nieko net panašaus neradau.Tiesa buvo faina pajodinėti gamtoje Užutrakyje ir Kernavėje, bet ten "treneriams" problemos su atsakomybės jausmu, nes be priežiūros paleidžia ne tik mokančius joti, bet ir visai "žalius". schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
taip noreciau su zirgais pajodineti wub.gif o dar jusu prisiskaiciau tai isvis blink.gif dievinu arklius wub.gif ir mano svajone pajodineti su arkliu prie juros, maciau kaip su arkliais atjoja prie juros ir per vandeni joja, nu vaizdelis wub.gif numirt is pavydo galima cry.gif kita vasara tikrai pajodinesiu rolleyes.gif
Atsakyti
siap lankau zirgyna "PROSPERE" bet gal galite pasakyti kitu žirgynu kainas? Vilniaus mieste... Aciu!!! Jei turite klausimų rašykit!!! as dar tik trecia pamoka si sestadieni busiu, bet jau turiu savo zirga , kuri galiu priziuret... biggrin.gif as myliu ji!!!!! wub.gif
Atsakyti
noreciaw daugiau sužinoti apie Belmonto žirgyna...... ACIU!!!!!!!! smile.gif
Atsakyti
Taip pasiskaičiau, aš irgi norėčiau pajodinėti, bet nežinau iš kur gauti gerą žirgąwink.gif
Juk jojime svarbiausia arklio ir raitelio tarpusavio supratimas ir harmonija rolleyes.gif thumb_yello.gif

nairobi von nairobi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nairobi: 11 lapkričio 2005 - 16:30
tikrai swarbiausia viens kito supratimas..... o wa as pati gawau arkli kurio norejaw nes man jis atrodo geras ir mielas.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitele @ 2005 10 23, 19:33)
Tiesa buvo faina pajodinėti gamtoje Užutrakyje ir Kernavėje, bet ten "treneriams" problemos su atsakomybės jausmu, nes be priežiūros paleidžia ne tik mokančius joti, bet ir visai "žalius". schmoll.gif  doh.gif

Vat sutinku del atsakomybes...

Dar galima jodineti Raudondvaryje (chia visai shalia "Zhaldokynes" uzeigos). Tiksliau, mokytis joti, nes treneris pakankamai atsakingas, o gal savo zhirgus gerbia ir brangina labiau, nezhinau... Gera zhirga gauti tikrai nera sunku, bent privachiuose zhirgynuose yra laikomi puikus sportiniai zhirgai, nuolatos dalyvajantys konkuruose ir t.t. Na, dar zhinoma, kas kaip supranta ta "geras". smile.gif Beje, svarbiausia ne kits kito supratimas, o moketi joti. biggrin.gif Nes zhirgo "supratimas" ir elgesys, taigi ir tas "gerumas" tiesiogiai priklauso nuo raitelio sugebejimu. Bent mano tokia nuomone. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChikuRaku: 11 lapkričio 2005 - 22:46
Raudondvaryje žirgynas priklauso Civinskų dinastijai.Ten jau trečia karta konkūrą joja. thumbup.gif Ten geriau važiuoti jau pramokus joti, nes žirgai sportiniai ir valdymas nėra labai paprastas.Mane treneris Vincas išmokė lauko risčią ir zovadą joti.Tik , kad ten nusigauti toloka.Ypač piniginei atsiliepia, kai prasidada reguliarios treniruotės. ax.gif Pradžiai reiktų pramokti Belmonte, nes ten yra žirgeliai, kurie pripratę prie "pirmokų" biggrin.gif ir mažesnė tikimybė, kad pasibaidys...
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 11 11, 17:29)
Taip pasiskaičiau, aš irgi norėčiau pajodinėti, bet nežinau iš kur gauti gerą žirgąwink.gif
Juk jojime svarbiausia arklio ir raitelio tarpusavio supratimas ir harmonija rolleyes.gif  thumb_yello.gif
nairobi von nairobi

Gero žirgo nereikia bent jau keletą pirmų metų, o jei nesiruoši aukoti viso laisvo laiko, tai jo iš vis nereikia. schmoll.gif Svarbiausia pasirinkti tinkamą trenerį, kuris turi kelių lygių arklius. thumbup.gif
Apie žirgo ir raitelio harmoniją galima kalbėti tada, kai nusiperki kumeliuką ir pati jį pasiruoši.Bet pats turi būti profesionalas, nes kitaip gali sugadinti perspektyvų žirgelį.Žodžiu gali būti daugiau bėdos, negu naudos. 4u.gif
Atsakyti