O tuose Bendoreliuose ta geroji trenere gal Elena Railiene? Kokios ten kainos?
Kaip mėgstu jodinėti....
nesvarbu, kad jojau kokius 4 kartus tikrai, ir po to savaitę kaip žmogus atsisėsti negalėdavau
norėčiau tobulintis - kad tik būtų kur, ir būtų kas su manim užsiima

QUOTE(ChikuRaku @ 2005 10 07, 23:45)
O tuose Bendoreliuose ta geroji trenere gal Elena Railiene? Kokios ten kainos?
taip,Elena. pajodinėjimas 1h be trenerio - 25lt, su treneriu - 35lt, bet nemokantiems geriau su treneriu. abonementas 8 kartai 200lt,dar galima imti 4 arba 12 kartų, kaina atitinkamai keičiaisi;)
Aš jodinėju "Belmonto"žirgyne pas Loretą.Man ten labai patinka viskas:žirgai, trenerė, aplinka, kolektyvas.
Daug kur buvau nuvažiavus pabandyti, bet nieko net panašaus neradau.Tiesa buvo faina pajodinėti gamtoje Užutrakyje ir Kernavėje, bet ten "treneriams" problemos su atsakomybės jausmu, nes be priežiūros paleidžia ne tik mokančius joti, bet ir visai "žalius".

QUOTE(jovitele @ 2005 10 23, 19:33)
Tiesa buvo faina pajodinėti gamtoje Užutrakyje ir Kernavėje, bet ten "treneriams" problemos su atsakomybės jausmu, nes be priežiūros paleidžia ne tik mokančius joti, bet ir visai "žalius".

Vat sutinku del atsakomybes...
Dar galima jodineti Raudondvaryje (chia visai shalia "Zhaldokynes" uzeigos). Tiksliau, mokytis joti, nes treneris pakankamai atsakingas, o gal savo zhirgus gerbia ir brangina labiau, nezhinau... Gera zhirga gauti tikrai nera sunku, bent privachiuose zhirgynuose yra laikomi puikus sportiniai zhirgai, nuolatos dalyvajantys konkuruose ir t.t. Na, dar zhinoma, kas kaip supranta ta "geras".

Raudondvaryje žirgynas priklauso Civinskų dinastijai.Ten jau trečia karta konkūrą joja.
Ten geriau važiuoti jau pramokus joti, nes žirgai sportiniai ir valdymas nėra labai paprastas.Mane treneris Vincas išmokė lauko risčią ir zovadą joti.Tik , kad ten nusigauti toloka.Ypač piniginei atsiliepia, kai prasidada reguliarios treniruotės.
Pradžiai reiktų pramokti Belmonte, nes ten yra žirgeliai, kurie pripratę prie "pirmokų"
ir mažesnė tikimybė, kad pasibaidys...

QUOTE(nairobi @ 2005 11 11, 17:29)
Taip pasiskaičiau, aš irgi norėčiau pajodinėti, bet nežinau iš kur gauti gerą žirgą
Juk jojime svarbiausia arklio ir raitelio tarpusavio supratimas ir harmonija
nairobi von nairobi

Juk jojime svarbiausia arklio ir raitelio tarpusavio supratimas ir harmonija

nairobi von nairobi
Gero žirgo nereikia bent jau keletą pirmų metų, o jei nesiruoši aukoti viso laisvo laiko, tai jo iš vis nereikia.

Apie žirgo ir raitelio harmoniją galima kalbėti tada, kai nusiperki kumeliuką ir pati jį pasiruoši.Bet pats turi būti profesionalas, nes kitaip gali sugadinti perspektyvų žirgelį.Žodžiu gali būti daugiau bėdos, negu naudos.