Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 07, 21:52)
Aš visada galvojau, kad įstojusi į Vilnių, važiuosiu į žirgyną. Dievinu žirgus. Mažai jodinėjau, bet laaabai patiko. Ir iškart nebijojau viena joti smile.gif
Bet... kai sužinojau, kokios jojimo kainos... O dar kažkaip iki žirgyno reikia nusigauti... cry.gif

Nenusimink ir nenuleisk ranku, kadanors ta kaina nebeatrodys tokia didele ir dazniau nuleksi pajot wink.gif As ankstyvais studiju metais irgi laaabai retai tegaledavau pajot, o va dabar - kasdien smile.gif

O del to kad nebijojai viena, tai nera labai gerai. Pirma reikia ismokti daug dalyku kaip elgtis su zirgais, kitaip gali pridaryti jiems zalos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 08 liepos 2007 - 11:27
Kad nieko neaiškino žirgynuose unsure.gif

Aga, tikiuosi, kad ateity galėsiu dažnai jodinėt.
Atsakyti
Mielosios,kur perkate jodinejimo batus? 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif
jungiuosi i kompanija ax.gif pradejau jodineti ir labai tuo dziaugiuosi thumbup.gif

tiesa, joju dievoaloj pas Rima. super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 07 11, 15:30)
Mielosios,kur perkate jodinejimo batus? 4u.gif

Skuduryne mirksiukas.gif
Maciau Thomas Philips nebrangiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kuriame Tomas Philipse,kiek?As senuosius buvau atsitempusi is USA,niekur tokiu nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 07 12, 08:07)
Kuriame Tomas Philipse,kiek?As senuosius buvau atsitempusi is USA,niekur tokiu nerandu verysad.gif

Silainiu TP tikrai yra, ten dar ir zirgu prieziuros priemoniu yra, poponu ir pan. Kiek tiksliai nepamenu, jie ne odiniai,guminiai, tikrai pigiau nei 40 lt, atrodo 20 kazkiek Lt. g.gif
O kur tu jodineji dabar? bigsmile.gif
Atsakyti
Na na bigsmile.gif o as jau buvau suplanavusi vaziuot sestadieni i Avena batu... ax.gif

Kur daugmaz silainiuose TP yra? nuleksiu siandien pat pasiziureti. Kelnes tai nusipirkau spec skirtas dviratininkems - labai fainos, su paminkstinimu dupcei, aptemptos biggrin.gif
Atsakyti
TP yra netoli zeimenos, berneliu uzeigos, didelis pastatas, tikrai pamatysi mirksiukas.gif
O tos dviratininku kelnes ne sintetines? as su sintetinem nemoku jot, slysta man g.gif
Kelniu tai pat pilna skuduryne.
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 07 12, 10:53)
TP yra netoli  zeimenos, berneliu uzeigos, didelis pastatas, tikrai pamatysi  mirksiukas.gif
O tos dviratininku kelnes ne sintetines? as su sintetinem nemoku jot, slysta man  g.gif
Kelniu tai pat pilna skuduryne.

a da nebandziau su jom jot smile.gif gal tikrai bus slidu...
Atsakyti
Oje thumbup.gif aciu Pumpurytei kad apie TP uzsimine.

clap.gif clap.gif clap.gif

Nulekiau ir nusipirkau batus uz 20 lt - beje vieninteliai buvo 38 dydzio, vos juos radau - visi kiti 32-35 vaikiski.

Kelnes specialias uz 20 lt - ju yra 4 spalvu ir visokiu dydziu, unisex.

Nusipirkau ir vyturu rinkini uz 25 lt. Yra dar gunios po 55lt, bet tos neemiau.
Atsakyti
Na va, matai kaip faina bendraut mirksiukas.gif
Pavydziu tokiu smagiu rupesteliu drinks_cheers.gif
O kas tie vyturai nesupratau? g.gif
Atsakyti