Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 16:34)
O kur yra tas Dievagolos zirgynas? Kokioj pusej kauno?  ax.gif
As esu megeja, tai labai patyrusiu noriu pasiteiraut- kodel kai joju su ilgaauliais batais zymiai geriau joju tuo paciu zirgu nei pavyzdziui su sportbaciais? ka darau ne taip? g.gif
cia snekejot paie vaisvydavos zirgyneli- asmeniskai man ten nepatiko, aisku tokia nuomone susidariau is vieno karto, nes man atmuse nora ten dar karta eit  schmoll.gif
trenere sauke, liepe daryt taip ir taip, nors as aiskiai sakiau sedama ant zirgo, kad noriu savo malonumui pajodinet, o ne treniruotis.. blink.gif

o kokios ten kainos? bigsmile.gif
Atsakyti
Vaisvydavoj? net nezinau, cia Knyga atrodo tai ji ten joja, gali pasakyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 08 gegužės 2007 - 09:56
Sveikos 4u.gif
Gal zinot koki zirgyna Palangoje, kur butu galima pajodineti prie juros? labai reikia. aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 05 09, 13:06)
Sveikos 4u.gif
Gal zinot koki zirgyna Palangoje, kur butu galima pajodineti prie juros? labai reikia. aciu drinks_cheers.gif

Tarp Palangos ir Klaipedos yra vienas , važiuojant senuoju keliu į Klaipėdą,
Tel.(460) 54209
Sventojoje yra irgi.
Dar HPH Juozo alus. ten irgi yra zirgynas.
Dar Darguziu kaime, Kretingales sen yra Lenarto jojimo centras, jie irgi organizuoja pajodinejima pajuriu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 09 gegužės 2007 - 13:26
Prašau pagalbos. Paspauskite nuorodą mano paraše.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 gegužės 2007 - 17:01
QUOTE(Zitlali @ 2007 05 09, 17:00)
Prašau pagalbos. Paspauskite nuorodą mano paraše.

Na as taves klausiau kokios konkreciai pagalbos is musu tikiesi? Siaip as bendravau su VMVT atstovais ir jie mane patikino, kad ten nera tokios baisios padeties kaip papasakota jusu nuorodoje... g.gif
Nezinau kuom tiket.. Nes snekejau su patikimu zmogumi, kuris myli zirgus ir tikrai imtusi grieztu priemoniu jei matytu, kad padetis yra tragiska. g.gif
Atsakyti
Aš viską esu parašiusi aname forume. Reikalingi pašarai, vitaminai, pinigai, vetų išvados, tyrimai ir t.t. JEigu netikite pasakojimu-atvažiuokite į atvirų durų dieną sekmadienį pas Egle. Mano tel 860029362. Akivaizdu, kad neskaitėte visos istorijos, jeigu taip kalbate. Tuomet pamatysite kas yra prie ko, kai savo akimis įsitikinsite. Tačiau tikėti neverčiu. smile.gif Na įdomu, nejau skelbiant apie tragišką vet tarnybos aplaidumą jis sakytų, kad taip-mes esame tokie biggrin.gif Ne veltui juk ir laikraščiai bei TV susidomėjo, taip pat teisininkai kurie mums padės teisme smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 gegužės 2007 - 18:35
QUOTE(Zitlali @ 2007 05 10, 18:33)
Aš viską esu parašiusi aname forume. Reikalingi pašarai, vitaminai, pinigai, vetų išvados, tyrimai ir t.t. JEigu netikite pasakojimu-atvažiuokite į atvirų durų dieną sekmadienį pas Egle. Mano tel 860029362. Akivaizdu, kad neskaitėte visos istorijos, jeigu taip kalbate. Tuomet pamatysite kas yra prie ko, kai savo akimis įsitikinsite. Tačiau tikėti neverčiu. smile.gif Na įdomu, nejau skelbiant apie tragišką vet tarnybos aplaidumą jis sakytų, kad taip-mes esame tokie biggrin.gif Ne veltui juk ir laikraščiai bei TV susidomėjo, taip pat teisininkai kurie mums padės teisme smile.gif

Skaiciau Jusu visa istorija g.gif Neisizeiskit, taciau esu pasimetus ir nezinau kuom tiket...
Sorry, bet atvaziuot tikrai negalesiu.
Linkiu, kad visa sita istorija pasibaigtu laimingai.
Atsakyti
Ateinantį savaitgalį Vilniaus Vingio parke – įspūdingi žirgų ir raitelių pasirodymai

Pirmąjį vasaros savaitgalį Vilniaus Vingio parke vyks tradicija tapusi žirginio sporto šventė – Pasaulio konkūrų taurės varžybos. Birželio 1 – 3 dienomis rungsis stipriausi jojimo meistrai iš Vidurio Europos. Šios varžybos – ne tik azartiška kova sportininkams dėl pergalės ir kvalifikacinių taškų, bet ir graži šventė vilniečiams bei miesto svečiams.

Varžysis stipriausi Vidurio Europos raiteliai
Birželio 1-3 d. Vilniaus Vingio parke vyks Pasaulio konkūrų taurės Vidurio Europos lygos varžybų etapas, į kurį atvyksta stipriausi sportininkai iš Lenkijos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Azerbaidžano ir Lietuvos. Tai didžiausias ir aukščiausio lygio tarptautinis žirginio sporto renginys, vykstantis Lietuvoje. „Šiais metais nusprendėme neriboti Lietuvos sportininkų skaičiaus, todėl šiose varžybose turėtų dalyvauti net apie 20 Lietuvos duetų (raitelis ir žirgas). Kova bus itin arši: atvyksta stiprūs duetai iš Rusijos, Lenkijos, sulauksime Estijos žvaigždės – Gunnaro Klettenbergo, užėmusio 12-ąją vietą Pasaulio taurės finale. Tad mūsų raiteliams ir jų žirgams reikės išties didelio publikos palaikymo“, – pasakoja Vytautas Paznanskis, Lietuvos žirginio sporto sąjungos (LŽSS) valdybos narys.

Šventė visai šeimai

Tarptautinių jojimo varžybų žiūrovai galės ne tik grožėtis įspūdingais žirgų šuoliais (kliūčių aukštis – iki 150 cm) bei aistringai „sirgti“ už patinkantį raitelį ir jo žirgą, bet ir mėgautis specialiai vilniečiams ir miesto svečiams organizatorių paruošta programa. „Šįkart daug dėmesio skiriame ir pramoginei programai, – teigia LŽSS generalinė sekretorė Inga Bagdonaitė. – Iškilmingo varžybų atidarymo metu koncertuos Lietuvos valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“, per pertraukas tarp rungčių žiūrovus džiugins kaskadininkų triukai su žirgais, šuniukų šou ir jų varžybos, mažųjų ponių pasirodymai. Vyks mažųjų arkliukų ir žemaitukų šuolio galingumo konkursas. Kaip visada, renginys bus nemokamas.“ Renginio metu mažieji žiūrovai turės galimybę paglostyti ponius, pajodinėti jais specialiame aptvare. Gryname ore pabuvę ir išalkę žiūrovai čia pat galės užkąsti ir atsigaivinti.

Vilniaus Vingio parkas taps panašus į „olimpinį“ žirgų kaimelį
Jau trečiadienio, gegužės 30 d., vakare Vilnius bus pasirengęs priimti ketvirtadienį atvykstančius svečius – apie 40-50 raitelių ir apie 100 žirgų. „Kiekvienas raitelis gali turėti iki trijų žirgų, todėl susidaro tikrai įspūdingas jų skaičius, – pasakojo Inga Bagdonaitė. – Per kelias dienas Vingio parke bus įrengtas savotiškas „žirgų kaimelis“, įvesta elektra, pasirūpinta vandens tiekimu; žirgai bus apgyvendinti specialiai sukonstruotuose garduose“. Iš užsienio šalių atvyks teisėjai, žirgų savininkai, komandų rėmėjai, žirginio sporto federacijų atstovai.

TARPTAUTINĖS JOJIMO VARŽYBOS
2007 m. birželio 1-3 d.
Vilniaus Vingio parkas

Birželio 1 d. (penktadienis):

10 val. „Šekspyro taurė“. Jaunųjų raitelių iki 18 m. konkūras.
„Miražo taurė“. Jaunimo iki 25 m. konkūras.

13 val. Konkūras jauniems žirgams.

15:30 val. Dviejų fazių konkūras.

18 val. Atrankinė Didžiojo Pasaulio Taurės prizo rungtis.

Birželio 2 d. (šeštadienis):

10 val. Konkūras jauniems žirgams.

11.30 val. Iškilmingas varžybų atidarymas, gros orkestras „Trimitas“.

13 val. Atrankinė Didžiojo Pasaulio Taurės prizo rungtis.

Pertraukos metu (apie 14-14.30val.): triukai su žirgais, šuniukų „šou“.

18 val. „Troika Dialog“ taurė. Komandinis konkūras, kuriame varžosi Lietuvos ir užsienio komandos.

Pertraukos metu (apie 19.30 val.): šuniukų varžybos

Birželio 3 d. (sekmadienis):

10 val. Jaunų žirgų varžybų finalas.

Pertraukos metu (apie 11 val.): mažųjų ponių pasirodymas.

12:30 val. „Sibex Oil“ taurė. Konkūras žirgams, nedalyvaujantiems finalinėje Didžiojo Pasaulio Taurės Prizo rungtyje.

Pertraukos metu (apie 13.30 – 14 val.): žemaitukų ir ponių šuolio galingumo konkursas.

15:30 val. „Kristinos šokių namai“ taurė. Varžybos dėl Didžiojo Pasaulio Taurės prizo.

Atsakyti
Ech, kaip noreciau wub.gif
Deja, turiu but kitoje Lietuvos vietoje verysad.gif
Atsakyti
tai ką, galiu pasakyti, kad išmėginome pasijodinėjimą pas Rimą, Dievogaloje, t.y. tą, kuri išsikėlė iš Vaišvydavos. Surasti - labai lengva, tiesiog pravažiavus Ringaudus link Šakių, už kelių kilometrų yra posūkis į kairę, į Juragius, sukate ten ir netrukus šalia kelio matote fermas, pardę kažkokią, tai va ten ir yra toji vieta. Arkliukai matosi ganyklose. Įspūdis labai neblogas - trenerė kantri, maloni ir atsakinga. Gal kiek kandžiojasi kainos — valanda kainuoja 70 litų, kiek žinau, kitur yra kiek pigiau. Taigi ketinu artimiausiu metu nuvykti į žirgyną prie Išlaužo. Skambinausi jau žmogui iš ten, tai labai patiko jo atsakymas dėl kainos: "Pažiūrėsim pagal akių gražumą". Vyrui mano, tiesa, nelabai patiko, kai papasakojau, sakė, važiuos kartu... pasivaikščios aplinkui...
Beje, ir vaikas mano labai užsidegė joti, tai kitą sykį sakiau reikės ponį paimti. Mat įsivaizdavau, kad penkiametis dar per mažas, tai Rima sakė, kad pas juos ir trimečiai raiteliai atvažiuoja bigsmile.gif
tai tiek, laukite daugiau reportažų biggrin.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 08, 08:39)
1. Jodineti patogiausia su aptemptom kelnem, jokiu budu su dzinsais, nes ten kur siules gali pritrint  blink.gif 
2. Be to protingas treneris nerizikuos leisti nemokanti joti i gamta kad nesusizalotu.

1. jojau su džinsais. Niekas nieko netrynė. bet, aišku, treningai būtų geriau šiaip, iš principo.
2. Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes. Jusu ir cia dar pilna smile.gif (prie Faunos anksciau radau)

As prie tu pamisusiu del arkliuku prisidesiu. Anksciau marveleje pajodavau, o dabar radau kas savo nuosavais leis pajot.

as ieskau inventoriaus - kamanu be zaslu, gal kas zino kur lietuvoje parduodama, Avenoj neradau bent jau internetiniam kataloge ner.

Siulau myletojus aplankyti viena puslapi - http://zirgai.laisve.info/index.html, ir tuomet lankantis varzybose stebeti, kas ten vyksta.

Yra ir daugiau puslapiu su labai ziauriais vaizdais, bet tiek to...

Atsakyti