Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

Sveikos,
Pavasari galvoju pradet jodineti, tik nezhinau kuri zhirgyna Vilniaus apylinkese pasirinkti g.gif . Gal kartais kuri bandete, gal zhinot kainas? Norechiau ishgirsti atsiliepimu smile.gif .
Atsakyti
As Prospere pries kokius 6 metus paskutini karta buvau - atmuse man visa nora mokintis.
Kkiekviena karta duodavo skirtingus arklius (naujokui, besimokanciam joti, tai tas pats kaip mokinukui per vairavimo kursus kas kart nauja masina duoti - skirtingos pavaros, stabdziai ir sankaba).

O viena karta dave toki erzila, kuris mane vis numesti norejo, taip spardesi, kad as visai be jegu nuo jo nulipau. Man reikejo nerealiu pastangu ant jo issilaikyti. Pasijutau kaip kokiame kaubojiskame rodeo sudalyvavusi.
Atsakyti
mano vyro mama zirgyne dirba, Rieseje. jei ka, galiu suzinot ko reikia smile.gif galesiu paklausti apie kainas. taip pat galiu suzinoti del Bendoreliu zirgyno. tik man rodos Bendoreliu zirgynas nepriima jojiku, bet neesu tuo tikra.
Atsakyti
Taure, buchiau dekinga biggrin.gif
Ash moku joti, norechiau koki abonimenta ishsipirkti, ar ka rolleyes.gif
Tik butu gerai, kad zhirga ta pati duotu thumbup.gif
Atsakyti
aš jodinėjau ir Prospere, ir Riešėj, ir Rumšiškėse wink.gif , Riešėj tai kažkoks trenktas žirgas pasitaikė, vos nenumetė ohmy.gif , jau žadėjau nesėst daugiau ant jokio...bet Prospere, ilgai ryžusis, vistik pabandžiau vėl, man ten patinka wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (chiku - raku @ 2004 02 16, 17:47)
Taure, buchiau dekinga biggrin.gif
Ash moku joti, norechiau koki abonimenta ishsipirkti, ar ka rolleyes.gif
Tik butu gerai, kad zhirga ta pati duotu thumbup.gif

ok savaitgali vyras snekesis su savo mama ir paklausiu del abonimento.siaip geriau mano senelis butu zinojes, bet jis pirmadieni mire sad.gif jis tuos arklius visus kaip savo 5 pirstus zinojo sad.gif
na bet pasistengsiu kainas suzinot wink.gif
Atsakyti
Aš tai esu jodinejus žirgyne prie Užutrakio dvaro. Kažkur turiu koordinates.
Shiaip graziu oru, tai labai faina pajodineti po parka aplink uzutrakio dvara.
Ten paasihkina viska; jei labai baisu, tai gali netgi bejojant lydeti darbuotoja, pamokina, kaip joti ristele (iš pradžiu ratu, kad nebūtų streso:) Jei gerai pamenu kainuoja valanda 30 Lt zmogui.
O žiemą tai to pačio žirgyno žirgeliai trakia smagų vežimaitį užšalusiu galvės ežeru. Tikrai labai smagu.
Atsakyti
QUOTE (Meg @ 2004 02 19, 13:12)
Aš tai esu jodinejus žirgyne prie Užutrakio dvaro. Kažkur turiu koordinates.
Shiaip graziu oru, tai labai faina pajodineti po parka aplink uzutrakio dvara.
Ten paasihkina viska; jei labai baisu, tai gali netgi bejojant lydeti darbuotoja, pamokina, kaip joti ristele (iš pradžiu ratu, kad nebūtų streso:) Jei gerai pamenu kainuoja valanda 30 Lt zmogui.
O žiemą tai to pačio žirgyno žirgeliai trakia smagų vežimaitį užšalusiu galvės ežeru. Tikrai labai smagu.

MES IRGI TEN BUVOM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
DUKRELĘ MOKINOM, TAI DAVĖ PONĮ TOKĮ JUOKINGĄ, VARDU ZOSĖ thumbup.gif ,IR VEDLĘ, KAD PRIŽIŪRĖTŲ thumbup.gif

O DUKRA IR SAKO: AŠ NENORIU MAŽO ARKLIO, NORIU DIDELIO laugh.gif laugh.gif laugh.gif
\
O KUO ILGIAU JODINĖJI, TUO PIGIAU IŠEINA. MUMS PATIKO LABAI LABAI thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, norėčiau paprašyti info apie žirgynus, nes į mažiaus gimtadienio programą ketinam įtraukti pasijodinėjimą poniukais, kad vaikučiams būtų smagu tongue.gif Aišku, būtų gerai, kad kainos nesikandžiotų.
Ką galit parekomenduoti? Girdėjau, kad nebrangu yra VU botanikos sodo žirgyne kažkur link Kairėnų?
Ačiū už bet kokią info smile.gif
Atsakyti
Riešėja vienas pajodinėjimas - 25 Lt, perkant abonimentą - man ten aiškino, bet nelabai supratau... Atseit pirmos 10 pamokų - 200 Lt, antrą kartą perkant - tdar pigiau gaunasi, bet nebeatsimenu tiksliai. Bet tai buvo žiemą, malėmės tik po maniežą schmoll.gif
Buvo labai didelis ramus arkliukas - bet neseniai draugė parašė, kad jis numirė... cry.gif O kumelė tokia yra - nežinau, ar tai ji vis bandė kažkurią rašiusiąją numesti - bet ji labai jautri kiekvienam krustelėjimui. Paragini, kad pajudėtų iš vietos - o ji kad šoks! blink.gif
Dar praėjusiais metais jodinėjom Kernavėj - ten aptvare laikomi žirgai. Išdresiruoti, milžinai... Tai labai faina buvo, valandą ar net daugiau už 25 Lt po miškus jodinėjom thumbup.gif
Trakuose - nesąmonė, buvo 30 ar 35, po Naujųjų 40 tapo blink.gif plėšikai...
O Zosė praėjusią vasarą su Zosiuku buvo ax.gif Fotografavausi - nuotraukoje visi galvoja, kad ten šuo..toks mažas ir fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 04 23, 01:26)
Riešėja vienas pajodinėjimas - 25 Lt, perkant abonimentą - man ten aiškino, bet nelabai supratau... Atseit pirmos 10 pamokų - 200 Lt, antrą kartą perkant - tdar pigiau gaunasi, bet nebeatsimenu tiksliai. Bet tai buvo žiemą, malėmės tik po maniežą schmoll.gif
Dar praėjusiais metais jodinėjom Kernavėj - ten aptvare laikomi žirgai. Išdresiruoti, milžinai... Tai labai faina buvo, valandą ar net daugiau už 25 Lt po miškus jodinėjom  thumbup.gif
Trakuose - nesąmonė, buvo 30 ar 35, po Naujųjų 40 tapo  blink.gif  plėšikai...
O Zosė praėjusią vasarą su Zosiuku buvo ax.gif Fotografavausi - nuotraukoje visi galvoja, kad ten šuo..toks mažas ir fainas wub.gif

Laba smile.gif Fainiai tu čia parašei, gal ir man reiks ant arklio kada užlipti, ant kokio itin ramaus flegmatiko smile.gif Bo truputį bijau blush2.gif O Kernavėje, tai čia kurioje vietoje? Kaip vadinasi tas žirgynas? Ar jie turi poni arkliukų?
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2005 04 27, 14:01)
Laba  smile.gif  Fainiai tu čia parašei, gal ir man reiks ant arklio kada užlipti, ant kokio itin ramaus flegmatiko  smile.gif Bo truputį bijau  blush2.gif  O Kernavėje, tai čia kurioje vietoje? Kaip vadinasi tas žirgynas? Ar jie turi poni arkliukų?

Ne, poniu neturi... Ten tooookie milzinai, bet gerai isdresiruoti wub.gif Oficialaus pavadinimo zirgynas lyg ir neturi, bet nuorodos pacioje Kernaveje yra, ir paklausti zmones pasako, kur... Tiesa, jie ten beveik lauke laikomi vasaros metu, o ziemos sezonui isvezami kazkur link Kairenu... Kadangi tik praeita vasara jodinejau, nezinau, ar siltajam metu laikui jau atsikrauste atgal i Kernave blush2.gif
Parasau telefona susidomejusioms - gal gausit reikiamos informacijos ax.gif (jei nepasikeites, tai telefonas tos paneles, kuri arklius laiko ir jodinetojus priziuri) 865099985
Atsakyti