tai kaip tada man daryt su pasėtais balandį matau, kad kai kurie jau lyg ir nertis ruosiasi ot taip ir buna naujokei tada bandysiu seti neužilgo ir dabar turimas seklytes
Ir aš galvojau, kada čia sodinti, nes labai jau daug sėklų užsisakiau iš conos'o...
Tai, matyt, ir aš sodinsiu netrukus
Kitąkart kai bus siuntimas augalėlių jau norėčiau
Išvis susirgau augalų manija..
Tai, matyt, ir aš sodinsiu netrukus
Kitąkart kai bus siuntimas augalėlių jau norėčiau
Išvis susirgau augalų manija..
QUOTE(rutulyte @ 2009 07 29, 17:30)
Merginos gavau dovanų tokį augalėlį (čia ne mano, bet toks pat).
Gal galit trumpai paaiškint ką su juo dabar daryt, kaip augint, žemė atrodo visiškai sausa ir jie tokie tabaluojantys, kaip neisitvirtinę atrodo Ar taip ir turi būt, ar dėl to, kad per sausa?
Gal galit trumpai paaiškint ką su juo dabar daryt, kaip augint, žemė atrodo visiškai sausa ir jie tokie tabaluojantys, kaip neisitvirtinę atrodo Ar taip ir turi būt, ar dėl to, kad per sausa?
Va va, ir mane domina tas pats klausimas. Pirkau vieną pabandymui, bet taip keistai tame vazone tabaluoja. Kaip suprantu, jų laistyti dabar negalima, na bet aš su arbatiniu šaukšteliu kelis lašus aplink paliejau ir apatinis (nežinau kaip pavadinti) lapelis nupuvo. Dabar jau nelaistau. Bet man jie tokie minkštoki. Ar taip irgi turi būti, ar jie turi būti kieti? Labai lauksiu atsakymo
[quote=agurčikas,2009 08 14, 08:46]
Va va, ir mane domina tas pats klausimas. Pirkau vieną pabandymui, bet taip keistai tame vazone tabaluoja. Kaip suprantu, jų laistyti dabar negalima, na bet aš su arbatiniu šaukšteliu kelis lašus aplink paliejau ir apatinis (nežinau kaip pavadinti) lapelis nupuvo. Dabar jau nelaistau. Bet man jie tokie minkštoki. Ar taip irgi turi būti, ar jie turi būti kieti? Labai lauksiu atsakymo
jie turi būti kieti, o daugiau apie juos rasi čia http://www.rojaussod...i...985&start=0
jie turi būti kieti, o daugiau apie juos rasi čia http://www.rojaussod...i...985&start=0
Šiaip ne taip iškankinau vieną foto
Mano mažieji litopai iš sėklyčių:
Nuotrauka daryta prieš koką savaitę, bet tik dabar pavyko perkelt į pc. Dabar daugelis jų lukštenasi. Tai vat dabar nežinau galima laistyt ar ne, nes ne visi lukstenasi
Mano mažieji litopai iš sėklyčių:
Nuotrauka daryta prieš koką savaitę, bet tik dabar pavyko perkelt į pc. Dabar daugelis jų lukštenasi. Tai vat dabar nežinau galima laistyt ar ne, nes ne visi lukstenasi
Pas mane tai irgi sėjinukai vieni jau pradėjo nertis kiti dar ne, bet aš jau nebelaistau
QUOTE(misttika @ 2009 08 16, 12:26)
Pas mane tai irgi sėjinukai vieni jau pradėjo nertis kiti dar ne, bet aš jau nebelaistau
nu kaip gražu
kur Vilniuj galima būtų tokių įdomesnių rasti Kažkada Europoj buvo gal 4 rušių, nusipirkau 2, galvojau kitą sykį nuvažiuosiu likusių, bet jau nebėra
Toje foto atrodo gražiai o manieji atrodo kaip padžiūvę, nors matosi, kad lukštenasi nelaistau ir nepuršku jau gal savaitę, tai pažiūrėjus kažkaip neramu, kad nesusžiūtų
O sėklyčių Lietuvoje galima kur nors nusipirkti? Ar tik siųstis reikia? Turbūt bais brangiai gaunasi siuntimas....
QUOTE(Elika @ 2009 08 16, 14:49)
Toje foto atrodo gražiai o manieji atrodo kaip padžiūvę, nors matosi, kad lukštenasi nelaistau ir nepuršku jau gal savaitę, tai pažiūrėjus kažkaip neramu, kad nesusžiūtų
Nejuokaukit, nesudžius taigi supersukulentai čia. Kai neriasi, laistyti negalima.
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 08 17, 14:44)
Nejuokaukit, nesudžius taigi supersukulentai čia. Kai neriasi, laistyti negalima.
Žinau, kad laistyti negalima, kai neriasi... Na, žiūrėsiu kas čia išeis - jei sudžius, tai bus sudžiuvę ko gero perdaug dėl jų pergyvenu
QUOTE(Elika @ 2009 08 16, 15:49)
Jie gali metus nelaistyti išgyventi.