As savo sejinukus persodinau. O jau ten darbelio buvo bet dabar po persodinimo man jie kazkokie keisti pasidare kai kuriuos persodindama ismeciau, nes buvo papuve arba i kose pavirte persodinau vakar, bet dar kol kas nepalaisciau, kadangi, skaiciau, jog po persodinimo negalima lieti, reikia, kad visos zaizdeles sugytu. Kazi, o jei papurksciau ant ju? jie seti balandi, tai bijau, kad tokie mazuliukai neisdziutu
QUOTE(Elika @ 2009 07 11, 20:24)
persodinau vakar, bet dar kol kas nepalaisciau, kadangi, skaiciau, jog po persodinimo negalima lieti, reikia, kad visos zaizdeles sugytu. Kazi, o jei papurksciau ant ju? jie seti balandi, tai bijau, kad tokie mazuliukai neisdziutu
As sodinau truputi i dregna zeme,bet vistiek kita diena jau apipurskiau.Man jie kaip tik tokie didesni atrodo persodinti,tik va keletas tai sunyko sejinuku,o kiti kuo graziausiai auga Maniskiai irgi seti balandi
Papurskiau jau ir ziuresiu kaip bus
Labukas, kaip vasaroja jusu "akmenukai"? Elika, Vytiute, kaip jusu maziukai auga? Cia kazkas zadejo foto sukelti, bet nepasirode Kadangi tema be paveiksleliu, tai pasirodau savo papildytus vazonelius Vakar is Conos siuntinukas atkeliavo....
Kiek gražuolių matau, kad ir titanopsiai gražuoliai atkeliavę aš jau nesulaukiu savųjų papildymo
Mano mažyliai po persodinimo lyg ir atsigavo nors kai kurie ir neišgyveno bet kai kasdien aš juos apžiūrinėju, tai kažkokių akivaizdžių paaugimo požymių neaptikau kaip mažiukai - taip mažiukai
o vat, visgi kaip su mano titanopsiu tuo spalvotu buvo tai išsiaiškinau mama besigrožėdama pažiūrėjo, kad žemė vazonėly sausa, tai paliejo man dvi dienas iš eilės taip sąžiningai po to jis man ir supuvo, nesvarbu kaip aš jį begelbėjau ta pati situacija buvo ir su kaktusiuku pasėjau, augo gražiai vienas daigelis iš 5 pasėtų. Mama pažiūrėjo, kad sausas ir, kad paliejo.. po dviejų dienų tik pamačiau, kad puvėsis likęs užtai dabar ji mano akmenukų bijo sako, - laistykis pati, bet jei nudžius, manęs nekaltink
Mano mažyliai po persodinimo lyg ir atsigavo nors kai kurie ir neišgyveno bet kai kasdien aš juos apžiūrinėju, tai kažkokių akivaizdžių paaugimo požymių neaptikau kaip mažiukai - taip mažiukai
o vat, visgi kaip su mano titanopsiu tuo spalvotu buvo tai išsiaiškinau mama besigrožėdama pažiūrėjo, kad žemė vazonėly sausa, tai paliejo man dvi dienas iš eilės taip sąžiningai po to jis man ir supuvo, nesvarbu kaip aš jį begelbėjau ta pati situacija buvo ir su kaktusiuku pasėjau, augo gražiai vienas daigelis iš 5 pasėtų. Mama pažiūrėjo, kad sausas ir, kad paliejo.. po dviejų dienų tik pamačiau, kad puvėsis likęs užtai dabar ji mano akmenukų bijo sako, - laistykis pati, bet jei nudžius, manęs nekaltink
Merginos gavau dovanų tokį augalėlį (čia ne mano, bet toks pat).
Gal galit trumpai paaiškint ką su juo dabar daryt, kaip augint, žemė atrodo visiškai sausa ir jie tokie tabaluojantys, kaip neisitvirtinę atrodo Ar taip ir turi būt, ar dėl to, kad per sausa?
Gal galit trumpai paaiškint ką su juo dabar daryt, kaip augint, žemė atrodo visiškai sausa ir jie tokie tabaluojantys, kaip neisitvirtinę atrodo Ar taip ir turi būt, ar dėl to, kad per sausa?
QUOTE(linele** @ 2009 07 29, 16:48)
Labukas, kaip vasaroja jusu "akmenukai"? Elika, Vytiute, kaip jusu maziukai auga?
Koks grozis pas tave
Sejinukai didesni ir tvirtesni auga puikiai,tik kurie buvo itartini,tai tie ir isnyksta sudziuva. Idomu po kiek laiko tie sejinukai prades nertis Litopsiukai du didesni sunyko,o kiti gyvuoja kol kas puikiai
Turejau viena dideli pirkta cia LT,tai mano mazgys uzsilipes isrove,persodinau,bet po kiek laiko supuvo
Ikelsiu ir as savo foto pasirodyti
QUOTE(linele** @ 2009 07 09, 15:50)
tik prasyma turiu, jei jungsites neimkit tu maziuku pirmameciu blusiuku...nes labai su jais daug vargo, kol visus islukstenu ir isrusiuoju, kas kam tie popereliai su kodais buna viduje susukti..
Sveikos Esu irgi organizavusi porą sykių užsakymus iš conos - aš tam vokiečiui surašydavau atskirai kiekvienos mergaitės krepšelio kopiją į wordinį failą, jis atskirai į dėžutes supakuodavo, ir atėjus siuntiniui tik dėžutes tereikėdavo išsidalinti. Draugiškas ir labai šaunus tas conos savininkas Kitą kartą ir jūs taip darykit
O kaip jus ,merginos,atsiskaitat uz augaliukus Turiu MasterCard kortele,ar galiu su ja atsiskaityti,ar reikia papildomai generatoriaus?Ir kiek kainoja?
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 08 01, 14:33)
Sveikos Esu irgi organizavusi porą sykių užsakymus iš conos - aš tam vokiečiui surašydavau atskirai kiekvienos mergaitės krepšelio kopiją į wordinį failą, jis atskirai į dėžutes supakuodavo, ir atėjus siuntiniui tik dėžutes tereikėdavo išsidalinti. Draugiškas ir labai šaunus tas conos savininkas Kitą kartą ir jūs taip darykit
nu va, net negalvojau, kad taip padaryti galima as el.parduotuvej viska uzsakau...bet reiks pabandyti kita karta, jei bus norinciu...po kokio menesio
Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2009 08 01, 17:16)
O kaip jus ,merginos,atsiskaitat uz augaliukus Turiu MasterCard kortele,ar galiu su ja atsiskaityti,ar reikia papildomai generatoriaus?Ir kiek kainoja?
svarbu, kad butu kredine kortele. Bet tarptautinis pervedimas kainuoja belenkiek as per PayPal sistema atsiskaitau, bet nuskaito 4% mokesti nuo mokamos sumos - cia pigiausias variantas.
Pagaliau mano naujokai namie vazoneliuose tik nuotrauku idet negaliu, nes bateriju pakrovejas streikuoja - neatlieka savo funkcijos
Tik dabar noreau pasiteiraut - turiu seklyciu kalna tik va, ar verta dabar seti? Nebus augaliukams sunku ziema isgyventi? Man lyg ir noretusi paset, bet mastau, kad ga geriau pavasario palaukt
Tik dabar noreau pasiteiraut - turiu seklyciu kalna tik va, ar verta dabar seti? Nebus augaliukams sunku ziema isgyventi? Man lyg ir noretusi paset, bet mastau, kad ga geriau pavasario palaukt
QUOTE(Elika @ 2009 08 03, 18:46)
Pagaliau mano naujokai namie vazoneliuose tik nuotrauku idet negaliu, nes bateriju pakrovejas streikuoja - neatlieka savo funkcijos
Aš visada sėdavau rudeniop. Manding, labai tinkamas laikas - iki peržiem jie su visais dičkiais išsineria sau, ir pavasarį jau laistai kaip tikrus Va, šį pavasarį sėjau, tai dabar nežinau, kaip čia su tuo laistymo nelaistymo ciklu bus - neriasi jie dabar, o paskui kaip? Nes žiemą nelaistysiu, tai ir vėl nersis jie, matyt