As toki Vilniuje, Mandarino Rimi maciau Ir dar kitokiu idomiu...
sveikos.o mano vienas ziedus krauna, vienas ziedas tuoj zydes , kai prazys - imesiu foto
QUOTE(SonataB @ 2008 06 04, 10:30)
sveikos.o mano vienas ziedus krauna, vienas ziedas tuoj zydes , kai prazys - imesiu foto
laukiam, laukiam
sveikos akmenuku myletojos
prasau imeskit nuorodele kur buvo parasyta kaip auginti tik is seklu isdygusius litopsiukus, kas kiek laistyti ir pan.
ar tumpai parasykit, labai gaila butu numarinti mazulius
prasau imeskit nuorodele kur buvo parasyta kaip auginti tik is seklu isdygusius litopsiukus, kas kiek laistyti ir pan.
gaila, kad nieks neatsako, skaitau tris senas temas, dar neradau info
pasisejau stai tokius grazuoliukus :
pasisejau stai tokius grazuoliukus :
QUOTE(Aina @ 2008 06 04, 16:46)
sveikos akmenuku myletojos
Nuorodos jokios neturiu, bet galiu papasakot, kaip aš auginau Sėjinukai neturi "išdžiūti", netaikiau jokio laistymo ciklo - pradžiūna ir lieju. Minkštu vandeniu. Paskui jau kai išsineria, laistymas pagal ciklą
Labai gražių pasisėjai
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 06 04, 20:51)
Nuorodos jokios neturiu, bet galiu papasakot, kaip aš auginau Sėjinukai neturi "išdžiūti", netaikiau jokio laistymo ciklo - pradžiūna ir lieju. Minkštu vandeniu. Paskui jau kai išsineria, laistymas pagal ciklą
Labai gražių pasisėjai
Labai gražių pasisėjai
kiek laiko nuo sejos pradzios laikyti po plevele, ar daznai vedinti ar nereikia?
QUOTE(Aina @ 2008 06 04, 20:56)
kiek laiko nuo sejos pradzios laikyti po plevele, ar daznai vedinti ar nereikia?
sveika, as tai kiekviena diena vedinau bent viena karta po 15 mazdaug minuciu, o dabar kai pradejo nertis tai diena stovi be dangcio po lempa, o nakciai uzdedu dangti kad nesusaltu
QUOTE(Aina @ 2008 06 04, 21:56)
Aš laikiau su plėvele kol išdygo, vėdindavau kasdien, irgi po maždaug 10-15 min. Išdygus, kiek pamenu, nuėmiau plėvelę
GAL KURI AUGINAT FRITIJAS, KĄ TIK NUSIPIRKAU - NENORIU NUMARINT, O JAU SU ŽIEDAIS, ĮMESKIT NUORODĄ, JEI TURIT
ar zinojot, kad akmenukai zydi baltai, geltonai ir zaudonai ? visa laika maniau, kad tik geltoni buna ziedeliai
mano ir raudonai zydes, laukiu nesulaukiu