Mergaitės ir aš šitokių grožių noriu Gal kur matėt Kaune kas pirkti tokių gražuolių litopsiukų ir fritinijų? (jei ką blogai parašiau pataisykit, naujokė šioj sferoj)
QUOTE(Gretuteka @ 2009 06 08, 22:38)
Mergaitės ir aš šitokių grožių noriu Gal kur matėt Kaune kas pirkti tokių gražuolių litopsiukų ir fritinijų? (jei ką blogai parašiau pataisykit, naujokė šioj sferoj)
Pries pora sav. Fritiju maciau Kaune, senukuose (pramones g. berods, nelabai Kauna zinau). Gana dideles buvo
praziopsojau ir as maniškiai sėjinukai kažkokie keisti pasidarė perlaistyti bijau, isdziovinti taip pat 5 mazutėliai daigeliai sunyko... didesnieji kaip ir auga graziai.. Tai ir nesuprantu, kas galejo negerai buti
O litopų ar fritijų matėte kur nors Vilniuje?
Kiekvieną savaitę vis veltui į Ermitažą varinėju, niekaip neužtinku... Gal kur kitur yra užvežta...
Kiekvieną savaitę vis veltui į Ermitažą varinėju, niekaip neužtinku... Gal kur kitur yra užvežta...
Senokai bebuvau temoj, matau daug naujokių ,,užsikrėtusių" Turiu klausimą, gal kas jau esat atradusios atsakymą, sakau maniškiai tvarkingai peržiem nėrėsi, pavasariop išlindo nauji, augo, didėjo.. Dabar vėl pradėjo nertis Ne masiškai, bet nemažai. Kame reikalas? Per mažai laistau gal?
QUOTE(Bjauruska @ 2009 06 09, 07:41)
Pries pora sav. Fritiju maciau Kaune, senukuose (pramones g. berods, nelabai Kauna zinau). Gana dideles buvo
Oi ačiū, reiks man ten nulekti MEGOS senukuose buvau savaitgalį, bet iš ten tik kaktusiuką parsivežiau
Piemene, as penktadieni fritija Ermitaze pirkau, paskutine paemiau Ryt galesiu fotke ikelti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 06 09, 21:27)
Piemene, as penktadieni fritija Ermitaze pirkau, paskutine paemiau Ryt galesiu fotke ikelti
Na, man kažkaip nesiseka, nors ir kiekvieną savaitę į Ermitažą užsuku, bet vis dienos neįtaikau
Lauksim nuotraukos
Cia maniske su jau didesniu pumpuriuku ir naujoji fritija
QUOTE(Bjauruska @ 2009 06 10, 18:25)
Tai čia šitokią fritiją Ermitaže nusipirkai???
Graži... Maniškė, kur kažkada nusipirkau su litopais, daug mažesnė...
Kažkaip nei fritijų, nei litopų Vilniuje neužtinku...
Jei kada vel pamatysiu - butinai parasysiu
Lauksiu žinių
Ryt turbūt vėl bandysiu į Ermitažą nulėkt, bet turbūt veltui, bet aš vis tikiuosi....
Ryt turbūt vėl bandysiu į Ermitažą nulėkt, bet turbūt veltui, bet aš vis tikiuosi....