Tikėkimės, kad nenudžius žiedas ir dar pamatysim išsiskleidusį
Mano žiedai irgi labai ilgai ruošiasi žydėti, dabar yra du, jie auga į aukštį, didėja, bet skleistis neskuba, manau, tikiuosi, dar sulauksiu. Nuotraukoje senokai fotografuoti ir vis dar didėja, auga, kažko laukia...
[quote=Piemene,2009 06 04, 10:18]
Tavo, Bjauruska, fritija tokia masyvi
Maniškė mažutė fritija taip pat žydi , tik keista, kad tie žiedai beveik neišsiskleidžia, stovi tokie ryškūs stagariukai. Tik vieną kartą ir buvau pagavus vos išsiskleidusį žiedelį.
saulės trūksta žiedeliams ir bus taip
http://public.fotki....p1010618-3.html
Tavo, Bjauruska, fritija tokia masyvi
Maniškė mažutė fritija taip pat žydi , tik keista, kad tie žiedai beveik neišsiskleidžia, stovi tokie ryškūs stagariukai. Tik vieną kartą ir buvau pagavus vos išsiskleidusį žiedelį.
saulės trūksta žiedeliams ir bus taip
http://public.fotki....p1010618-3.html
Oi, kokie pas jus groziai
Dar iki tokių žiedų kaip Pabirzes toli toli.... Bet vis tiek labai smagu, kai po truputį skleidžiasi... Gal kai oras pasitaisys, saulės vis daugės ir mano žiedai bent kiek supanašės į Pabirzes
Sveikutes
Oh kokius grozius auginate
Mano litopsu sejinukus uzpuole tokia zalia samana,purskiu su tuo ruzavu skysciu,bet nepadeda Ka dabar daryti,taip ir palikti? Gaila butu prarasti visus sejinukus,nes dygo tai super gerai
Oh kokius grozius auginate
Mano litopsu sejinukus uzpuole tokia zalia samana,purskiu su tuo ruzavu skysciu,bet nepadeda Ka dabar daryti,taip ir palikti? Gaila butu prarasti visus sejinukus,nes dygo tai super gerai
kokių gražių žiedelių čia atsiranda
pas mane žiedais net nekvepia augaliukai tik labai gražiai pragiję
O aš norėjau pasiteirauti, kada jau galima laikyt sėjinukus atidarytus visai (na, ne vedinimui, o kai jau dangtelio dengti nebereikia)? Sėjau balandžio 18 d. yra jau tokių visai neblogai paaugusių, o kai kurie visai mažulyčiai. Dar kol kas nedrystu laikyti visai atidarytų dėl tų mažuliukų
pas mane žiedais net nekvepia augaliukai tik labai gražiai pragiję
O aš norėjau pasiteirauti, kada jau galima laikyt sėjinukus atidarytus visai (na, ne vedinimui, o kai jau dangtelio dengti nebereikia)? Sėjau balandžio 18 d. yra jau tokių visai neblogai paaugusių, o kai kurie visai mažulyčiai. Dar kol kas nedrystu laikyti visai atidarytų dėl tų mažuliukų
QUOTE(Vytiute @ 2009 06 05, 09:06)
dar galima smėliu pabarstyti, gal padės
QUOTE(Elika @ 2009 06 05, 09:27)
Pas mane sėti gegužės 1 d. ir aš jau seniai nudengus, ir visai gerai auga tik nereikia leist išdžiūti
Va čia yra neblogas straipsnelis apie litopų sėjimą:
http://www_cactusell...6&article_id=15
Vadinasi, manieji lepuneliai gaunasi as taip jau ir po ouse dienos dienos palaikau juos atidarius, maniau, gal nelabai gerai kagi, siandien bus atidaryti ir palikti be pastoges
aciu uz nuorodele
aciu uz nuorodele
Turiu nepasėtų litopų sėklų, tai gal kam reikėtų, va tokių rūšių:
dorotheae
salicola
aucampiae
dorotheae
salicola
aucampiae
[quote=misttika,2009 06 08, 16:51]
dorotheae
salicola
aucampiae
Aš labai labai noriu jei dar kuri pirmesnė nebuvo...
Parašiau až
dorotheae
salicola
aucampiae
Aš labai labai noriu jei dar kuri pirmesnė nebuvo...
Parašiau až
Nespejau