Aš būtinai jungiuosi
Jau beveik ir sąrašėlį esu susidariusi
Manau, kad jungsiuosi ir as
tik mergaites, radau viena grazuoli nete. Bet Conos'e nerandu arba nemoku rasti gal kuri pagelbes su paieska?
radau, kad jo pavadinimas va toks
Lithops bromfieldii v. insularis C 043
o radau stai cia:
http://www.cactusclu...tmls/galery.htm
noreciau tokio grazuolio, jei jis Conos'e yra
tik mergaites, radau viena grazuoli nete. Bet Conos'e nerandu arba nemoku rasti gal kuri pagelbes su paieska?
o radau stai cia:
QUOTE(Elika @ 2009 04 24, 13:19)
Manau, kad jungsiuosi ir as
o radau stai cia:
o radau stai cia:
rasyk conos ne C043, o C43 jau radau
NO.: NAME SHOPPING
C43: Lithops bromfieldii v. insularis
15 km E of Keimoes
3Y: 3 years old plant 1.50 ×
20S: 20 seeds 0.50 ×
O... labai aciu sita tikrai griebsiu
QUOTE(panfulia @ 2009 03 18, 11:50)
To linele**
Siaip ju yra kiek daugiau Litopu - 41 rusis ir conophytumu - 7. O siaip auginu tik savo malonumui
Siaip ju yra kiek daugiau Litopu - 41 rusis ir conophytumu - 7. O siaip auginu tik savo malonumui
Sveiki,
kadangi užmačiau, kad gana sėkmingai auginate šiuos akmenukus, gal patartumėt, į kokią žemę persodinti jau didokus akmenukus... kaip nusipirkau rudenį, taip nieko ir nedariau, bet dabar labai išstypo... manau, kad reikėtų persodinti ir truputį giliau įkišti... o vat į kokią žemę geriau būtų???
O kaip, Elika, tas tavo gražuolis laikosi? Spalvos neblunka?
QUOTE(Piemene @ 2009 04 24, 15:08)
O kaip, Elika, tas tavo gražuolis laikosi? Spalvos neblunka?
spalvos tikrai neblunka, bet labai bijau, kad jis gali neisgyventi toks kaip skudurine Onute pasidare.. atrodo lyg ir graziai, nors keliatas jo "lapeliu" visai nudziuve, bet kai apziurineju as ji, tai is pradziu graziau atrode
Dabar parsisiusiu dar viena, nors dar bandau visaip issaugoti turima
QUOTE(Kristuks @ 2009 04 24, 14:57)
Sveiki,
kadangi užmačiau, kad gana sėkmingai auginate šiuos akmenukus, gal patartumėt, į kokią žemę persodinti jau didokus akmenukus... kaip nusipirkau rudenį, taip nieko ir nedariau, bet dabar labai išstypo... manau, kad reikėtų persodinti ir truputį giliau įkišti... o vat į kokią žemę geriau būtų???
Siaip zemes recepta naudoju toki: 1 dalis pirktines zemes (neturetu buti labai rugsti) + 2 dalys smelio (jo frakcija neturi buti smulki, tiks apie 3-4 mm)
Sveikutes!
Rasau, kieno tikrai turiu norus:
1) Elika
2) Vytiute
3) Piemene
4) Gaivuma - jei gerai supratau, 1vnt L Mix 100, taip?
Siandien vakare darysiu uzsakyma, tai jei dar kas norit - rasykit AZ
1) Elika
2) Vytiute
3) Piemene
Teisingai,mano tik seklytės
Merginos turiu klausimuka... o kai sudygsta is to mikso kazkokia dalis, tai galima jau vedinti ar nea? pas mane kone kasdien vis paauga tie augaleliai sudyge (ju gal koks 10-15), o kitos seklytes kol kas nesudygo. As tuos augalelius pavedinu truputuka, bet ar nepakeks tas vedinimas nesudygusioms seklytems?
Kad nebuciau prisidirbus
Kad nebuciau prisidirbus
Laba vakarėlį
O aš turiu kitą klausimėlį Kažin ar gerai litopus sodinti į plastikinį vazonėlį? Kiek teko skaityti,tai rašo,kad reikia i molinius ar tas tiesa?
Na aš taip ir darau,ir tu augalėlių su lig kiekviena diena daugėja.
O aš turiu kitą klausimėlį Kažin ar gerai litopus sodinti į plastikinį vazonėlį? Kiek teko skaityti,tai rašo,kad reikia i molinius ar tas tiesa?
QUOTE(linele** @ 2009 04 27, 10:35)
Sveikutes!
1) Elika
2) Vytiute
3) Piemene
1) Elika
2) Vytiute
3) Piemene
QUOTE(Elika @ 2009 04 27, 13:08)
Merginos turiu klausimuka... o kai sudygsta is to mikso kazkokia dalis, tai galima jau vedinti ar nea? pas mane kone kasdien vis paauga tie augaleliai sudyge (ju gal koks 10-15), o kitos seklytes kol kas nesudygo. As tuos augalelius pavedinu truputuka, bet ar nepakeks tas vedinimas nesudygusioms seklytems?
Kad nebuciau prisidirbus
Kad nebuciau prisidirbus
Na aš taip ir darau,ir tu augalėlių su lig kiekviena diena daugėja.