Ir man ten i seklu dezute panasu, bet manau kad jos jau isbyreje, nes atsivere skylutes yra...
O siaip tai bijau, kad nupus ir maniskis, nes ten senukuose labai jau nepagailedami laiste, kai vazoniuka pakeliau tai net varvejo is jo.
Treciadieni darysiu uzsakyma, tad jei yra norinciu, prasom man AZ
Uzsakymas padarytas dabar belieka sulaukti patvirtinimo, o tada - siuntinuko Nemazai gavosi, tai, greiciausiai, siuntimas viso bus 6Eur
Kai atkeliaus - visoms surasysiu tikslius skaiciukus
Kai atkeliaus - visoms surasysiu tikslius skaiciukus
O per kiek laiko atsiuncia?
Oi, laaaaukiam laaaaaukiam, siuntinuko laaaaukiam
QUOTE(Bjauruska @ 2009 04 01, 07:31)
O per kiek laiko atsiuncia?
man minejo, kad gal kitos savaites gale ir gausim
praeita karta po uzsakymo patvirtinimo - per tris dienas i LT atkeliavo Tai, tikiuosi, kad patvirtins iki savaitgalio, ir kitos savaites viduryje bus LT
Mano nusibaige augaleliai, matyt busiu pamylejus ir perlaiscius
o as tai pasidziaugsiu. mano sejinukui puikiausiai auga. turiu pastebeti , kad seklos is dezutes auga geriau nei pirktines
QUOTE(Iveta05 @ 2009 04 03, 14:38)
o as tai pasidziaugsiu. mano sejinukui puikiausiai auga. turiu pastebeti , kad seklos is dezutes auga geriau nei pirktines
o foto kur???
QUOTE(pauksciukas @ 2009 04 03, 15:31)
Mano nusibaige augaleliai, matyt busiu pamylejus ir perlaiscius
o mano vis dar stovi tik neznau kada juos persodinti reikia ir is vis kaip su jais elgtis
dabar jau pradejau pati ant saves pykti skaiciau kazkur sioje temoje patarimuka, kap elgtis, kai pabaltuoja zeme daiginant kaktusiukus arba litopus, bet neberandu, kai reikia gal galetumet patarti?