jei darysit užsakymą iš conos-paradise-tai aš irgi turbūt prisijungsiu
QUOTE(campanula @ 2008 05 11, 15:55)
manausi, aš irgi
QUOTE(campanula @ 2008 05 11, 15:55)
as irgi mielu noru prisijungciau prie uzsakymo
sveikos as esu siuntusi is conos paradise seklas, is 100 seklu kiek isdygo neprisimenu bet, vienos rusies isviso neisdygo o kitu gal kokie 50%, keli buvo isbjauroti kaip mutantai tai teko ju atsikratyti, kai kurie patys suniko ir isviso liko 22 ir jau pradejo nertis o sejau vasario pradzioj, tai jiems dabar jau 3.5 men
jei truks norinciu siustis - butinai prisijungsiu
Sveikutes
O Jus tik seklas siunciates ar ir pacius augaliukus? Jei ir uzaugintus litopsiukus siunciates, tai ir as prisideciau...
O Jus tik seklas siunciates ar ir pacius augaliukus? Jei ir uzaugintus litopsiukus siunciates, tai ir as prisideciau...
Sveikutes.As ir vakar situ grozybiu nusipirkau.viena auginau tai per ziema nuvyto,bet issiaiskinau,kad zima jiem reikia tik 10 laipsniu temperaturos ir visai nelieti, o kadangi buvo kambary-tai ir gala gavo. O as pasodinau i kaktusu zeme ir akmenuku nedejau, gal deti ?
o va cia mano grozybes
o va cia mano grozybes
Grazumelis.... As tai dabar gailiuosi, kad nenusipirkau daugiau, kai buvau uztikus...
QUOTE(SonataB @ 2008 05 30, 13:58)
Sveikutes.As ir vakar situ grozybiu nusipirkau.viena auginau tai per ziema nuvyto,bet issiaiskinau,kad zima jiem reikia tik 10 laipsniu temperaturos ir visai nelieti, o kadangi buvo kambary-tai ir gala gavo. O as pasodinau i kaktusu zeme ir akmenuku nedejau, gal deti ?
o va cia mano grozybes
o va cia mano grozybes
būtinai reikia akmenukų , geriau augs, kažkada turėjau adresą Vokietijoj - ten tokių grožybių mačiau ir gana nebrangiai tiek sėklos, tiek ir augalėliai, gal dar atkapstysiu Tau , SonataB baltai pavydžiu - juk Vokietijoj pasirinkimas tikrai didesnis
nu pasirinkimas tai jo, nes kai Lt gyvenau tik karta buvau uztropinus tu akmenuku. O vakar ejau gelei vazono ir uztikau siuos, kiekvienas kainavo po 1,59 tai tikrai neapsimoka seklas pirkti. O akmenukai tiks paprasti, pvz paupi rinkti,ar specialiu reik?
QUOTE(SonataB @ 2008 05 30, 14:35)
nu pasirinkimas tai jo, nes kai Lt gyvenau tik karta buvau uztropinus tu akmenuku. O vakar ejau gelei vazono ir uztikau siuos, kiekvienas kainavo po 1,59 tai tikrai neapsimoka seklas pirkti. O akmenukai tiks paprasti, pvz paupi rinkti,ar specialiu reik?
Papildyta:
Papildyta:
aš už 2 litopiukus 7 litus mokėjau. Bandysiu visdėlto sėti dar - nes turiu mix - smalsu, o dėl akmenukų -prisirink, išplauk ir pakaitink - nesu aš asė jų auginime, pasiskaitinėk, ankstesnėse temose daug buvo rašyta, tik jau saugok pleiospilos nelii - aš jau 3 supūdžiau
As ana vasara mix-a sejeu,tai sudigo 3 litopsai,4 pleiospilos ir 6 faukarijos.
O adresas tai toks http://www.conos-paradise.com/ yra ir spec.pasiulimas kur 100 seklu kainoja tik 1 euras
O adresas tai toks http://www.conos-paradise.com/ yra ir spec.pasiulimas kur 100 seklu kainoja tik 1 euras