tikrai ner uz ka kiek ka girdejau tieks parasiau o, kad kambary jiems persilta.. nu as ir skaiciau, kad naturaliom salygom jie auga prie didelių temperaturu svyravimu... bet cia ne dykuma ir jiems kambariukyje siltai tupat pats tas nu bent man taip svieciasi nu bet gal kas placiau paaiskins sita klausimeli...
toky stebuka ir as ysigijau siandien bandysiu susidraugaut
nu as tai seklyciu uzsisakiau meginsiu kanors isaugint ir tai dabar laukiu man jie tokie grazuciai..
na man tai pradziai usteks ir is parduotuves
as megstu pasunkyti sau gyvenima be to taip idomu, kas ten issigimdys
QUOTE(Iveta05 @ 2008 11 13, 22:44)
as megstu pasunkyti sau gyvenima be to taip idomu, kas ten issigimdys
na tokiu sunkumu ir as turiu, tik kitos rusies..
QUOTE(Kristuks @ 2008 11 19, 23:33)
stai kodel as ju jau neberadau na va jei jau pamatai kazka tai reik stvert is karto, kad kas uz akiu neuzbegtu
QUOTE(Iveta05 @ 2008 11 20, 00:03)
stai kodel as ju jau neberadau na va jei jau pamatai kazka tai reik stvert is karto, kad kas uz akiu neuzbegtu
O kur Jūs juos matėt???
QUOTE(Debesiene @ 2008 11 13, 22:27)
na man tai pradziai usteks ir is parduotuves
Auginu ir iš sėklyčių, iš conos parsisiųsdintų, ir pirktų porą vėl turiu (brolis nupirko, galvodamas, kad per daug litopsų man nebus niekada ), tai galiu pasakyti, kad man su parduotuviniais olandais sunkiai sekasi. Kiek turėjau - numiro. Vieni iš karto, kiti - vėliau.. Ir temoj kažkas rašė kadais, kad olandai sunkai pritampa pas mumis. Vat su vokiškaisiais visai kitaip. Ir ypač iš sėklų užsiaugintais. Aišku, kai kurių rūšių mažokai lieka iš krūvos sudygėlių, bet tie kas lieka - tai ir gyvena. Matyt, prisitaiko ir išlieka tie, kas prisitaikė.
Vat rubros visos numirė, kiek besisiunčiau. Panfulia, berods, kažkada rašė, kad nesudygo sėklos. Tad galvoju, kad tai rūšiai nepatinka tiesiog "ant Lietuvos" gyvent, ir viskas.
Tataigis, norėjau pasakyt, kad gal net ir pradedančiajam litopsų mylėtojui drįsčiau siūlyti vokietukų parsisiųst.
na tai reiks pabandyt pavasary ir seklu