Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ruosiames vienai jaunuoliai auto pirkti, reikalinga info apie E46 modeli / 1998 m. gal kas vairuojat? ka blogo galit papasakot? biggrin.gif
Atsakyti
riuriu - 98m koks mėnuo? nes vyras sako jos skiriasi ( sakykime 98 2mėn ir 98 11mėn
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 10 19, 13:36)
riuriu -  98m koks mėnuo? nes vyras sako  jos skiriasi ( sakykime 98 2mėn ir 98 11mėn

kiek zinau, kad galas kuri yra nuziureta, su naujasne panele smile.gif o ka ju tech savybes labai skiriasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 10 07, 09:09)
Akumuliatoriaus ženkliukas ir yra akumuliatorius: vienoj pusėj pliusas, kitoj minusas. Jei supranti rusiškai, gali iš čia atsisiųsti: http://rapidshare.co...bmw_e46_rus.zip
Jei nepavyks ar nemokėsi atsisiųsti, parašyk, permesiu į AŽ.

o lietuvisko arba anglisko tokio ner ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 11 03, 11:20)
o lietuvisko arba anglisko tokio ner ax.gif

Aš neradau. Kadangi mano BMW kitos klasės, tai per daug ir neieškojau.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 04, 11:41)
Aš neradau. Kadangi mano BMW kitos klasės, tai per daug ir neieškojau.

Sveiki gerbiamosios ir gerbiamieji.
Kam reikia patarimu del BMW junkites i musu gretas http://forumai.bmw-klubas.lt/ kuom galesim,tuom padesim:)
Apie e39 nuo 2001 530d,525d galite ir manes kazko paklausti,pasistengsiu atsakyti,pasidometi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rams: 04 lapkričio 2008 - 21:53
turiu klausimą smile.gif gal kas žinot, kiek kainuoja kasko asmeniui iki 25metų, automobilis BMW 2litrų benzininė 2000m. sedanas - pirma mašina jo vardu bus, anksčiau važinėjo bet savininkas bus pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 05, 00:49)
turiu klausimą smile.gif gal kas žinot, kiek kainuoja kasko asmeniui iki 25metų, automobilis BMW 2litrų benzininė 2000m. sedanas - pirma mašina jo vardu bus, anksčiau važinėjo bet savininkas bus pirmą kartą.

Eini i www.manodraudimas.lt,ar kita panasia brokeriu kontora ir suzinai geriausia kaina is visu draudimo bendroviu.
Atsakyti
vairuoju BMW 3.18 1992 metų, lauželis, bet patinka smile.gif
reik keist priekinių langų varikliukus, nes net neatsidaro doh.gif bet čia jau pavasarį ax.gif
dar turbūt kompensatoriai parėjo, čia irgi pavasariui, reiks dabar tokio skysčio minkštinančio įpilt ir pažiūrėt ar tikrai jie g.gif
įdomu, kaip jūsų mašinose, bet kai ateinu iš ryto tai dar galiu paspausti stabdžius, išjungti sankabą ir užsivesti, nereikia rankinio, bet jei palieku mašiną keliom dienom, tai įprastas stabdis neveikia (nesispaudžia), tai reikėtų rankinio, bet ans pas mane sugedęs, ant žiemos norėčiau pataisyt, taigi klausimas - kur vilniuje taisote savo bemvus?

dėl ridos galiu pasakyt tiek, kad MB nusipirko 2002 metų audi A4 su rida 220000 iš italijos, tai per du metus servise buvo tik porą kartų lempučių pakeist mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai karts nuo karto pavairuoju vyro BMW 7, 1996m,smagi masinyte,bet man didoki jos gabaritai,vargas su parkavimu blush2.gif
o del taisymo,mes patenkinti BMW servisu Sietyno g.8,Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2008 11 09, 13:13)
o del taisymo,mes patenkinti BMW servisu Sietyno g.8,Vilniuje

girdėjau ten prieš gerą mėnesį reik užsirašinėt g.gif jei prisiskambinsi bigsmile.gif
Atsakyti
jungiuosi i bmw vairuojanciu kluba wub.gif
Atsakyti