O aš vairuoju "karvę" BMW 725 TDS 98m.
Didelės mašino spatinka Tą supratau, nes pirma buvo 3 "pirichodas", vėliau 525 TDS, o dabar ši Tai man jau ir "pitake" mažai vietos atrodo
Smagu kad pas šitą mašiną bagažinė didelė telpa vežimo važiuoklė, nereikia jokių ratų nuiminėt ir vietos lieka
Dėl gedimų, tai vyras pats beveik viską taiso, išskyrus elektoninę dalį, o va su ja tai jau nemžai problemų turėjom Ir dabar turim, vėl reiks ps elektriką vežti
Aš šiandien atsisveikinau su 525,tai dabar galvos skausmas ką įsigyti
QUOTE(eglaitė @ 2008 10 10, 16:10)
Aš šiandien atsisveikinau su 525,tai dabar galvos skausmas ką įsigyti
Pries menesi ir atsisveikinau su 520,vakar vyras parvare 735
man ir didesnes masinos labiau prie sirdies.. turim BMW 530D 2001m. labai smagi masinyte, kolkas labai patenkinti kad pasirinkom butent si modeli, o pasirinkt nebuvo labai sudetinga, nes 3 ir 7 nepatiko savo isvaizda tai liko 5... dar galvojom apie Audi A6, bet BMW nugalejo.. minusas kad aptarnavimas brangus, tiek detales tiek pats remontas..
nepasakyciau kad BMW nuo 2000m aptarnavimas brangus lyginant su Audi
sveikos mamytes , as irgi vairuoju BMV 525, labai fainos masinytes , mes taip pat kaip ir Aziza galvojom apie audi A6 , bet galiausiai pasirinkom BMV, ir aisku ne kiek nesigailiu , taip pat sutinku, kad remontas brangokas, ne taip detales kaip darbas,
P. S. NA VA IR PORA KLAUSIMELIU KAS LIECIA REMONTUS?
1)gal kas zinot kur galima butu kreiptys del ''peckos'' is vis nepucia, matyt kazkas su ''motorciku'' , sildyti, kaip ir sildo, bet nepucia, o artejant ziemai tai sunku, ypac su vaikiukais
2)dar del padangu gal patarsyt kur pigiau isigyti, naujas ziemai...
P. S. NA VA IR PORA KLAUSIMELIU KAS LIECIA REMONTUS?
1)gal kas zinot kur galima butu kreiptys del ''peckos'' is vis nepucia, matyt kazkas su ''motorciku'' , sildyti, kaip ir sildo, bet nepucia, o artejant ziemai tai sunku, ypac su vaikiukais
2)dar del padangu gal patarsyt kur pigiau isigyti, naujas ziemai...
QUOTE(Aziza @ 2008 10 10, 22:27)
man ir didesnes masinos labiau prie sirdies.. turim BMW 530D 2001m. labai smagi masinyte, kolkas labai patenkinti kad pasirinkom butent si modeli, o pasirinkt nebuvo labai sudetinga, nes 3 ir 7 nepatiko savo isvaizda tai liko 5... dar galvojom apie Audi A6, bet BMW nugalejo.. minusas kad aptarnavimas brangus, tiek detales tiek pats remontas..
Man asmeniskai mano 7 2002m.labai patinka,jo modelis
Man 7 klasė nelabai bet paskutiniu metu labai traukia akį X3
QUOTE(ingakalnis @ 2008 10 11, 05:55)
nepasakyciau kad BMW nuo 2000m aptarnavimas brangus lyginant su Audi
as lyginu pagal senesnes masinas, pries tai turejom BMW '' kregzdute'' tai gerokai pigesnis aptarnavimas... o Audi tai jo brangiau, servise klausinejom, kuria geriau pirkt.. tai patare geriau BMW, nei Audi.. apie Audi pasake taip: mums dziaugsmas, jusu piniginej skausmas..
QUOTE(Aziza @ 2008 10 11, 23:21)
as lyginu pagal senesnes masinas, pries tai turejom BMW '' kregzdute'' tai gerokai pigesnis aptarnavimas... o Audi tai jo brangiau, servise klausinejom, kuria geriau pirkt.. tai patare geriau BMW, nei Audi.. apie Audi pasake taip: mums dziaugsmas, jusu piniginej skausmas..
BMW man patinka tuom, kad jei gerą t.y nesudrožtą nusipirksi tai gali bėdų tik su elektronika būti, čia kai kurių apie 2000m mašinų liga, o visa kita - kaip važiuosi taip turėsi, abu su vyrų vairuojam BMW aš senesnio modelio, jis naujasnių metų - ir kol kas patenkinti, elektronika sutvarkė kažkur prie gerosios vilties žiedo yra servizas, tikrai greitai - ryte nuvarė, vakare pasiimė - ir nebrangiai už 500lt. (mums neatsidarinėjo durys jokios tik vairuotojo su rakteliu)
Jungiuos ir as i BMW myletoju gretas
pati pirma buvo 1984 metu treciukas,
paskui 1998m 525
dar paskui 2000 m 316
dabar 2005 X3.
Kas bus paskui neaisku , Grybauskaite krize pranasuaja .Tikekimes ir toliau visos vairuosim savo mylimas masinytes
pati pirma buvo 1984 metu treciukas,
paskui 1998m 525
dar paskui 2000 m 316
dabar 2005 X3.
Kas bus paskui neaisku , Grybauskaite krize pranasuaja .Tikekimes ir toliau visos vairuosim savo mylimas masinytes
paskutinė auto - laaabai šaunus pasirinkimas
na benzino kaina krenta, ir žada dar kristi tai tuomet tikraivažinėsime o be to, auto kainos irgi nesilaikys aukštos jei krisė tik stiprės
na benzino kaina krenta, ir žada dar kristi tai tuomet tikraivažinėsime o be to, auto kainos irgi nesilaikys aukštos jei krisė tik stiprės